Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    26. Listopad 2020. 12:43

Nina92

Cure kod mene nazalost nema dobre vijesti beta mi je 174 😭😭

Baš mi je žao, Nina! Al kao što ti je(čini mi se) Nikitta napisala, da probaš izvadit opet za 2 dana pa vidit što se događa... Glavu gore i uze tebe smo, što god zatrebaš...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

26. Listopad 2020. 12:48

AuroraB

Anitram, Angribird i ostale… žao mi je zbog vaših gubitaka i nadam se da ćete ovaj puta uspijeti💕🦋👐
    Nirvanapa to je krasno, prekrasno🤩 Tebi će upaliti iz prve. 😉Jesi pila nešto od vitamina za stanice kad su se tako lijepo oplodile?
    Nikittani ne znaš kako potvrđuješ moje misli oko slušanja sebe… Još uvijek sam sa suznim očima jer sam odlučila slušati sebe i svoju intuiciju (a odluka nije laka), a to znači da ću svjesno čekati još 3mjeseca do sljedećeg postupka. Bila sam danas u Petrovoj kod svoje prekrasne i predrage doktorice Lane Škrgatić, koja mi je dala puno vremena za razgovor i savjete.. Zvala je i embriologicu da vidi tko je radio meni postupak, i da čuje iz prve ruke o mojim stanicama🥰 Suze su mi išle od sreće i dragosti. Bila sam do sada u zabludi, moje stanice nisu bile nezrele već loše kvalitite!! Zrelih je bilo 16/18, i da su bile dobre oni bi ih kripohranili jer ih je zaista bilo puno, ali slabije kvalitete. Pitala sam što bih mogla piti, preporučila mi je Proxeed women.. Odredila terapiju Menopur 225, jer ima LH u sebi pa da bi to moglo pomoći kvaliteti stanica. Dok dođem doma ću sabrati misli i zajedno sa mužem odlučiti kad ću ići u postupak.. Možda da pijem sad još mjesec dva taj proxeed, a ne da letim u novi postupak u 12mj… 🤔 Btw. jajnici super izgledaju, tijelo se očistilo od hormona.

Ja sam bila samo na menopuru. Dobila sam 6 stanica, 5 zrelih, 4 su se oplodile, dvije odlične su vraćene i imala sam missed u 8tt. I dvije zamrznute treci dan, jedna vrlo dobra, jedna dobra. Negativac sam po prirodi i ne nadam se bas za te smrznute kad su ove odlične zavrsile tako kako su zavrsile.

Sreca ♥
    26. Listopad 2020. 12:55

Cure pozdravljam vas, nisam imala vrimena u zadnje dane pratiti sta se dogada na forumu, ali po zadnjih par stranica procitala sam prestrasne i tuzne stvari. Cure drzite se. Suosjecam s vama i sama sam prosla isto. Hvala bogu s vrimenom neke stvari izbljede i nekako covik ide dalje. Rana ce uvik ostat, pogotovo oko nekih datuma. Meni je moj rodendan najgori na svitu. Znan da sad nema rici utjehe, glavu gori i drzite se. Isplacitete se i izbacite sve iz sebe. 
    Usla sam na forum da vam napisem da sam jutros bila na prvom uzv, i da imam 4jajne, bolja reakcija s femarom neko stimulativno, al moja "srica" pala je u momentu kad sam procitala sve ovo. Drzite se zenice ❤️❤️❤️❤️❤️

🤍

• *.Women_name.*
    26. Listopad 2020. 12:57

Ruska1986

Nina92

Baš mi je žao, Nina! Al kao što ti je(čini mi se) Nikittanapisala, da probaš izvadit opet za 2 dana pa vidit što se događa… Glavu gore i uze tebe smo, što god zatrebaš…

Držim fige da je jedan odustao 🤞🙏 ima još nade  ❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• more2309
    26. Listopad 2020. 12:57

Lana cestitam 🎊🎊🎉🎉🎉, beta je savrsena, sad samo lagano i skolski do kraja 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
    Nirvana super vijesti 🙂🙂, sad se lijepo odmaraj i mazi svoje mrvice 🥰🥰, a mi drzimo fige da se lijepo ugnijezde 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
    Nina mogu misliti kako se osjecas, od toga sve strepimo kad idemo vaditi drugu betu 😥, ali slazem se sa curama, mozda nije sve gotovo, lako moguce da su bili dvoje, pa je jedan odustao, drzim fige da smo u pravu i da se jedna mrvica cvrsto drzi 🤞🤞🙏🙏🍀🍀.
    Cure koje ste izgubile bebice, necu ni pokusati zamisliti tu bol, jer mislim da je ne mozemo ni zamislit, moze je razumijeti samo ona zena koja se nazalost morala suocit s tim 😥😥🙁. Mogu samo reci da vam saljem veliki zagrljaj i od srca se molim Bogu da vise nikad ne morate tako nesto prolaziti 🙏🙏🍀🍀🤞🤞i da sto prije dobijete svoju bebicu u narucje 🤱❤❤!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Samara
    26. Listopad 2020. 13:00

Nina92

Nina, u istom labosu si vadila obje? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 13:04

MilaSt, to je super vijest!! Našli ste terapiju koja ti lijepo odgovara 
    Ima tužnih priča, ali ima i sretnih. Malo si damo vremena da otplačemo, malo si damo vremena da si nasmijemo.
    Ali generalno, ovaj čopor gura pozitivu i vjeru. U ne tako dalekoj budućnosti, ta mala čudovišta nam neće dati da spavamo po noći, bacat će se po podu, vrištati da hoće novu igračku... 
    I radi toga se sve ovo sad isplati. 

💔💔💔

Nirvana2024
    26. Listopad 2020. 13:05

Hvala svima, obožavam vas 
    Belica draga, hvala na molitvama 
    Nina92 i ostale cure, drž'te se, imate našu podršku. Žao mi je jako zbog svih vaših gubitaka. Nina, nadam se da ima još nade, kako su cure napisale, ja se u te opcije ne razumijem, ali se nadam do zadnjeg 
    Peyton, Vučica, dobro došle 
    LioraLiora, ne znam ti kako je po županijama, mi iz Petrove smo bile na popisu na Rebru dan prije aspiracije.
    Lana3, čestitke na beti 
    MTB, 6.11. je petak, znači mogu tad? 

AuroraB, nisam ništa pila sad otkad sam krenula u postupak, ali promijenila sam prehranu negdje u lipnju po naputku nutricionista, tako da sam uzimala Omegu 3. Otkad sam krenula u postupak, jela sam ananas i pila smoothie od cikle i šumskog voća (ne mogu samo sok od cikle nikako). 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2020. 13:09

Nirvana2020, krivo sam izračunala, 12. dan ti je 7.11. 
    Ako ćeš raditi privatno, dosta njih ti radi i subotom. Ako hoćeš preko uputnice, mislim da možeš i dan ranije ali se pripremi da će beta možda biti mrvcu niža. Ali, po svemu što ja znam, s obzirom da imaš blastice, mogla bi vaditi i 9. dan, tako da bi 11.dan (petak) trebalo biti lijepo pozitivno.

💔💔💔

ericaa
    26. Listopad 2020. 13:11

nirvana, mila, lana čestitam!!! 
    a za ove priče što ste prošle zaista neznam što bih rekla...jako mi je žao da ste to morale proći i nadam se da će ostati zauvijek iza vas i da nikad nikome se takvo nešto neće dogoditi. Vama želim da što prije ugledate svoj plusić,betu,utvz i ispunite se samo srećom!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.