Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    05. Prosinac 2020. 14:39

MTB baš si me nasmijala s ovim za muža! Hocu, samo sebi cu se posvetiti... jer na kraju ostajes sam sa sobom! Za pocetak moram naci rijesenje za uvoz pasica iz Srbije :)
    Nikitta profesor i nije los, ali u Hilarusu, u Petrovoj ne stigne, nikog  nije bas briga i sve ko na traci! Moram se nakon ovog feta dogovoriti za nekoliko konzultacija, ako imate preporuke, pucajte? 
    Aurora sad isla citati, meni su te loše zamrznuli 5d, nisu došli ni do blastice, googlala sam pa sam zakljucila da je to early blastocyst, sad je-nije ne znam... ali mi nista nije htjela reci, samo da su drugi odustali putem, kad, kako... ko ce znati... A pitati cu ga ako uopce dodem do njega, mozda se narucim za konzultacije u Hilarus... ne znam vise....

ANKSIMORON
    05. Prosinac 2020. 14:39

AuroraB

ANKSIMORON

AuroraBjel ti bio pregled danas? Kako je proslo?

Hvala što misliš na mene🤗
    Bila sam jutros prvoj folikulometriji, 6kom na desnom jajniku (12-14mm), 3kom na lijevom (12-14mm), endo 6.8mm. Duplo manje nego u prvom postupku, ali nadam se da će biti ovaj puta malo kvalitetnije. Nejasno mi je zašto su samo tri na lijevom, takav ciklus mi se poklopio kaže doktor. Danas mi je bio prof. Šimunić, skamenila sam se od straha iskreno🙂 Tražila sam profesionalnost, sad sam je bome i dobila. 🙈 U pon. idem opet kod njega.
    Vukynapisala sam ti post na 1026.str., uglavnom sljedeći puta kad budeš bila sa doktoricom, ona može nazvati u labaratorij za detaljne informacije, tako je meni sama od sebe napravila…

Da vjer ti je do terapije? Koliko ti uzimas mg rekovelle? Jel ti spominjao sto aspiraciju? Kad bi mogla biti? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

la_Reina_del_Sur
    05. Prosinac 2020. 14:43

Lucyinthesky

MISS ovo su divne vijesti, prekrasne i baš mi je drago radi tebe 🥳❤️
    La_reina… Super vijest, znači nas dvije se pratimo skoro u dan. U kojoj si klinici, sorry nisam pohvatala i kad ti je transfer?
    vuky vjerujem da ti je jako teško, ali probaj se nekako sabrati, točno to što kažeš, čim budeš mogla, treninzi, nešto što te veseli, pasonja će sigurno popravit situaciju, to ti mogu sa sigurnošću reći, ja ne znam šta bi bez svojih. A muž, meni moj isto digne tlak i vezano za disciplinu, ako zaista spada u tu skupinu na koju utječe taj kako bi dr rekli "oksidativni stres", onda pokušaj s njim popričati da se disciplinira, velik je ulog, pogotovo ako je već jednom uspio.
    A embriolozi, nažalost, moraš iz njih izvlačit informacije, npr ovaj u Podobniku isto kao što je manemoj napisala, rekao mi je nešto osnovno, a onda sam ga ja počela "rešetat", ali isto tek nakon prvog postupka kada sam i sama znala nešto.
    Ovi danas, ok info su mi dali, ali bilo je tu mojih hrpa pod pitanja.
    LUCIJA007 ova priča je zbilja sapunica prava 🤣🤦‍♀️
    MTB bravo za oraščiće, to je to ❤️

Meni je jučer bila aspiracija, u pon cemo znat oce bit u pon 3 dan ili u sridu 5. dan.. ali nadam se da ce opet dogurat do blastica 🤗 sad sam prvi put u Kbc Split, ti?

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

05. Prosinac 2020. 15:01

la_Reina_del_Sur

Lucyinthesky

MISS ovo su divne vijesti, prekrasne i baš mi je drago radi tebe 🥳❤️
    La_reina… Super vijest, znači nas dvije se pratimo skoro u dan. U kojoj si klinici, sorry nisam pohvatala i kad ti je transfer?
    vuky vjerujem da ti je jako teško, ali probaj se nekako sabrati, točno to što kažeš, čim budeš mogla, treninzi, nešto što te veseli, pasonja će sigurno popravit situaciju, to ti mogu sa sigurnošću reći, ja ne znam šta bi bez svojih. A muž, meni moj isto digne tlak i vezano za disciplinu, ako zaista spada u tu skupinu na koju utječe taj kako bi dr rekli "oksidativni stres", onda pokušaj s njim popričati da se disciplinira, velik je ulog, pogotovo ako je već jednom uspio.
    A embriolozi, nažalost, moraš iz njih izvlačit informacije, npr ovaj u Podobniku isto kao što je manemoj napisala, rekao mi je nešto osnovno, a onda sam ga ja počela "rešetat", ali isto tek nakon prvog postupka kada sam i sama znala nešto.
    Ovi danas, ok info su mi dali, ali bilo je tu mojih hrpa pod pitanja.
    LUCIJA007 ova priča je zbilja sapunica prava 🤣🤦‍♀️
    MTB bravo za oraščiće, to je to ❤️

Meni je jučer bila aspiracija, u pon cemo znat oce bit u pon 3 dan ili u sridu 5. dan.. ali nadam se da ce opet dogurat do blastica 🤗 sad sam prvi put u Kbc Split, ti?

Gje si bila u prijasnjim? Znam da Rekowelle u ST nitko ne daje. Tagala bi te, a ne citirala, ali nikako da ime zapamtim 😂
    Ako se od 7 oplodilo 6 to je super, neka samo tako nastavi.

la_Reina_del_Sur
    05. Prosinac 2020. 15:34

Jeremija bila sam u Cita, kod dr.Poljaka prva dva postupka i Fet

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

05. Prosinac 2020. 15:39

la_Reina znači ipak daje, vidim tu da su samo cure iz Podobnika bile na njemu. Jesu im još velike gužve na humanoj? ono da se čeka po hodnicima kao prošli mjesec?

la_Reina_del_Sur
    05. Prosinac 2020. 15:41

la_Reina_del_Sur

Jeremija bila sam u Cita, kod dr.Poljaka prva dva postupka i Fet

Stisla send slucajno 🤣🤣 
    Zadnji put su bile "nezerele" a kao 3 su dosle do blastica, ovaj put sam bila nafilovana vitaminima, doslovno svega za poboljsavanje js,.plus sta sam 3 miseca bila na redukcijskoj dijeti bez secera, brasna i mesnih preradevina.. rekovelle me bas razbia sta se kilaze tice, pa nakon toga dobila hiper, a jela kako inace jedem i napuhala se ko balun, imala sam 12 kg viska nakon tih postupaka plus sta nije uspilo 🤕 mozes zamislit lipog raspolozenja kod mene tih miseci 😏

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

la_Reina_del_Sur
    05. Prosinac 2020. 15:44

Jeremija daje, daje Poljak.. inace koliko mi je reka, to je za "mrsave" a meni je da zato sta sam tad imala AMH 38.8 pa ga je bilo strah, a nisam mrsavica, mislim normalna do malo jača pa me napuvalo..
    Trenutno u Kbc je ok, ne ceka se puno, nema guzve neke kako sam čula price od cura prije, mislila sam da cu cekat folikulometriju 2 sata, al max sam cekala pola sata.. skroz je ok..

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

MISS
    05. Prosinac 2020. 15:47

Hvala svima od ❤️!! MTB a sta cu ,nemam pravo glasa onda 😂
    Lucija je, iscjedak se smirio, nekad mi samo malo bude umjesto bijelog iscjetka od utrogestana lagano svijetlo najsvijetlije moguce smeckasto, ali to je nista sta je bilo ..svjeze krvi nema, i taj iscjedak je minimalan..
    Utrogestan stavljam i dalje 2*4 ,duphaston sam samo uzimala 2 dana kad je bilo najkriticnije ono ... Sad je sve super sta se toga tice .samo imam stalno pritisak u fonjem dijelu stomaka, najvise kad se naglo podiizem, kao neki teret, pitala sam dr, on kaze da se sve to dolje siri i namjesta i da je to normalno... Grcic se pojavi tu i tamo , ali nista strasno...ne planiram svakako puno radit i sta vise mogu mirovat...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Marita_07
    05. Prosinac 2020. 15:48

Drage hrabre cure,

Nova sam na forumu,nekako je lakše ovo sve prolaziti s vama koje ste sve to prošle...
    Da li imate saznanja koje privatne poliklinike su pruduljile ugovor s HZZO za 2021.g.?

Hvala.

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.