Drage moje suborke, posebne zagrljaje šaljem prema:
Vuky, mrva, makiSt i tajtaj 😘😘😘 Rijeci utjehe ne postoje, ali zelim vam od srca sto brzi oporavak od ove ruzne veljace, i zelim vam dati podrsku da ne gubite nadu, jer se cuda dogadaju i stvarno vjerujem da cemo ih dozivjeti. Bas sam jucer razmisljala nakon vaseg niza objava koje su sve a samo ne dobre, da me zapravo ovi postupci u jednu ruku i spasavaju jer stvarno vjerujem da cemo ja i mm dobit dite, pa tako isto smatram i za vas. Mozda cemo malo dulje cekati ali stvarno mislim da cemo i mi jednog dana kupiti i kolica i krevetic 💗💖. Ne zelim uopce razmisljati o drugoj opciji. Kad sam prije godine dana krenula u ovo mislila sam da cu ja to proci jedan ili dva puta i da mi se nece dati vise, ali sada samo idem dalje. Borba ne prestaje, dok se istodobno trudim voditi kvalitetniji zivot i uzivati a ne da mi vrijeme stane zbog postupka. Ljubim vas i drzite mi se, mada sve znamo koliko je tesko 😘😘😘😘💗💗💗💗
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Hvala kikovica i sunshine, znaci bolje da ne citam na internetu o dijagnozi.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Hvala kikovica i sunshine, znaci bolje da ne citam na internetu o dijagnozi.
Ahahahahaha...kani se dr googla 😂😂
Brita pa ti si nam svjetla točka u tunelu 💖 Cestitam, beta je prekrasna👍🏻
PlavaaMk nadam se da ipak nema hipera-kako si?
Slee mi nismo uopce imali period keksanja radi pravljenja bebe, jer kad smo isli na dijete odmah smo se javili mom dr, da mi namjesti ovulaciju ,a onda smo saznali i za njegov problem, tako da se ne stitimo i gustamo u keksanju opusteno i koliko nas je volja. Mene je uz vas jucer jos docekalo i to da sam skuzila tri cure koje znam da su trudne. Pa ni vise ni manje nego tri, i onda mislim , Boze ne daj mi da budem tako ljubomorna i zlocesta, moj je zivot jako lijep, sa ljudiml oko sebe imam dobre i kvalitetne odnose, ne daj tu ljubomoru da me zaokupira..medutim ona je i dalje tu, i zbog nje se osjecam jos losije. Da ne pricam da mi opet stvari kasne i da sam jutros piskila test jer sam se ponadale da bi nesto mogli i bit a obzirom da sam imala ovulaciju a i mm pije maticnu mlijec, a kad ono opet 🖕🏻
Sto reći..
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Flower, to je cetrotide 😁 svakako javi što su ti rekli sutra, držim fige 🤞🤞
Simba, evo me, reci 😁
Cure, žao mi je zbog svih negativnih testova i beta 😔
Vita, ma super, držim 🤞 za dalje 🍀🍀
Jesi ti koristila Shavatari prah? Sjećam se da je muž uzimao Gokshura..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Slee, mani se gugla 😂😂 bez brige, to su dobre brojke.. milijuni su, to je dobro 😁😁
Simba, nisam, samo je muž pio. Ja nisam ništa koristila, ali poznajem ženu iz mog grada koja je bila u 9/10 postupaka i ostala prirodno trudna uz shavatari (jaaaako nizak amh). Probaj, ne može odmoći 🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure drage, zao mi je kad cujem kroz sto prolazite 😞. Ja sam 10 god cekala svoje prvo dijete i evo ga ziv i zdrav…nema sto nismo prosli od doktora i kojekakvih dijagnoza pa ti Bog da snage da guras dalje.
Ja Vam samo mogu dobronamjerno savjetovati da slusate sebe i svoje tijelo…onda kada budete na miru sa sobom onda ce se nekako sve poklopiti.
Sada, nakon 6 god pokusavanja uspjeli smo mu napraviti brata ili sestru…odgadjala sam kad se nisam osjecala spremnom i kad sam rekla ajmo, dobro sam, onda se dogodilo i znala sam to i prije testa.
Stari smo vec i izgubili smo bili nadu ali evo svemir nas je jos jednom nagradio 🤩🥳😍.
Stavite sebe na prvo mjesto…najbitnije ste vi same.
Zelim Vam puno srece svima 🤞🏻☘️♥️
Brita, koji dan si danas nakon transfera? Cestitam ti 🥰
17 ti dan je danas 😇 hvala
Ja sam danas 14dnt…pa sam htjela usporediti bete jer se moja meni cini visokom 🙈. Radila sam 9dnt 171 i 11dnt 371. 5-dnevne.
Mozda su ti blizanci 🤩 tvoja beta je 11 dan kao moja 14 ti 😃
Brita pa ti si nam svjetla točka u tunelu 💖 Cestitam, beta je prekrasna👍🏻
PlavaaMknadam se da ipak nema hipera-kako si?
Slee mi nismo uopce imali period keksanja radi pravljenja bebe, jer kad smo isli na dijete odmah smo se javili mom dr, da mi namjesti ovulaciju ,a onda smo saznali i za njegov problem, tako da se ne stitimo i gustamo u keksanju opusteno i koliko nas je volja. Mene je uz vas jucer jos docekalo i to da sam skuzila tri cure koje znam da su trudne. Pa ni vise ni manje nego tri, i onda mislim , Boze ne daj mi da budem tako ljubomorna i zlocesta, moj je zivot jako lijep, sa ljudiml oko sebe imam dobre i kvalitetne odnose, ne daj tu ljubomoru da me zaokupira..medutim ona je i dalje tu, i zbog nje se osjecam jos losije. Da ne pricam da mi opet stvari kasne i da sam jutros piskila test jer sam se ponadale da bi nesto mogli i bit a obzirom da sam imala ovulaciju a i mm pije maticnu mlijec, a kad ono opet 🖕🏻
Sto reći..
Ako ovo dobro zavrsi onda ce to biti stvarno cudo sa tankim endometrijem da je uspjelo,tako da ocito ima nade za sve nas ovdje 😃
Kikovica čestitam! Neka je sa srećom 🍀😘
Vita26 draga čestitam ti! Neka lijepo tamni i bude velika beta 🍀🤞🙏
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska