Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2020. 21:07

JECIKA

Nada88

Nadalica

Nada i Jecika i kod mene je tako bilo na pocetku, a sada je onaj manji i slabiji embrion veci i snazniji od onog sto.je to bio na pocetku.. nikad se ne zna, to su mali borci.. avama meni taj tvoj test ne izgleda kao beta u padanju, mozda se desilo i cudo pa si trudna, svakako nam javi betu

Stvarno?? Znaci da ipak postoji mogucnost da se nase mrvice izbore…

Meni je kontadiktorno sto je ova GV bez embrio odjeka - veca i ima vecu zumancanu. Evo vidjecemo za 2 nedelje..

Mozda je nisi dobro skuzila... ova moja nije ni obracala paznju na drugu, kaze bit ce te opusteniji i sretniji ako na kraju bude jednoplodna trudnoca...malo mi je glupi to zazvucalo! Svaki ultrazvuk se vidi nesto drugo i nesto jasnije, tako da bi na iducem moglo i drugo srculence titrati ❤

• Blacky89
    17. Travanj 2020. 08:40

Avama sretno 😘

• Blacky89
    17. Travanj 2020. 08:41

Jecika držim 🤞 da na idućem uzv čuješ 2 ❤️❤️

Vita26
    17. Travanj 2020. 09:40

Jecika 
    Drzim fige da ❤️❤️Srca kuca.ljepo citati ljepe vjesti,drzim fige i ostalim curama koje ce krenuti u postupke da budu sto vise trudnoca 😍😍😍
    Nada 88
    I tebi takodjer ,da sve prodje u najboljem redu 😃😃😘
    Avama
    Cekam ljepe vjesti 🥰🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

JECIKA
    17. Travanj 2020. 09:53

Blacky i Vita hvala vam puno!  
    Avama i ja cekam da javis 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Hani
    17. Travanj 2020. 11:34

Lovim vas mjesecima😁, srećom, usporile ste zadnjih dana😋
    Marita, zao mi je što nije uspjelo.
    Liora, jesi li bolje?
    Svim trudnicama čestitke na plusićima😘
    Nado, jecika, čekamo vaš sljedeci uzv🙏
    Avama??? 
    Svima koje je korona malo zeznula, vježbat živce, kad nema druge. Brzo ce doc pikanje💉😉 i iščekivanje. 😘

Lilly27
    17. Travanj 2020. 13:55

Pozdrav cure, nova sam na ovoj temi i općenito na ovom području.

Molila bih ako koja zna, ili ima neke linkove, gdje pročitati i koji su dobri stručni radovi na temu MPO i svega vezano uz tu temu? Mi smo još na početku svega pa bi voljela ovo vrijeme iskoristiti pametno i potražiti što pouzdanije informacije na temu s obzirom da nas je korona stopirala i ne možemo nikud sa sobom   Pa ako koja zna i voljna je pomoći zahvaljujem od srca 

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• avama
    17. Travanj 2020. 14:33

Cure nista beta je 2. Valjda sam predugo drzala test u mokraci. Jutros je bio negativan. I sinoc mi je lh trakica bila pozitivna

17. Travanj 2020. 14:58

avama

Cure nista beta je 2. Valjda sam predugo drzala test u mokraci. Jutros je bio negativan. I sinoc mi je lh trakica bila pozitivna

Ooo svasta, koji je to test bio? Mislim da je test ispravan da ga drzis ne znam koliko dugo drugu crtu ne bi trebao pokazati a nije da je bila neka slabasna crtica.. Bas cudno🙄

JECIKA
    17. Travanj 2020. 15:46

marijaivaa

avama

Ooo svasta, koji je to test bio? Mislim da je test ispravan da ga drzis ne znam koliko dugo drugu crtu ne bi trebao pokazati a nije da je bila neka slabasna crtica.. Bas cudno🙄

Avama bas mi je zao.. Crta je bas djelovala uvjerljivo.. Pi 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.