Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2020. 21:44

Lilly27

Urolog kod kojeg je suprug bio je u timu prof.dr.Jezeka koliko sam uspjela pohvatati, pa sam tako čula za njega, i po člancima na internetu, ali ovo da ga preporuča najbolji doktor u Njemačkoj stvarno ulijeva povjerenje u cijeli tim, izgleda da je onda supruga dobro potrefilo… sad sam puno mirnija kad si mi to rekla🤗

To smo bas mi culi i dozivjeli, ja sam ostala bas u soku pozitivno iznenadena. Mozete mu slobodnonto reci ako cete nekad biti u kontaktu s njim da ga je pohvalio prof.dr. Schulz iz Hamburga, daleko najbolji i najpoznatiji urolog u Njemackoj, mi smo kod njega radili operaciju TESE jer moj suprug ima azoospermiju,  a upravo na konceptu te operacije je Schulz suradivao sa Ježekom! Tako da sigurno ste u dobrim rukama!

Lilly27
    18. Travanj 2020. 21:55

Svakako ćemo prenijeti pohvale vašeg doktora! Evo ovo mi je totalno promijenilo sliku o svemu!
    Kako je vama prošla TESE?

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

18. Travanj 2020. 22:49

Lilly27

Svakako ćemo prenijeti pohvale vašeg doktora! Evo ovo mi je totalno promijenilo sliku o svemu!
    Kako je vama prošla TESE?

Super hvala Bogu...i iz 4 postupka smo uspili, trenutno sam u 7 tt!

Lilly27
    18. Travanj 2020. 22:58

Čestitam od srca! Vjerujem da je bila lavovska borba... Uživajte i želim vam mirnu i urednu trudnoću 😊

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

18. Travanj 2020. 23:09

Cure koje koristite kineske testove, je li vam se ikad desilo da test navecer pokazuje sjenu a ujutro nista? Meni evo vec tri dana za redom tako, a sad kad promislim, znala sam i prije imat takvih sjenica samo na kinezima, a naravno nisam bila trudna. 

Vita26
    19. Travanj 2020. 09:43

Curke
    Moja preporuka da pijete Inofolic -mozete na internetu malo o njemu procitati,uz to sam ja pila jos i vitamine koje priprema tjelu za trudnocu(vitamine za trudnoce)
    Matičnu mljec jednu turu za imunitet.sta se čajeva tice doktor mi je rekao da nepijem nista kad sam krenula u postupak.a vitamine i taj Inofolic mi je forsirao (jeftinij je u Srbiji ali ja sam kupovala kod nas,razlika je neke 20kn)
    Zdrava prehrana obavezno (i oraščiće malar saku na dan-indijski obavezno)
    Jer je bitno ne samo poceti sa svime kad idete na postupak nego i prije,tjelo se treba pripremiti za trudnocu.
    Primjer,Nisam imala jajovode ,sve ostalo u redu i opet trebalo vremena da ostanem trudna ,tek 4blastica bila dobitna.
    Borba,strpljenje i mir.zn kroz sta prolazite ,zelim vam puno puno srpljenje😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    19. Travanj 2020. 09:45

Bozma 
    Nisam nikad koristila kineske pa neznam😘
    nadam se da uzskoro ce ti malo cudo obradovati🥰

• Astra81
    19. Travanj 2020. 10:06

Bozma

Cure koje koristite kineske testove, je li vam se ikad desilo da test navecer pokazuje sjenu a ujutro nista? Meni evo vec tri dana za redom tako, a sad kad promislim, znala sam i prije imat takvih sjenica samo na kinezima, a naravno nisam bila trudna.

Baš neobično, ujutro je mokraća više koncentrirana pa bi očekivala upravo suprotno.
    Meni su se prošli ciklus sjenice pojavljivale pa nestajale, ali ja sam radila testove samo ujutro.
    Imala sam 2-3 dana sjenu pa je 16 dc nestala i taman kad smo ciklus proglasili anovulacijskim… evo crtice 17 dc - jasna kao dan.
    Ja nikako ne uspijevam tempirati odnose onak kak bi htjeli.  Imamo mali broj spermića pa bi trebali planirati odnose svaki drugi dan. Ali ajd ti znaj koje jutro će štapić reći 😊  
    U planu su odnosi na 12 dc, 14 dc i dalje sve dok bazalna temperatura ne skoči….
    Danas mi je 13 dc, a štapić izgleda ovako:
    https://ibb.co/0YqzzD4

Nisam poslikala štapić od prošlog mjeseca i ne sjećam se koliko tamna ta crta postane. Meni na tim kinezima crtica nikada nije dostigla boju kontrolne.
    Iako svagdje pište da ovulacija nastupa 24-36 sati nakon LH pika,  opet me je strah danas preskakati da mi ovulacija ne pobjegne 🙄
    Pišati ću kineza navečer, možda se nešto promijeni.
    Kako treba raditi test navečer? Tekućina se ne pije 4 sata prije testiranja ili ?

Vita26
    19. Travanj 2020. 10:23

Astra
    Kad sam ja isla sa lh trakicama koristila digitalni i polazao mi je najboljim izkreno,jer ovako sa tim trakicama znamo i ne pogodi kad ce tocno ovulacija.a sa digitalnim znala sam uvjik.pokaze se smajlić .probas mozda taj digitalni?

• Astra81
    19. Travanj 2020. 11:18

Vita26

Astra
    Kad sam ja isla sa lh trakicama koristila digitalni i polazao mi je najboljim izkreno,jer ovako sa tim trakicama znamo i ne pogodi kad ce tocno ovulacija.a sa digitalnim znala sam uvjik.pokaze se smajlić .probas mozda taj digitalni?

Koristila sam clearblue jedno vrijeme. Bolji je u svakom slučaju od ovih kineskih gluparija, ali i s njim sam teško lovila LH pik. Odustala sam od njih jer su skupi za poluditi. A i s njima mi se dešavalo da imam smajlija dva jutra za redom.  I nikad nisam bila načisto kada krenuti u akciju.  Meni je problem što mi ovulacija šeta od 12 dc do 17 dc.  Pa se dešavalo da danima čekamo smajlija,a dok ga dočekamo spermići su već poluinvalidi.... Na kraju smo kao odustali od štapića, a ove kineze koristim samo da se ne bace :)  Digli smo ruke i od ciljanja ovulacije pa idemo na odnose svaki dan ili svaki drugi dan ... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.