Cure koje koristite kineske testove, je li vam se ikad desilo da test navecer pokazuje sjenu a ujutro nista? Meni evo vec tri dana za redom tako, a sad kad promislim, znala sam i prije imat takvih sjenica samo na kinezima, a naravno nisam bila trudna.
Mojnje bio kineski koji je sada pokazao veliki plus. A na kraju nista. Ali do sad mi se to nije nikad dogodilo. Kad mi je pokazivao sjenu pa ujutro nista svaki put mi je bila biokemijska.
Cure koje koristite kineske testove, je li vam se ikad desilo da test navecer pokazuje sjenu a ujutro nista? Meni evo vec tri dana za redom tako, a sad kad promislim, znala sam i prije imat takvih sjenica samo na kinezima, a naravno nisam bila trudna.
Mojnje bio kineski koji je sada pokazao veliki plus. A na kraju nista. Ali do sad mi se to nije nikad dogodilo. Kad mi je pokazivao sjenu pa ujutro nista svaki put mi je bila biokemijska.
Ovo sam pisala za test na trudnocu, a za lh su mi uvijek dobro pokazale, jer sam bila na uzv par puta i tocno bude.
Cure ja sam bas tuzna i ne znam sta dalje sada. Imam ta dva smrulica, ali nikako ne dolazi do implatacije kod mene. Obicno bude biokemijska ili prirodno ili iz postupka. Stvarno ne znam kuda dalje, sad jis ta karantena. Razmisljam da se negdje narucim privatno, a opet imam ta dva pa ne znam jel to sad pametno. Bas sam izgubljena. Isla bi i nekud van u postupak kad bi znala da ce mi pomoci. Kako je to zapravo bezveze nemamo neku dijagnozu, jedino smanjeni broj pokretnih i to nagranici. I jedino moja trombofilija i nece pa nece, a vrijeme (tj godine) prolaze.
Ovo sam pisala za test na trudnocu, a za lh su mi uvijek dobro pokazale, jer sam bila na uzv par puta i tocno bude.
Meni su isto ovulcijske ok iako i ja imam ciklusa kad mi ne pokaze pozitivno, kao i astra.
Avama, tako i ja, uzasno se osjecam. Dala sam otkaz da mogu bar jedan postupak obavit u miru, bez drame, i sad ovo. Jos sam ja napunila 40, dok dodjem na red preko hzzo-a izubit cu pravo. Zvala sam da se narucim opet privatno, da ne gubim vrijeme, ali ne rade jos ni oni. Ja nikad niti biokemijsku. I ovaj usrani PMS sve teze podnosim
ja ni jedne testove nisam koristila dovoljno dugo da ih sa sigurnošću naučim iščitavati... Nažalost do sada ih nisam slikala i ne mogu se sjetiti do koje mjere crtica tamni u odnosu na kontrolnu. Dok vidim tu blijedu crticu uhvati me nemir jer ne mogu predvidjeti kakva će crta sutra biti ili je uopće neće biti...
Trenutno kombiniram kineze i mjerenje bazalne ....možda s vremenom naučim preciznije određivati moment ovulacije.
A zapravo se nadam da neću morati....da će se desiti čudo, da će u svibnju dozvoliti postupke i da će baš taj postupak biti dobitni!!! 😁 Uopće ne tražim puno 🤷♀️
Cure ja sam bas tuzna i ne znam sta dalje sada. Imam ta dva smrulica, ali nikako ne dolazi do implatacije kod mene. Obicno bude biokemijska ili prirodno ili iz postupka. Stvarno ne znam kuda dalje, sad jis ta karantena. Razmisljam da se negdje narucim privatno, a opet imam ta dva pa ne znam jel to sad pametno. Bas sam izgubljena. Isla bi i nekud van u postupak kad bi znala da ce mi pomoci. Kako je to zapravo bezveze nemamo neku dijagnozu, jedino smanjeni broj pokretnih i to nagranici. I jedino moja trombofilija i nece pa nece, a vrijeme (tj godine) prolaze.
Iskreno ja ne bi išla u novu stimulaciju kraj dva smrzlića. Valjda će se u svibnju nešto više znati,,, tko počinje raditi i kada...
A šta da ti kažem, ja nikada nisam vidjela plusić na testu za trudnoću. Ne da me samo brine impantacija nego ne znam da li naši embriji uopće mogu doći do 5. dana...
Ipak, vjerujem kad se nađe onaj ispravni da će se roditi zdrava bebica ...
Glavu gore, nije mala stvar imati smrzliće. Doći će jednom i tvoj dan. Samo treba biti uporan!
Koliko ste do sada postupaka prosli? Jel svaki put bila biokemijska ili kako?
Avama
Ne mij biti tuzna ,jeste probali ici na Fet pod stimuliranim?
Da pijes od 2dc estrofem?
Ja sam tri puta isla da lovim svoju ovulacija i nista biokemiska jer mi ciklus nije redovit i takodjer nije ni ovulacija pa mi doktor rekao da necemo tako,Icemo na stimulirani pa cemo zadebljati i pripremiti maternicu (radili su mi i dva puta PRP)i na dan vraćanje blastice moj endiometrij bio 15mm
Spavala sam pola 1h na trbuhu i 1h na ledja.posle feta sam puno lezala i spavala sam na trbuh svaku vecer.prehrana i priprema tjela isto je bitno,meni je doktor objasnio.
Uglavnom nasa diognoza(ja nemam jajovode,M slabi pokretljivi)
Zelim ti stvarno od srca da ti se Zeljka ostvari,i ja mislim da nije bitno Di si na postupku nego kako posvetiše tvom slucaju.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Astra
Ne mora biti smrzlica da bi bilo uzspjeha.ima tu puno i druge faktore.ja kad sam lezala nakon punkcije zena imala jednu jaknu stanicu vratili njoj tu jednu nakon 2dana i ostala trudna. Svi smo drugaciji i treba pronaci nam pravu terapiju,a na nama je da se savjetujemo sa doktorom sta i kako bi mogli.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji