Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    26. Listopad 2020. 16:29

Super Nirvana Mtb hvala ti. Idem za dva ciklusa na transfer. Taman za Božić  

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Teja1408
    26. Listopad 2020. 16:40

Hej cure, 
    Evo da vas pozdravim malo 😊
    Ne pisem bas, ali cijelo vrijeme citam.
    Divim se svakoj od vas. Stvarno smo lavice. 🥰
    Meni je danas 3. dan bockanja. Osjecam grceve i blage promjene raspolozenja, ali sve je to izdrzljivo. 
    Sutra imam testiranje na koronu i u srijedu prvi uzv. 

iris_iris
    26. Listopad 2020. 16:46

MTB sjećam se da su kasnili, ali ih je bilo. Meni danas doslovno nisu niti jedan folikul izmjerile, da su mi rekle evo tu ti je jedan jadan od par mm. Ma..  

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    26. Listopad 2020. 16:47

Cure drage kad procitam te tuzne price placem jako je tesko to sve i skupiti snage za dalje imala sam taj spontani u ranoj trudnoci i tu kirtrazu i uzas a mogu mislit kako je u kasnoj nedaj Boze nikom!😪
    Ja evo borbu mucim sa tim mucnina zeludac me bas rastura ali neka samo da sve bude ok🙏 zvali su me da dodjem sutra u 9.30 bila sam krivo upisana tako da evo sad jedva cekam to jutro i naravno u strepnji i molitvi ali u vjeri da ce biti sve ok 🙏🙏❤️ 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 17:11

Teja1408, samo se ti nama javljaj i govori nam u kojem si stadiju. Držmo fige za negativan test korone i za mali pregršt krasnih folikulica 

iris_iris, imala sam ih 4, do aspiracije je bilo 15tak, od čega 7 iskoristivih. Moj AMH je veći od tvog pa je logično da ih brojčano imam više. Ali, ti si mlađa, jajne stanice su ti mlađe i dovoljno ti je da imaš jednu dobitnu! To što je malac malo sporiji u razvoju (kao moji) ne znači da nije finisher! Imaš hrpu trudnica ovdje koje su imale samo 1 ili 2 jajne stanice i na kraju su trudne (mislim da je naša Tuma jedna od njih?) 

Belaaa, tvoje lavice će sutra navijati, a večeras moliti za tebe i tvoju bebu 

Nikitta, hvala na analizi.  Nisam izdržala ne napraviti betu , a i počela sam brinuti da ću si zabrijati da je rezultat testa štoperica, pa rekoh, idem vidjeti koliko je još ima. 5 je malo, to mi ne bi trebalo smetati za nekoliko dana.
    Bila sam čak i gadno anemična u nekim fazama života. Prezadovoljna sam feritinom.
    Vadila sam antitijela na štitnjaču, to je ovo:
    anti-tpo 16.42 (referentno <34), anti-tg 11.65 (referentno <115)
    Je, smrdala mi se štitnjača, možda i zbog svega ovog. Super da smo to ulovili i da sam dobila terapiju.

💔💔💔

• LucyLou
    26. Listopad 2020. 17:21

Lana, bravo, cestitke od srca na predivnoj beti! Cini mi se da nemas razloga za brigu - kod tebe to uspjeva od prve, tako da vjerujem da ce sve biti u redu. 
    Nina, slazem se s curama da bi betu trebala ponoviti za dva dana, jer nikada ne znas. Znam za jednu curu koja je bila u slicnoj situaciji, beta joj se na pocetku nije duplala pravilno, ponavljala ju je nekoliko puta i na kraju se bebica izborila i ta cura trenutno nuna svoju savrsenu i zdravu curicu 😊
    Nirvana i Mara, divne vijesti, sada samo polako i smireno, dan za danom 😊
    Iris, nemoj se zamarati s tim, dovoljna je jedna ali vrijedna tako da samo se opusti i vidjet ces, sve ce biti dobro.☺️
    MTB, drago mi je cuti da su nalazi u redu i svaka cast na vadjenju bete tako rano! 😊Kada planiras raditi test ili ponoviti betu?🤞🏻
    Vucica, dobro nam dosla - sada si nasa i veselimo se i navijamo skupa s tobom!  🙃
    Cure koje ste prosle ono najgore - ne mogu si ni zamisliti tu bol i tugu i iskreno, svakoj od vas se divim i skidam kapu jer ste sve i jedna najhrabrije lavice koje poznajem. I uvjerena sam da bas vas na kraju svega cekaju vase male srecice. 
    Netko je spomenuo da onaj tko nije prosao ovo sto mi prolazimo ne moze ni razumijeti to sto prozivljavamo - slazem se, jer nisam ni ja, ni priblizno, sve dok se i sama nisam nasla u ovim vodama. I to nikome ni ne zamjerim, to je jednostavno tako. Svi mi imamo svoj kriz u zivotu, i ja cvrsto vjerujem da dobivamo samo onoliko koliko mozemo podnijeti. Trebamo samo biti jake, prijvatiti da je to trenutno tako i vjerovati da nas na kraju oluje, ceka nase sunce. 😉🙏🏻

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• LucyLou
    26. Listopad 2020. 17:21

Nedavno smo suprug i ja isli planinariti, hodali satima i kako je to bila za nas nepoznata staza, u nekom trenutku nismo bili sigurni jesmo li na pravom putu i hocemo li stici do odredista prije mraka. 50m do cilja smo stali, rekli da to nine to i skoro krenuli natrag do polazista, da bismo u zadnji cas sreli osobu koja nam je rekla da se nase odrediste nalazi iza ugla
    i da nas do njega dijeli svega par minuta hoda. Meni je ovo bilo znakovito i muz i ja se cesto znamo sjetiti toga i reci kako bismo se zeznuli da smo eto, pred ciljem odustali. Meni je to znak da i u ovoj utrci u kojoj se nalazimo ne trebamo odustati sve do kraja jer eto, mozda nas do cilja zbilja dijeli svega par metara staze...😉
    Svima vam zelim svu srecu ovog svijeta - da sve sto prije dodjemo do finisha i preselimo se na novi forum na kojem cemo nunati svoje bebice i pricati o tome kako je vrijedila svaka neprespavana noc, svaka suza, svaki teski korak i kako bismo sve ponovile, milijun puta! 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Teja1408
    26. Listopad 2020. 17:27

LucyLou

Nedavno smo suprug i ja isli planinariti, hodali satima i kako je to bila za nas nepoznata staza, u nekom trenutku nismo bili sigurni jesmo li na pravom putu i hocemo li stici do odredista prije mraka. 50m do cilja smo stali, rekli da to nine to i skoro krenuli natrag do polazista, da bismo u zadnji cas sreli osobu koja nam je rekla da se nase odrediste nalazi iza ugla
    i da nas do njega dijeli svega par minuta hoda. Meni je ovo bilo znakovito i muz i ja se cesto znamo sjetiti toga i reci kako bismo se zeznuli da smo eto, pred ciljem odustali. Meni je to znak da i u ovoj utrci u kojoj se nalazimo ne trebamo odustati sve do kraja jer eto, mozda nas do cilja zbilja dijeli svega par metara staze…😉
    Svima vam zelim svu srecu ovog svijeta - da sve sto prije dodjemo do finisha i preselimo se na novi forum na kojem cemo nunati svoje bebice i pricati o tome kako je vrijedila svaka neprespavana noc, svaka suza, svaki teski korak i kako bismo sve ponovile, milijun puta! 😘

Ovo je tako dobro 🤩 super znak 😍

26. Listopad 2020. 17:37

Mtb znači tebi je štoperica izisla za otprilike 5 dana. A koliko si primila? Znam da je bila dupla ali ne znam koliko.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 17:37

LucyLou, priča ti je predivna, i tako tako životno poznata. Prečesto odustanemo pred zadnjim korakom. 
    Sumnjam da ću vaditi betu prije 3.11 kad su mi rekli. Test ne vjerujem da ću pišnuti prije vikenda. Više mi je bilo bitno da znam koja je sad početna vrijednost, da se ne brinem kad bude crtice (a bit će je!!!) je li to zaostatak štoperice.

Nikitta, ima da se zakači, inače će ga mama naći, izvući ga za uši i osobno ga zakačiti  

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.