Flower, to je cetrotide 😁 svakako javi što su ti rekli sutra, držim fige 🤞🤞
Simba, evo me, reci 😁
Cure, žao mi je zbog svih negativnih testova i beta 😔
Vita, ma super, držim 🤞 za dalje 🍀🍀
Jesi ti koristila Shavatari prah? Sjećam se da je muž uzimao Gokshura..
Ja sam koristila i nista...pa sad....sijecam se da je jedna clanica, Nasty...tako nesto...imala je nalaze slicne mojima, dok je cekala postupak ostala prirodno trudna, a kako ja cim nesto procitam da je nekome pomoglo odmah i kupim 🙈 pa sam ga koristila par mjeseci ali evo nista, ni prirodno ni IVF-om.
Brita ne znam sto da mislim, malo mi je previsoko 😅. Imam UZV za 7 dana pa cemo valjda sve znati.
Viola1, hvala ti 🥰
Kikovica cestitam.
Koliko ste to onda vec stari da ste izgubili nadu? Gdje ste bili u postupku? Kakvom? Kakva terapija? Sta je drugacije bilo ovaj put u odnosu na prije? Pricaj
Brita ne znam sto da mislim, malo mi je previsoko 😅. Imam UZV za 7 dana pa cemo valjda sve znati.
Viola1, hvala ti 🥰
sve je moguce 🤗 javit ces nam ☺
Bozma, a sve ćemo pokušati za bolji rezultat.. jbg, nekom pomogne, nekome ne, nama se očito još zvijezde nisu posložile 😂😂
Pisala si za bolne grudi nakon O, evo mene počele boljeti, 3. ciklus od stimulacije.. valjda se nešto poremetilo, ali eto, vratile su se dojkice 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Taj taj meni su odstranili oba jajovoda jer kada su me otvorili su vidjeli da s drugim nemam sanse i da je u jos gorem stanju nego desni. Da su ga ostavili bi mi se dogodila opet vanmaternicna pa nisu zeljeli riskirati. Jesi zadovoljna sa Skvorcem?
Britaaa divnaaa je beta! Cestitam od srca! Kikovica, divna pozitivna prica - cestitam!
MakiSt, mrva, vuky bas mi je jako zao sto se tako osjecate! Saljem vam jedan virtualni zagrljaj kad vec ne moze pravi!
Slee, jesam. Čine mi se skroz profesionalni. To što sam ja očekivala uspjeh od prve, pa sam sad u banani, nema veze s njima nego s mojom glavom. Ostalo sve je išlo super do konačnog ishoda. Dobili smo velik broj jajnih stanica (11), oplodile su se sve, 7 blastica (1 iskorištena i 6 zamrznuto za 4 postupka), a jajnici su mi već sad kao da ništa nije bilo. Tako da, zadovoljna sam i njihovim pristupom i radom i nisam se prestala nadati da će riješiti moju situaciju u potpunosti. Ponovo idemo u 4.mjesecu 🍀🤞 Nadam se da ću se do tada psihički sredit i ići u sve to psihički jača.
Brita uljevaš nadu za nas s tankim endićem.
Cure,ja imam pitanje..evo vec drugi ciklus imam smeđu mengu..problem je u tome sto se trebam javit 2.dan zbog pikanja..sto da radim..da cekam crveno ili da odem s ovom smeđom? Zabrinjava me to..ocito su mi se hormoni zbrckali i kako onda da mi se ista i primi.
Uglavno,help ako netko zna sto o toj temi..
Cure,sretno svima..puno ste napisale od mog zadnjeg javljanja.😘
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Slee, mani se gugla 😂😂 bez brige, to su dobre brojke.. milijuni su, to je dobro 😁😁
Simba, nisam, samo je muž pio. Ja nisam ništa koristila, ali poznajem ženu iz mog grada koja je bila u 9/10 postupaka i ostala prirodno trudna uz shavatari (jaaaako nizak amh). Probaj, ne može odmoći 🍀
Imala sam ovulaciju 18.2.a od 19.02.pijem Shavatari i par dana iza toga sam počela stalno osjećati jajnike i nemogu više odrediti dali mjehur ili maternicu.. Inače kao nemam neki problem
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Flower, to je cetrotide 😁 svakako javi što su ti rekli sutra, držim fige 🤞🤞
Simba, evo me, reci 😁
Cure, žao mi je zbog svih negativnih testova i beta 😔
Vita, ma super, držim 🤞 za dalje 🍀🍀
Jesi ti koristila Shavatari prah? Sjećam se da je muž uzimao Gokshura..
Ja sam koristila i nista…pa sad….sijecam se da je jedna clanica, Nasty…tako nesto…imala je nalaze slicne mojima, dok je cekala postupak ostala prirodno trudna, a kako ja cim nesto procitam da je nekome pomoglo odmah i kupim 🙈 pa sam ga koristila par mjeseci ali evo nista, ni prirodno ni IVF-om.
Jesi nešto drugačije osjećala za vrijeme Shavatarija??? Ja ga koristim od ovulacije i stalno imam osjećaj kao da je menga na putu a nije joj vrijeme još NIKAKO
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure drage, zao mi je kad cujem kroz sto prolazite 😞. Ja sam 10 god cekala svoje prvo dijete i evo ga ziv i zdrav…nema sto nismo prosli od doktora i kojekakvih dijagnoza pa ti Bog da snage da guras dalje.
Ja Vam samo mogu dobronamjerno savjetovati da slusate sebe i svoje tijelo…onda kada budete na miru sa sobom onda ce se nekako sve poklopiti.
Sada, nakon 6 god pokusavanja uspjeli smo mu napraviti brata ili sestru…odgadjala sam kad se nisam osjecala spremnom i kad sam rekla ajmo, dobro sam, onda se dogodilo i znala sam to i prije testa.
Stari smo vec i izgubili smo bili nadu ali evo svemir nas je jos jednom nagradio 🤩🥳😍.
Stavite sebe na prvo mjesto…najbitnije ste vi same.
Zelim Vam puno srece svima 🤞🏻☘️♥️
Brita, koji dan si danas nakon transfera? Cestitam ti 🥰
17 ti dan je danas 😇 hvala
Ja sam danas 14dnt…pa sam htjela usporediti bete jer se moja meni cini visokom 🙈. Radila sam 9dnt 171 i 11dnt 371. 5-dnevne.
Mozda su ti blizanci 🤩 tvoja beta je 11 dan kao moja 14 ti 😃
Kao sto sam napisala ja sam 12 dan imala 1200 i jedan plod, po samoj beti je to tesko znati...
Sortiraj odgovore
Najstariji