I kad si pocela da krvarila koj dan?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Bok zene, nije me dugo bilo.. vidim na prvu ne vlada neko veselje.. nije ni kod mene veselo.. od postupka u 12mj, menga neuobicajna i kasnila svaki ciklus sto kod mene nije obicaj… Cesi me prije novog transfera traze histeroskopiju sa biopsijom.. nisam bila sretna, al sta cu nego slusati… sutra idem, a vec danas imam proljev od straha… jel bio netko od vas?
Rita jesi ti bila u Beti plus ako se ne varam… Kaj si sad u Češkoj u kojoj klinici ste sretno 😊 😊
Ja sam radila 1 ivf (2 vracena) i 2 feta u betaplusu, a sad sam u pronatalu (uzela sve nadstandarno sto ima) a sve sto trebam ovdje radim u betaplusu… imam 4 smrzlica u pronatalu pa se spremam na fet
Aha a daj mu reci koji je vaš problem i koliko će Vas koštati sve u pragu. Kaj se puno razlikuje usluga i mogućnosti nego kod nas..
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
I kad si pocela da krvarila koj dan?
Nisam. Danas je 14dt. Sinoc sam primijetila mrljicu navecer.
Ovo mi je 5 transfer, 7 punkcija, nikad nismo imali nist za zamrzavanje. 2 puta nje bilo ni transfera. Svaki put sam pisala test i svaki put 🖕, i svaki put muka i nadanje da je rano ili da je nesto krivo, i nikad nisam docekala betu bez tog brljavljenja koje je pocelo najranije 10dt i najkasnije 13-14dt. I evo polako svaki put sve vise gubim snagu za dalje i volju za ustajanje iz kreveta
Vita krenuti ce M nadam se danas/sutra... Rekao je Dr da ne moram vaditi betu, pa nismo isli.... sta cemo bzvz davati kn! Narucila sam se kod dr Vrčića, 10.3. ... rekli su da mogu odmah pregled a postupak za 2-3mj... uglavnom, poslala sam i upit u neku kliniku u Skoplje... da li je netko tamo isao?
Dr. Palada mi je rekao da ne trebam nikskve pretrage, samo strpljenja, da su mi jajnici losi pa da je to tako... kako jajnici imaju veze sa implantacijom? Po njemu se uglavnom suplamentima ne moze na nista utjecati...
Ovo mi je 5 transfer, 7 punkcija, nikad nismo imali nist za zamrzavanje. 2 puta nje bilo ni transfera. Svaki put sam pisala test i svaki put 🖕, i svaki put muka i nadanje da je rano ili da je nesto krivo, i nikad nisam docekala betu bez tog brljavljenja koje je pocelo najranije 10dt i najkasnije 13-14dt. I evo polako svaki put sve vise gubim snagu za dalje i volju za ustajanje iz kreveta
Mrva, vjerujem ti... strasno je ovo... bas govorim muzu da cu ja poludjeti, da samo na to mislim, da uopce ne mogu prebaciti fokus na nesto drugo i da je uzasno tesko.... mislim da cu morati naci nacin da izbacim to iz sebe.... razbila bi nesto najradje... u isto vrijeme sam tuzna, bjesna, ocajna... a realno znam da to nista ne pomaze i da se moram sabrati.... Jesi uvijek sve u istoj klinici ili mjenjate?
Brita čestitam!!!
Flower nisam to jos cula al moze bit… ti si koliko se sjećam rekla da imas nesto jaaako puno folikula
Ma da, imam 22 folikula i svi secu od 12 do 15mm.. Joj sve se bojim kaj ce mi sutra rec. Trenutno ne osjecam pretjeranu bol u jajnicima, samo me noge strasno bole.. Ostalo je okej.. Nadam se da nece odustat od postupka :(
Mrva
Da kasno je ja mislim za implantaciju 14dnt .pa jebemu zivot,a da promjenis kliniku ili doktora,?bas mi je zao,i kazem vec sam postala nervozna čitajući sve ovo negativno.
Vuky
Izkreno ja mislim da jajnici su ti vazni kakav ti bude embri a nisam cula da implantacija ovisi od njih,jedino znam da embri ovisi kakav je i koliki je endiometrija
MAkist
Drzi se,
Inofolic se uzmi,malo Procitaj o njemu,indiajski oraščići sok od cikle i ananasa,i ja sam jednu turu popila matične mljec.
Sortiraj odgovore
Najstariji