Mtb znači tebi je štoperica izisla za otprilike 5 dana. A koliko si primila? Znam da je bila dupla ali ne znam koliko.
Nije bila dupla, Ovitrelle 250. Bila je prošlu nedjelju navečer, dakle za 7 dana je manje više izašla.
💔💔💔
Mtb znači tebi je štoperica izisla za otprilike 5 dana. A koliko si primila? Znam da je bila dupla ali ne znam koliko.
Nije bila dupla, Ovitrelle 250. Bila je prošlu nedjelju navečer, dakle za 7 dana je manje više izašla.
Dakle samo ovitrell a on odgovara odprilike 6500 hcg-a. Ma eto čisto me zanima koliko dana stoji u organizmu, znaci oko 1000 dnevno se izgubi.
Dakle samo ovitrell a on odgovara odprilike 6500 hcg-a. Ma eto čisto me zanima koliko dana stoji u organizmu, znaci oko 1000 dnevno se izgubi.
Kažu da dosta ovisi od organizma do organizma, o metabolizmu i tako to.
Ja mislim da imam usporeni metabolizam, tako da možda drugima izađe i prije.
💔💔💔
I tak. MM je vjerojatno zaražen koronom. Bliski kontakt je javio da je pozitivan. On je danas dobio sitnu temperaturu, osim toga nema simptome.
I, moja prva reakcija?
Olakšanje, jer da se to dogodilo prije 10 dana, ubila bih prvo njegovog kontakta, onda njega, a nakon toga i sebe
💔💔💔
Cure kad ste se pikale je ste imali osjećaj da vam je trbuh natečen i vruć jer to normalno
Azospermia
Pozz
Moze savjet?
Nova sam tu i prvi put krecem na mpo
Za par dana mi je prvi dan ciklusa 30.10.te krecu inekcije.
Danas u petrovoj mi je receno da napravim test na koronu i narucila sam se 28.10 te me brine samo da test ne predje 48h?? Da ne bude mi napravilo problem??
😳
Lana, bravo, cestitke od srca na predivnoj beti! Cini mi se da nemas razloga za brigu - kod tebe to uspjeva od prve, tako da vjerujem da ce sve biti u redu.
Nina, slazem se s curama da bi betu trebala ponoviti za dva dana, jer nikada ne znas. Znam za jednu curu koja je bila u slicnoj situaciji, beta joj se na pocetku nije duplala pravilno, ponavljala ju je nekoliko puta i na kraju se bebica izborila i ta cura trenutno nuna svoju savrsenu i zdravu curicu😊
Nirvana i Mara, divne vijesti, sada samo polako i smireno, dan za danom😊
Iris, nemoj se zamarati s tim, dovoljna je jedna ali vrijedna tako da samo se opusti i vidjet ces, sve ce biti dobro.☺️
MTB, drago mi je cuti da su nalazi u redu i svaka cast na vadjenju bete tako rano!😊Kada planiras raditi test ili ponoviti betu?🤞🏻
Vucica, dobro nam dosla - sada si nasa i veselimo se i navijamo skupa s tobom!🙃
Curekoje ste prosle ono najgore- ne mogu si ni zamisliti tu bol i tugu i iskreno, svakoj od vas se divim i skidam kapu jer ste sve i jedna najhrabrije lavice koje poznajem. I uvjerena sam da bas vas na kraju svega cekaju vase male srecice.
Netko je spomenuo da onaj tko nije prosao ovo sto mi prolazimo ne moze ni razumijeti to sto prozivljavamo - slazem se, jer nisam ni ja, ni priblizno, sve dok se i sama nisam nasla u ovim vodama. I to nikome ni ne zamjerim, to je jednostavno tako. Svi mi imamo svoj kriz u zivotu, i ja cvrsto vjerujem da dobivamo samo onoliko koliko mozemo podnijeti. Trebamo samo biti jake, prijvatiti da je to trenutno tako i vjerovati da nas na kraju oluje, ceka nase sunce. 😉🙏🏻
Hvala ti! 😉
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Leptirica90, stomak ti dođe kao da si u petom mjesecu trudnoće, svako toliko nešto bolucka, probada itd... sve je to normalno.
Jadranka_, dobro nam došla, slobodno se nastavi družiti s nama. Koliko su meni rekli, ne gledaju 48 sati u sat (tipa, ako je pregled 30.10 u 11 da mora biti najranije 28.10 u 11:10), nego kalendarske dane (baš kao što si ti i stavila).
Ako si nesigurna, nazovi bolnicu/neku od sestara i provjeri.
💔💔💔
28.11 u 11:00h test na koronu a 30.10prvi dan ciklusa te prvo pikanje 31.10 treba biti😀
28.11 u 11:00h test na koronu a 30.10prvi dan ciklusa te prvo pikanje 31.10 treba biti😀
Aha, ne ideš na nikakav pregled? Onda ti sigurno nije problem. To je samo informacija tebi da znaš da se ne počneš pikati ako si pozitivna. A nalaze ćeš dobiti na vrijeme.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji