Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    16. Travanj 2020. 19:19

Nada88

JECIKA

Cure sad sam izasla sa UZV - prema kalemdaru sam 6+1 a prema UZV 5+6, imamo dvije GV - jedna ima srcanu reakciju. Druga je veca u odnosu na prvu i jos uvijek nema reakciju. Pise da nema embrionalni odjek i ne daje mu previse sansi.svakako ova nasa jedna sreca nas je danas jos vise usrecilasad cemo da je cuvamo pa sta nam Bog da..

Jecikaaaaaa kao i kod mene i meni su rekli za ovu drugu da moze i ne mora opstati…kad sam se vratila s pregleda razmisljala sam isto ovako kao ti, a sad kako dani prolaze zelim da se i ona izbori i ostane, nekako mi zao da ode…ali sta Bog da u njegove ruke…bas mi je drago 😍😍

Mi smo bili nas iznenadjeni.. Beta hcg je 14 dnt bila 320! Uopste nije ukazivalo.. Mora da se ova druga beba zakacila kasnije. Meni se vidi zumancana kesa ali nema embrio odjeka. Tebi??? Sta znam - moramo se boriti kako za jedno tako i za dvoje. Zao mi je samo sto sam se Bogu molila u jednini! I tepala stomaku u jednini! A mali embrion je pokusao.. Sad se ziva pojedoh  ali sta da se radi.. I ovo nam je VELIKI BLAGOSLOV I DAR

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

16. Travanj 2020. 19:28

JECIKA

Nada88

JECIKA

Cure sad sam izasla sa UZV - prema kalemdaru sam 6+1 a prema UZV 5+6, imamo dvije GV - jedna ima srcanu reakciju. Druga je veca u odnosu na prvu i jos uvijek nema reakciju. Pise da nema embrionalni odjek i ne daje mu previse sansi.svakako ova nasa jedna sreca nas je danas jos vise usrecilasad cemo da je cuvamo pa sta nam Bog da..

Jecikaaaaaa kao i kod mene i meni su rekli za ovu drugu da moze i ne mora opstati…kad sam se vratila s pregleda razmisljala sam isto ovako kao ti, a sad kako dani prolaze zelim da se i ona izbori i ostane, nekako mi zao da ode…ali sta Bog da u njegove ruke…bas mi je drago 😍😍

Mi smo bili nas iznenadjeni.. Beta hcg je 14 dnt bila 320! Uopste nije ukazivalo.. Mora da se ova druga beba zakacila kasnije. Meni se vidi zumancana kesa ali nema embrio odjeka. Tebi??? Sta znam - moramo se boriti kako za jedno tako i za dvoje. Zao mi je samo sto sam se Bogu molila u jednini! I tepala stomaku u jednini! A mali embrion je pokusao.. Sad se ziva pojedohali sta da se radi.. I ovo nam je VELIKI BLAGOSLOV I DAR

Ista stvar meni je beta 15 dan bila 797, znaci nista nije ukazivalo na 2, bila sam na dva ultrazvuka prije i niko je nije vidio tek na 5+9 su rekli evo jos jedna g.v. i ž.v i sad na 6+2 smo imali i embrij, ali bez odjeka, doktorica je rekla da cemo do iduce kontrole mozda i tu cuti srce, al nije mu bas neke nade dala...taj plod je malo manji i sigurna sam da se jako kasno zakacio... a meni kad je ova i rekla imamo samo jednu, ja sam se nastavila u mnozini moliti kao da mi je nesto reklo, pusti bit ce ih jos 😂 sta Bog da i sa jednom mrvicom sam sretna do neba! Jel imas kakve trudnicke simptome?

16. Travanj 2020. 19:29

Jecika, Nada88 je li vam ovaj put nakon transfera ista bilo drugacije nego prije nakon transfera? Jeste se osjecale drugacije? Ista radile drugacije nego prije?

16. Travanj 2020. 19:41

Bozma

Jecika, Nada88je li vam ovaj put nakon transfera ista bilo drugacije nego prije nakon transfera? Jeste se osjecale drugacije? Ista radile drugacije nego prije?

Ovaj put sam jedino osjecala žeđ i drugaciji osjecaj rodnice prilikom stavljanja vaginaleta, ali tih simptoma sam postala svjesna tek nakon pozitivnog testa. Test sam isla napraviti jer sam bila sigurna da je gotovo pa da se mogu isplakati i zapaliti par cigareta i nastavit dalje 😂 u svim bezuspjesnim postupcima prije sam imala, grceve u maternici i bol u dodem dijelu leđa, a to sam imala i u ovome tako da bi to prije pripisala utrogestanima. Razlika u ovom postuoku je sto sam ovaj put prvi put vratila blastice, ne znam jel u tome stvar! 

Nadalica
    16. Travanj 2020. 19:58

Nada i Jecika i kod mene je tako bilo na pocetku, a sada je onaj manji i slabiji embrion veci i snazniji od onog sto.je to bio na pocetku.. nikad se ne zna, to su mali borci.. avama meni taj tvoj test ne izgleda kao beta u padanju, mozda se desilo i cudo pa si trudna, svakako nam javi betu 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

16. Travanj 2020. 20:01

Nadalica

Nada i Jecika i kod mene je tako bilo na pocetku, a sada je onaj manji i slabiji embrion veci i snazniji od onog sto.je to bio na pocetku.. nikad se ne zna, to su mali borci.. avama meni taj tvoj test ne izgleda kao beta u padanju, mozda se desilo i cudo pa si trudna, svakako nam javi betu

Stvarno?? Znaci da ipak postoji mogucnost da se nase mrvice izbore...

JECIKA
    16. Travanj 2020. 20:34

Cure ovaj put sam u odnosu na prvi osjecala mnogo vecu vlaznost tamo dolje. Drugo - par puta sam osjetila kao da me neka zica ubode u cerviks (ali samo na kratko). Svrbjele su me bradavice. Sta sam JA promijenila: mnooogo vise vode pila (dodala Mg vodu), mjesec dana pred postupak trcala 2-3 puta nedeljno, pila maticnu mlijec, koenzim, folacin, prenatal, omegu, vitamin D. Jela cveklu ili pomorandzu skoro svaki dan. I promijenila embriologa! 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

JECIKA
    16. Travanj 2020. 20:38

Ne osjecam nista specijalno. Grudi porasle. Apetit mi se smanjio.. Ali kad uzmem da jedem - nakrkam se kao prase  to me malo brinulo sto nista spex ne osjecam! Sve su kao neki znaci ali nista konkretno. Jos ovo: prvi put sam lezala, nisam pusila, pazila kako ustajem, kako piskim. Ovaj put - posla na ET nakon limenke piva i par cigareta, lezala mnogo manje, nisam nikome nista pricala.. Opustila se sama sa sobom i eto ga. Nadam se da ce sve biti OK i veliki srecu svima zelim od srca. Ovo je borba svaki dan! 

JECIKA
    16. Travanj 2020. 20:41

Nada88

Nadalica

Stvarno?? Znaci da ipak postoji mogucnost da se nase mrvice izbore…

Meni je kontadiktorno sto je ova GV bez embrio odjeka - veca i ima vecu zumancanu. Evo vidjecemo za 2 nedelje.. 

• Astra81
    16. Travanj 2020. 20:51

avama

Rekla mi je moja dr da ujutro izvadim betu, najradije bi otisla na hitnu sad

Sretno sutra 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.