Dapače, ja bih išla u zadnji tren. Dakle, u petak, 30.10 ili četvrtak, 29.10. I nakon toga bih se smjestila u samoizolaciju (ako ide) da ne pokupim virus.
Pretpostavljam da ćeš morati još jedan test napraviti neposredno prije aspiracije.
💔💔💔
Jadranka i ja sam danas bila u Petrovoj, možda smo se srele🙂 Ako si naručena 28.10. na test nemaš brige, bude to gotovo do pikanja!
Da, novost u Petrovoj su tri testa na koronu😀👍 Prije pikanja, prije aspiracije i prije transfera. Ali bolje i to nego da nam se osoblje zarazi🤗
Leptirica90 ne znam sa čime se pičeš🤣, ali meni je od cetrotida došla reakcija jedan dan, nabubrio mi je dio kože onako na 3cm promjera i svrbilo me.
Nikitta usporedila sam taj Proxeed sa svojim Prenatalom od Dietpharma, pa ovo što ja pijem ima i više folne, željeza, cinka, selena, bakra. Vitamina B12 ima manje, E manje, B6 podjednako. E sad taj Proxeed ima L-karniti i L-arginin i nešto bete karotena. Imam dojam da mi je bolje nastaviti s Dietpahrom jer mi se čini kvalitetniji po sastojcima, dolazi sa omegom 3 (to sad pijem točno tri mjeseca), dodala sam neki D vitamin iz DM-a, a L-karnitin i L-arginin bi onda posebno uzela. Bozma što ti misliš o tome, ti si tu experta mi se čini?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Da ali neznam koliko se ceka nalaz testa🤔
Gdje ga radiš? U ovim velikim centrima (Štampar, HZJZ) ja sam dobila isti dan kad sam se testirala rano ujutro, ljudi koji su se testirali nešto kasnije su dobili sutra ujutro.
U najgorem slučaju, svuda je gotovo u roku od 48h, ali najčešće je gotovo puno puno ranije.
💔💔💔
Da ali neznam koliko se ceka nalaz testa🤔
Navodno cure u postupku imaju prednost i ako izvadiš u ZG bude ti isti dan gotovo. U većini drugih gradova uzorke šalju u ZG, pa to duže traje. Znači ako vadiš u ZG, nemaš beda.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
MTB nadam se da suprug nema koronu, ali ako ima hahaha reci mu da mu posrecilo što kasni jer bi ga mi sve ovdje zavukle za uha😀
Idem na adresu mirogojska 16 🤔
To će biti gotovo isti dan ili sutradan ujutro
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji