Ovo mi je 5 transfer, 7 punkcija, nikad nismo imali nist za zamrzavanje. 2 puta nje bilo ni transfera. Svaki put sam pisala test i svaki put 🖕, i svaki put muka i nadanje da je rano ili da je nesto krivo, i nikad nisam docekala betu bez tog brljavljenja koje je pocelo najranije 10dt i najkasnije 13-14dt. I evo polako svaki put sve vise gubim snagu za dalje i volju za ustajanje iz kreveta
Tako mi je teško ovo pročitati 😢😢😢😢razumijem te draga ovo je sad preteško 😢😢😢... Jeste razmišljali o Pragu.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Flower, ja sam imala preko 20 folikula, nisam imala hiper, sve super prošlo.. dobili 16js. Ne znam zašto pauziraš sa stimulacijom, pitaj sutra sve pa nam javi. Što se tiče endometrija, meni su na jednom fet-u rekli da je 8 (nikad nije bio tako tanak, uvijek oko 11). Ja se sva izbedirala, kaže dr. pogledat ćemo na drugom uzv, kad ono skoro 12mm. Tak da, to je premalo odstupanje za brigu, eto meni su za skoro 4mm zeznuli. Držim fige da sve bude po planu i programu 🍀🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
MakiST a žao mi je draga vaš ono iz duše 😢😢
Vita krenuti ce M nadam se danas/sutra… Rekao je Dr da ne moram vaditi betu, pa nismo isli…. sta cemo bzvz davati kn! Narucila sam se kod dr Vrčića, 10.3. … rekli su da mogu odmah pregled a postupak za 2-3mj… uglavnom, poslala sam i upit u neku kliniku u Skoplje… da li je netko tamo isao?
Dr. Palada mi je rekao da ne trebam nikskve pretrage, samo strpljenja, da su mi jajnici losi pa da je to tako… kako jajnici imaju veze sa implantacijom? Po njemu se uglavnom suplamentima ne moze na nista utjecati…
Vjerojatno misli losi jajnici = lose stanice..
Da i meni je R. rekao da nikakvi suplementi ne poznati da je to cisti marketing da je bitno zdravo i raznovrsneo jesti..
Flower, ja sam imala preko 20 folikula, nisam imala hiper, sve super prošlo.. dobili 16js. Ne znam zašto pauziraš sa stimulacijom, pitaj sutra sve pa nam javi. Što se tiče endometrija, meni su na jednom fet-u rekli da je 8 (nikad nije bio tako tanak, uvijek oko 11). Ja se sva izbedirala, kaže dr. pogledat ćemo na drugom uzv, kad ono skoro 12mm. Tak da, to je premalo odstupanje za brigu, eto meni su za skoro 4mm zeznuli. Držim fige da sve bude po planu i programu 🍀🍀🍀🍀
Citala sam jedan znanstveni rad di pise da se zna prekidati stimulacija zbog velikog rizika od hipera i sve ovisi kakav je rezultat estradiola. Naravno, pitala sam sestru kolili mi je, ali nije znala reci. Strasno me nervira ovo ne komuniciranje nicega, pa si ti sad misli kaj ce bit..
Ovo mi je 5 transfer, 7 punkcija, nikad nismo imali nist za zamrzavanje. 2 puta nje bilo ni transfera. Svaki put sam pisala test i svaki put 🖕, i svaki put muka i nadanje da je rano ili da je nesto krivo, i nikad nisam docekala betu bez tog brljavljenja koje je pocelo najranije 10dt i najkasnije 13-14dt. I evo polako svaki put sve vise gubim snagu za dalje i volju za ustajanje iz kreveta
Tako mi je teško ovo pročitati 😢😢😢😢razumijem te draga ovo je sad preteško 😢😢😢… Jeste razmišljali o Pragu.
Razmisljala sam onsvem i svacem. Al dat tolku lovu za mozda... Di da uzmem. Ovo ce nas otjerati na prosjacki stap. Promijenila sam 2 klinike. Neznam di bi dalje. Istrazivala sam i nist me se nije dojmilo tolko da bi isla. Onda pak mislim nova klinika, opet ce istrazivati kako je reagiram i proci ce 3 pokusaja uzalud. Ajme Boze zar smo mi tak lose osobe da smo ovo sve zasluzile?
Citala sam jedan znanstveni rad di pise da se zna prekidati stimulacija zbog velikog rizika od hipera i sve ovisi kakav je rezultat estradiola. Naravno, pitala sam sestru kolili mi je, ali nije znala reci. Strasno me nervira ovo ne komuniciranje nicega, pa si ti sad misli kaj ce bit..
Meni čak nisu ni vadili estradiol, može biti da je tvoj jako visok. Baš bezveze da ti nisu dali više informacija, samo se sekiraš bezveze 🙄
Jesi li krenula sa supresijom?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Tako mi je teško ovo pročitati 😢😢😢😢razumijem te draga ovo je sad preteško 😢😢😢… Jeste razmišljali o Pragu.
Razmisljala sam onsvem i svacem. Al dat tolku lovu za mozda… Di da uzmem. Ovo ce nas otjerati na prosjacki stap. Promijenila sam 2 klinike. Neznam di bi dalje. Istrazivala sam i nist me se nije dojmilo tolko da bi isla. Onda pak mislim nova klinika, opet ce istrazivati kako je reagiram i proci ce 3 pokusaja uzalud. Ajme Boze zar smo mi tak lose osobe da smo ovo sve zasluzile?
Nismo loše samo je naš križ malo teži 😢😢😢. A što kaže dr A jedi ga zvala
Sunshine a kaj je to supresija? Hehe, ovo mi je 1.postupak.. Do sad sam uzimala Menopur i Cetrotide, nikaj vise
Razmisljala sam onsvem i svacem. Al dat tolku lovu za mozda… Di da uzmem. Ovo ce nas otjerati na prosjacki stap. Promijenila sam 2 klinike. Neznam di bi dalje. Istrazivala sam i nist me se nije dojmilo tolko da bi isla. Onda pak mislim nova klinika, opet ce istrazivati kako je reagiram i proci ce 3 pokusaja uzalud. Ajme Boze zar smo mi tak lose osobe da smo ovo sve zasluzile?
Evo ovako nekako i meni, promijenila kliniku i sve ispocetka i opet rano punkcija i nezrele stanice, bojim se ako opet promijenim da ce opet tako bit. Pa sinoc kopala gdje bi na donaciju, a koliko vidim iz donacije i u ceskoj i u makedoniji imaju isto po 2 embrija i nista za zamrznuti a toliko i ja sama imam, da li da se zaduzimo a ako je nekakav problem sa implatacijom nemam ni od toga nista.
Vuky i meni je na prvom pregledu rekao losi jajnici, na drugom dobri, drugi dr. kaze zivahni jajnici za moje godine, ja ne znam vise kome da vjerujem. Prosla sam ih par....i svak mi kaze drugacije. Otodji ti kod Vrcica, ipak jos nisi bila u punoj stimulaciji da bi se moglo reci da su losi jajnici i da ne reagiras na terapiju. 2 stanica iz blage stimulacije je skroz OK.
MakiST oni u KBC imaju i konzultacije nakon neuspjeha? Bas me zanima sta ce ti rec, privatno nema nikakvih konziltacija osim onih za novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji