marijaiva prepostavila sam da to misli, alimi ko imamo odlicne embrije oba puta i nista, ako su toliko lose js zasto se uopce oplode pa bude i super dijeljenje? I sto nebi onda bolje bilo ih ipak pustiti do blastice, pa ako stane razvoj prije da nemamo ovih 14 uzasnih dana cekanja…. za poludjeti!
Bozmameni je sad zadnje rekao ko losi su, prije je desni bio ok, lijevi los….
Nadam se da ce mi Vrčić nesto pametnije reci… moram svakako cekati 2,3 mjeseca za novi postupak….
Ma ne znam sto reci, i mi uvijek imamo lijepe embrije i to blastice pa sipak🤷♀️🤦♀️…
Ja jedino stvarno ne cekam tak dugo 7,8 dan znam kako stvari stoje 🖕😥…
Mozda da odmah idem na donaciju js neke mlade zenskice, mozda bi bilo bolje… rekao je dr. Vrčić frendici da u Českoj zbog donacija imaju bolje rezultate i to je jedino zbog cega je statistika bolja….
To vjerujem da je istina, i ja sam o tom razmisljala mozda bolje odmah to nego ovdje vise pokusa vati no opet mene muci sto sam imala spontane, iako sam bila na histeroskopiji i sve je uredno s maternici tko zna dal nesto kod mene ne stima pa ne mogu iznjet trudnoću, uzalud mi onda jajca i neke od 20🤦♀️
Ma uzasss to sve!
Flower, ja sam imala preko 20 folikula, nisam imala hiper, sve super prošlo.. dobili 16js. Ne znam zašto pauziraš sa stimulacijom, pitaj sutra sve pa nam javi. Što se tiče endometrija, meni su na jednom fet-u rekli da je 8 (nikad nije bio tako tanak, uvijek oko 11). Ja se sva izbedirala, kaže dr. pogledat ćemo na drugom uzv, kad ono skoro 12mm. Tak da, to je premalo odstupanje za brigu, eto meni su za skoro 4mm zeznuli. Držim fige da sve bude po planu i programu 🍀🍀🍀🍀
Sunshine25 molim te javi se 😱
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure drage, zao mi je kad cujem kroz sto prolazite 😞. Ja sam 10 god cekala svoje prvo dijete i evo ga ziv i zdrav…nema sto nismo prosli od doktora i kojekakvih dijagnoza pa ti Bog da snage da guras dalje.
Ja Vam samo mogu dobronamjerno savjetovati da slusate sebe i svoje tijelo…onda kada budete na miru sa sobom onda ce se nekako sve poklopiti.
Sada, nakon 6 god pokusavanja uspjeli smo mu napraviti brata ili sestru…odgadjala sam kad se nisam osjecala spremnom i kad sam rekla ajmo, dobro sam, onda se dogodilo i znala sam to i prije testa.
Stari smo vec i izgubili smo bili nadu ali evo svemir nas je jos jednom nagradio 🤩🥳😍.
Stavite sebe na prvo mjesto…najbitnije ste vi same.
Zelim Vam puno srece svima 🤞🏻☘️♥️
Brita, koji dan si danas nakon transfera? Cestitam ti 🥰
17 ti dan je danas 😇 hvala
Ja sam danas 14dnt…pa sam htjela usporediti bete jer se moja meni cini visokom 🙈. Radila sam 9dnt 171 i 11dnt 371. 5-dnevne.
Ja sam jednom imala 10 dan 500 a 12 dan 1200,jedna blastica...
Posto sam tako nasikirala i puno negativne vjesti,ja sam uradila testiranje 6dnt blastice i test mi je pozitivan,svjetla crtica je ali je ima.nadam se samo da ce tamniti i nece bito biokemijska
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Taj taj meni su odstranili oba jajovoda jer kada su me otvorili su vidjeli da s drugim nemam sanse i da je u jos gorem stanju nego desni. Da su ga ostavili bi mi se dogodila opet vanmaternicna pa nisu zeljeli riskirati. Jesi zadovoljna sa Skvorcem?
Britaaa divnaaa je beta! Cestitam od srca! Kikovica, divna pozitivna prica - cestitam!
MakiSt, mrva, vuky bas mi je jako zao sto se tako osjecate! Saljem vam jedan virtualni zagrljaj kad vec ne moze pravi!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Flower, to je cetrotide 😁 svakako javi što su ti rekli sutra, držim fige 🤞🤞
Simba, evo me, reci 😁
Cure, žao mi je zbog svih negativnih testova i beta 😔
Vita, ma super, držim 🤞 za dalje 🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
btw nama je stigao spermio i ne cini mi se dobar. Ima li netko iskustva? Sestra je muzu samo rekla da nije strasno i da ih je samo bilo manje i da ne mora znaciti da ce tako biti stalno, citam po netu o dojagnozi i nista ne kuzim.
Evo i nalaz:
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Flower, to je cetrotide 😁 svakako javi što su ti rekli sutra, držim fige 🤞🤞
Simba, evo me, reci 😁
Cure, žao mi je zbog svih negativnih testova i beta 😔
Vita, ma super, držim 🤞 za dalje 🍀🍀
Ahaa, to je to haha.. Da da, koristila sam 3 dana.
Slee, ma nije to ništa strašno.. spremiogram varira, a i da je stalno ovakav, to su dobre brojke.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Marijaiva 😱😱 onda dobro, meni su vratili dvije...odma mi je lakse 😅.
Vita cestitam 🥳🥳🥳...neka se samo dalje razvija kako treba 🤞🏻😍
Sortiraj odgovore
Najstariji