Da izmjenjujem strane hvala. Idem ujutro u petrovu u srijedu na ultrazvuk
Azospermia
Tumaaaa prekrasnooooo uzivaj i odmaraj i cuvaj vas ❤️
Bela nadam se da ce se smiriti sve probaj se fokusirat na nesto smjesno i veselo jer na zeludac dosta priha utjece 🤞 drzim fige da prodje brzo
Ja dosla s depilacije 🙃😆 spremna sutra za uzvv
Leptirica90 ja stalno mislim da ti ideš u FET, a ti si zapravo u postupku...
Lucyinthesky S jedne strane sam s Petrovom kliknula na prvu, posebno s doktoricom, sve mi se sviđa, od sestara do neke opuštenosti koju osjećam kad idem tamo. Sad kad znam da su mi stanice loše, ne znam da li do 12mj. budem popravila stanje (iako sad puna tri mjeseca pijem omegu uz prenatale), mislim da bi mi ovaj Menopur odgovarao... Bojim se nekako forsirati taj 12mj. i terapiju s tim nepoznatim Rekovelle-om (ali plus je dvostruka štoperica koja mi je u protokolu), i onda mi se tijelo možda ne bude oporavilo do veljače kad sam zapisana u Petrovoj.
Od straha ponovnog gubitka vremena, vjerojatno neću odustati od IVF-a, ali srce me vuče u Petrovu. Općenito, imam baš osjećaj duboki da neću još dugo uspjeti u trudnoći. Zapravo strah me svega toga postalo i vjerojatno ako bude neuspjeh ću kriviti svoje odluke. 😶
Imam potrebu reći doktoru u IVF-u da mi nisu bile nezrele stanice, već loše... Što mislite, da li da spominjem Petrovu i terapiju Menopurom kad ga vidim? Jer mi je LH malo niži pa dr. Lana misli da bi Menopur pasao.
Oprostite što sam se raspisala...😏
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjich🤣👍👍
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tumaaaa prekrasnooooo uzivaj i odmaraj i cuvaj vas ❤️
Bela nadam se da ce se smiriti sve probaj se fokusirat na nesto smjesno i veselo jer na zeludac dosta priha utjece 🤞 drzim fige da prodje brzo
Ja dosla s depilacije 🙃😆 spremna sutra za uzvv
Ma ne nerviram se opustena sam i sve nego ja inace prirodno imam jacu zelucanu kiselinu a sad ocito uduplo nadam se ovaj refustat da ce pomoci bar malo🤗 sretno sutra na uzv 🤗❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Leptirica90ja stalno mislim da ti ideš u FET, a ti si zapravo u postupku…
Lucyinthesky S jedne strane sam s Petrovom kliknula na prvu, posebno s doktoricom, sve mi se sviđa, od sestara do neke opuštenosti koju osjećam kad idem tamo. Sad kad znam da su mi stanice loše, ne znam da li do 12mj. budem popravila stanje (iako sad puna tri mjeseca pijem omegu uz prenatale), mislim da bi mi ovaj Menopur odgovarao… Bojim se nekako forsirati taj 12mj. i terapiju s tim nepoznatim Rekovelle-om (ali plus je dvostruka štoperica koja mi je u protokolu), i onda mi se tijelo možda ne bude oporavilo do veljače kad sam zapisana u Petrovoj.
Od straha ponovnog gubitka vremena, vjerojatno neću odustati od IVF-a, ali srce me vuče u Petrovu. Općenito, imam baš osjećaj duboki da neću još dugo uspjeti u trudnoći. Zapravo strah me svega toga postalo i vjerojatno ako bude neuspjeh ću kriviti svoje odluke. 😶
Imam potrebu reći doktoru u IVF-u da mi nisu bile nezrele stanice, već loše… Što mislite, da li da spominjem Petrovu i terapiju Menopurom kad ga vidim? Jer mi je LH malo niži pa dr. Lana misli da bi Menopur pasao.
Oprostite što sam se raspisala…😏
Nemaš brige, samo se ti raspiši, zato smo tu da probamo pomoći 😊
Ne znam iskreno šta bi ti savjetovala, ovo mi je nekako kao da sjediš na dvije stolice, ali opet te skroz kužim. Meni su rekli da za popravit eventualno jajne stanice treba cca 3 mjeseca,a opet, da ti iz nekog razloga ne uspije postupak u 12 mj(a uspjet će) , treba tijelu par mj odmora do nove stimulacije.
Pokušaj s onim "za i protiv" za jedne i za druge +onaj neki unutarnji feeling koji nas obično ne vara i naravno, pozitiva na najjače što god odlučiš 😊🤞
Vezano za Rekovelle, ja imam loše iskustvo jer sam na tome bila u zadnjem postupku, ali to ne znači da je lijek loš.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage moje dame,
ja se upravo vratila s transfera. Od 9 jajnih stanica, sve su se oplodile i dobre su kvalitete. Nijedna nije propala i nije se prestala razvijati, posadili su mi 2 bebe u bušu, a ostatak čekaju do navečer da vide što je s njima, koliko će na kraju biti za zamrzavanje. Ja sam se pozdravila s mozgom kad je rekla ''Vraćamo vam 2 zametka, nadam se da se slažete.'', da ovu priču za dalje nisam popratila kako treba, spominjala je nešto da bi bilo šteta, pošto je mužev spermiogram tako dobar, ali stvarno, da mi sad život ovisi o tome, ne znam ponoviti što je rekla. Uglavnom, zvat će me navečer i javiti stanje pa ću onda znati
Kad smo kod zblokiranog mozga, čak sam i neke stvari pitala, bravo ja, ali npr. rekla je sestra da mogu napraviti betu 12. ili 13. dan kod njih., to je onda 6. ili 7.11. (ne znam kako se računa) pa ako netko zna, molim vas, uputite me. Ja ću ju napraviti i privatno ako treba za vikend, jer ne znam kako ću dočekati 9.11.
Pozdrav, gdje si išla i koju si terapiju koristila? Ja imam 31 i amh 7,2. A vidim da si ti dobro reagirala.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Belaaa
Ana26, onda bi stvarno negativan test trebao biti dovoljan, jer će do aspiracije proći i ono vrijeme kad se trebaš pojačano paziti. Inače, kontakte više ne šalju u samoizolaciju.
Leptirica90, po mom iskustvu je to normalno, to i hrpa drugih simptoma. Ti uvijek možeš sutra nazvati sestru, iako ti je tek u petak UZV.
Sanjich, to se zove biti spreman!!!
AuroraB, ja bih vjerovala svom osjećaju (osim ovog da nećeš dugo uspjeti, pujpuj, to strah govori iz tebe ). Ako misliš da tvom tijelu treba još malo vremena, daj si ga.
Nikitta, kad sam svojedobno pila konjske antibiotike jer sam imala gadnu upalu mjehura (toliko gadnu da sam par tjedana imala inkontinenciju, ne ponovilo se), želudac mi je umirao. Jedino što je meni pomagalo su bioaktivi i čaj od mente. Zanimljivo, prije toga sam mrzila sve vrste jogurta i nikad ih nisam jela. Nakon toga, obožavam ih i važan su mi dio prehrane. Ne znam je li vam ovo pomaže.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji