Ovo mi je 5 transfer, 7 punkcija, nikad nismo imali nist za zamrzavanje. 2 puta nje bilo ni transfera. Svaki put sam pisala test i svaki put 🖕, i svaki put muka i nadanje da je rano ili da je nesto krivo, i nikad nisam docekala betu bez tog brljavljenja koje je pocelo najranije 10dt i najkasnije 13-14dt. I evo polako svaki put sve vise gubim snagu za dalje i volju za ustajanje iz kreveta
Tako mi je teško ovo pročitati 😢😢😢😢razumijem te draga ovo je sad preteško 😢😢😢… Jeste razmišljali o Pragu.
Razmisljala sam onsvem i svacem. Al dat tolku lovu za mozda… Di da uzmem. Ovo ce nas otjerati na prosjacki stap. Promijenila sam 2 klinike. Neznam di bi dalje. Istrazivala sam i nist me se nije dojmilo tolko da bi isla. Onda pak mislim nova klinika, opet ce istrazivati kako je reagiram i proci ce 3 pokusaja uzalud. Ajme Boze zar smo mi tak lose osobe da smo ovo sve zasluzile?
Nismo loše samo je naš križ malo teži 😢😢😢. A što kaže dr A jedi ga zvala
Nisam. Sutra cu nakon bete
Mrva1986, MakiST i TajTaj žao mi je 😢, držite se i sretno dalje 😘
Rita2101 sretno sutra 🍀
Brita čestitam draga još jednom! ❤️😍🤗
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Drage cure,bas mi je zao zbog negativnog niza,glavu gore i u sljedeci postupak,mi smo lavice tu mi to sve mozemo 😇❤ i ja sam sa pozitivnom betom u strahu,cure me zovu joj pa ti si trudna,dok nisam poludila i rekla da prestanu sa tim, da nisam trudna dok nebudem u radaoni psovala na porodu,znam da nisu lose mislile ali eto nekako me to bas izbacilo iz takta,trebas biti dobrih zivaca za sve to sto.prolazimo 😜
marijaiva prepostavila sam da to misli, ali mi ko imamo odlicne embrije oba puta i nista, ako su toliko lose js zasto se uopce oplode pa bude i super dijeljenje? I sto nebi onda bolje bilo ih ipak pustiti do blastice, pa ako stane razvoj prije da nemamo ovih 14 uzasnih dana cekanja.... za poludjeti!
Bozma meni je sad zadnje rekao ko losi su, prije je desni bio ok, lijevi los....
Nadam se da ce mi Vrčić nesto pametnije reci... moram svakako cekati 2,3 mjeseca za novi postupak....
Cure drage, zao mi je kad cujem kroz sto prolazite 😞. Ja sam 10 god cekala svoje prvo dijete i evo ga ziv i zdrav...nema sto nismo prosli od doktora i kojekakvih dijagnoza pa ti Bog da snage da guras dalje.
Ja Vam samo mogu dobronamjerno savjetovati da slusate sebe i svoje tijelo...onda kada budete na miru sa sobom onda ce se nekako sve poklopiti.
Sada, nakon 6 god pokusavanja uspjeli smo mu napraviti brata ili sestru...odgadjala sam kad se nisam osjecala spremnom i kad sam rekla ajmo, dobro sam, onda se dogodilo i znala sam to i prije testa.
Stari smo vec i izgubili smo bili nadu ali evo svemir nas je jos jednom nagradio 🤩🥳😍.
Stavite sebe na prvo mjesto...najbitnije ste vi same.
Zelim Vam puno srece svima 🤞🏻☘️♥️
Brita, koji dan si danas nakon transfera? Cestitam ti 🥰
Ovo mi je 5 transfer, 7 punkcija, nikad nismo imali nist za zamrzavanje. 2 puta nje bilo ni transfera. Svaki put sam pisala test i svaki put 🖕, i svaki put muka i nadanje da je rano ili da je nesto krivo, i nikad nisam docekala betu bez tog brljavljenja koje je pocelo najranije 10dt i najkasnije 13-14dt. I evo polako svaki put sve vise gubim snagu za dalje i volju za ustajanje iz kreveta
Tako mi je teško ovo pročitati 😢😢😢😢razumijem te draga ovo je sad preteško 😢😢😢… Jeste razmišljali o Pragu.
Razmisljala sam onsvem i svacem. Al dat tolku lovu za mozda… Di da uzmem. Ovo ce nas otjerati na prosjacki stap. Promijenila sam 2 klinike. Neznam di bi dalje. Istrazivala sam i nist me se nije dojmilo tolko da bi isla. Onda pak mislim nova klinika, opet ce istrazivati kako je reagiram i proci ce 3 pokusaja uzalud. Ajme Boze zar smo mi tak lose osobe da smo ovo sve zasluzile?
Evo ovako nekako i meni, promijenila kliniku i sve ispocetka i opet rano punkcija i nezrele stanice, bojim se ako opet promijenim da ce opet tako bit. Pa sinoc kopala gdje bi na donaciju, a koliko vidim iz donacije i u ceskoj i u makedoniji imaju isto po 2 embrija i nista za zamrznuti a toliko i ja sama imam, da li da se zaduzimo a ako je nekakav problem sa implatacijom nemam ni od toga nista.
Vuky i meni je na prvom pregledu rekao losi jajnici, na drugom dobri, drugi dr. kaze zivahni jajnici za moje godine, ja ne znam vise kome da vjerujem. Prosla sam ih par….i svak mi kaze drugacije. Otodji ti kod Vrcica, ipak jos nisi bila u punoj stimulaciji da bi se moglo reci da su losi jajnici i da ne reagiras na terapiju. 2 stanica iz blage stimulacije je skroz OK.
MakiST oni u KBC imaju i konzultacije nakon neuspjeha? Bas me zanima sta ce ti rec, privatno nema nikakvih konziltacija osim onih za novi postupak
Istina, nismo ni probali drugacije.... mislim da on ide samo tipa biti ce kad bude dobra js.... i jedna dobra ce po njemu naletiti... i mozda je to i istina... no mene je toliko strah ici opet isto i ocekivati drugaciji rezultat, ne znam, mozda sam ja luda... trebam nekog tko ce pristupiti individualno....
marijaiva prepostavila sam da to misli, alimi ko imamo odlicne embrije oba puta i nista, ako su toliko lose js zasto se uopce oplode pa bude i super dijeljenje? I sto nebi onda bolje bilo ih ipak pustiti do blastice, pa ako stane razvoj prije da nemamo ovih 14 uzasnih dana cekanja…. za poludjeti!
Bozmameni je sad zadnje rekao ko losi su, prije je desni bio ok, lijevi los….
Nadam se da ce mi Vrčić nesto pametnije reci… moram svakako cekati 2,3 mjeseca za novi postupak….
Ma ne znam sto reci, i mi uvijek imamo lijepe embrije i to blastice pa sipak🤷♀️🤦♀️...
Ja jedino stvarno ne cekam tak dugo 7,8 dan znam kako stvari stoje 🖕😥...
marijaiva prepostavila sam da to misli, alimi ko imamo odlicne embrije oba puta i nista, ako su toliko lose js zasto se uopce oplode pa bude i super dijeljenje? I sto nebi onda bolje bilo ih ipak pustiti do blastice, pa ako stane razvoj prije da nemamo ovih 14 uzasnih dana cekanja…. za poludjeti!
Bozmameni je sad zadnje rekao ko losi su, prije je desni bio ok, lijevi los….
Nadam se da ce mi Vrčić nesto pametnije reci… moram svakako cekati 2,3 mjeseca za novi postupak….
Ma ne znam sto reci, i mi uvijek imamo lijepe embrije i to blastice pa sipak🤷♀️🤦♀️…
Ja jedino stvarno ne cekam tak dugo 7,8 dan znam kako stvari stoje 🖕😥…
Mozda da odmah idem na donaciju js neke mlade zenskice, mozda bi bilo bolje... rekao je dr. Vrčić frendici da u Českoj zbog donacija imaju bolje rezultate i to je jedino zbog cega je statistika bolja....
Cure drage, zao mi je kad cujem kroz sto prolazite 😞. Ja sam 10 god cekala svoje prvo dijete i evo ga ziv i zdrav…nema sto nismo prosli od doktora i kojekakvih dijagnoza pa ti Bog da snage da guras dalje.
Ja Vam samo mogu dobronamjerno savjetovati da slusate sebe i svoje tijelo…onda kada budete na miru sa sobom onda ce se nekako sve poklopiti.
Sada, nakon 6 god pokusavanja uspjeli smo mu napraviti brata ili sestru…odgadjala sam kad se nisam osjecala spremnom i kad sam rekla ajmo, dobro sam, onda se dogodilo i znala sam to i prije testa.
Stari smo vec i izgubili smo bili nadu ali evo svemir nas je jos jednom nagradio 🤩🥳😍.
Stavite sebe na prvo mjesto…najbitnije ste vi same.
17 ti dan je danas 😇 hvala
Cure drage, zao mi je kad cujem kroz sto prolazite 😞. Ja sam 10 god cekala svoje prvo dijete i evo ga ziv i zdrav…nema sto nismo prosli od doktora i kojekakvih dijagnoza pa ti Bog da snage da guras dalje.
Ja Vam samo mogu dobronamjerno savjetovati da slusate sebe i svoje tijelo…onda kada budete na miru sa sobom onda ce se nekako sve poklopiti.
Sada, nakon 6 god pokusavanja uspjeli smo mu napraviti brata ili sestru…odgadjala sam kad se nisam osjecala spremnom i kad sam rekla ajmo, dobro sam, onda se dogodilo i znala sam to i prije testa.
Stavite sebe na prvo mjesto…najbitnije ste vi same.
17 ti dan je danas 😇 hvala
Ja sam danas 14dnt...pa sam htjela usporediti bete jer se moja meni cini visokom 🙈. Radila sam 9dnt 171 i 11dnt 371. 5-dnevne.
Sortiraj odgovore
Najstariji