Cure, imate li vi kakve info kad bi se moglo početi s postupcima? Sve nešto najavljuju za ostale djelatnosti kada počinju i kako, a naš problem ostaje po strani... 😁 Nitko ništa ne spominje....
Slee jeste - uspjelo nam je ovaj put sad smo u drugoj fazi borbe od 9 mjeseci..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure, imate li vi kakve info kad bi se moglo početi s postupcima? Sve nešto najavljuju za ostale djelatnosti kada počinju i kako, a naš problem ostaje po strani… 😁 Nitko ništa ne spominje….
Slee i mene to zanima... stalno gledam hocu naci nesto no nista jos... ako budete imale kakve novosti javite 😉
Jecika, prekrasno! Neka je sa srecom! U kojem si tjednu?
Ja se nadam da uskoro sve krece. Evo jucer je jedna poliklinika javila da pocinju s radom. Ona šparac, cini mi se da su oni iz Splita. Nadam se da ce i ostale nesto napisati uskoro. Meni su iz Skvorca rekli da ce mi javiti.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jecika, prekrasno! Neka je sa srecom! U kojem si tjednu?
Ja se nadam da uskoro sve krece. Evo jucer je jedna poliklinika javila da pocinju s radom. Ona šparac, cini mi se da su oni iz Splita. Nadam se da ce i ostale nesto napisati uskoro. Meni su iz Skvorca rekli da ce mi javiti.
Ajde,to je baš dobra vijest. Onda valjda i ostali budu krenuli uskoro. Ja sam inače isto kod Škvorca, ali njega bih trebala ja zvati svako toliko da provjerim stanje jer me čeka postupak sa smrzlićem kad počnu raditi... Molim te,napiši ovdje kad te pozove u vezi konzultacija. Ja nisam aktivna svaki dan porukama, ali redovito vas pratim i čitam i želim vam svima uspjeh već do kraja ove godine. Loše je počela, ali uvijek je bitniji kraj od početka, zar ne? 🙂❤ Živjele mi.
Taj taj moze, dogovoreno. Meni su rekli da isto pratim i zovem svako malo, ali da im je u planu i da oni nas nazovu koji smo bili naruceni. Tko prvi nesto sazna, neka javi. Znam da su im produzili ugovor do kraja godine, to je isto super vijest jer sam mislila da zbog svega s koronom i situacijom u zdravstvu nece
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Taj tajmoze, dogovoreno. Meni su rekli da isto pratim i zovem svako malo, ali da im je u planu i da oni nas nazovu koji smo bili naruceni. Tko prvi nesto sazna, neka javi. Znam da su im produzili ugovor do kraja godine, to je isto super vijest jer sam mislila da zbog svega s koronom i situacijom u zdravstvu nece
Aaaa to je još jedna super vijest danas. Nisam znala da su im produžili. Kako ti znaš? Ja stalno gledam na njihovoj web stranici i škicnem im na fejs da vidim jesu stavili kakvu novost, ali cijelo vrijeme piše da ugovor vrijedi do 31.03.2020. 🤔
Pozdrav svim curama, ja još nisam u postupku MPO, ali sve intenzivnije razmišljam o tome s obzirom da je iza nas skoro 2 godine bez uspjeha. Još nismo odradili pretrage, pa sad skupljam info što sve bi trebali odraditi kako bismo donekle imali sliku o našem problemu. Moja gin me želi odmah slati na reproduktivnu u drugom gradu, što je nama apsurdno bez da smo napravili uopće hormone, briseve i spermiogram, tako da namjeravamo to prvo napraviti privatno. Koje ste vi pretrage radile prije MPO?
Pozdrav svim curama, ja još nisam u postupku MPO, ali sve intenzivnije razmišljam o tome s obzirom da je iza nas skoro 2 godine bez uspjeha. Još nismo odradili pretrage, pa sad skupljam info što sve bi trebali odraditi kako bismo donekle imali sliku o našem problemu. Moja gin me želi odmah slati na reproduktivnu u drugom gradu, što je nama apsurdno bez da smo napravili uopće hormone, briseve i spermiogram, tako da namjeravamo to prvo napraviti privatno. Koje ste vi pretrage radile prije MPO?
Pozdrav Coco,
mi smo osobno radili sljedeće: hormoni, spermiogram, papa i brisevi, i nekoliko mjeseci mi je ginekolog radio folikulometriju, no kako smo godinama pokusavali ovo je bila samo mala nada da ce jednom uspjeti s obzirom da je sve bilo u redu, no nije.. Nakon toga smo se javili u kliniku za mpo i tada sam jos dodatno odradila prohodnost jajovoda, a to je nesto sto mozes napraviti prije ukoliko jos niste spremni za daljnje korake.. Recimo da je to nekakav pocetak, tvoji hormoni i spermiogram tvog dragog.. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.. Postoje tu jos hrpe drugih pretraga koje se rade, ali uglavnom na njih upućuju lijecnici koji vam vode mpo..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji