Ja ne vadim betu danas jer ja nadobudna nisam uputnicu izvadila a dr mi danas radi popodne.
E sad jos ko slag na tortu me zove neka baba na mobitel i nudi mi posmrtnu pripomoc, jer sad je kao pravo vrijeme za to🤦♀️
Hahahaha evo si me i nasmijala😂😂😂😂baba je luda. Možeš privatno izvaditi i za dva sata nalaz gotov a ako se možeš strpiti do sutra isto ok🤗.
Ma strpit cu se. Neda mi se evo nista
Mrva, ako se krvarenje smirilo, još postoji nada... 🤞🤞🍀🍀
Bok zene, nije me dugo bilo.. vidim na prvu ne vlada neko veselje.. nije ni kod mene veselo.. od postupka u 12mj, menga neuobicajna i kasnila svaki ciklus sto kod mene nije obicaj... Cesi me prije novog transfera traze histeroskopiju sa biopsijom.. nisam bila sretna, al sta cu nego slusati... sutra idem, a vec danas imam proljev od straha... jel bio netko od vas?
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Meto da, bas iz tog razloga bi im i sama rekla samo da me ne ispituju.
Evo me prije posla pijem kavu, cekam muzev spermio i tresem se od straha i nervoze.
Uzasno mi je tesko gledati sve vas s negativnom betom. I citati kako se vec godinama mucite vi kojima je prakticki sve ok osim jajovoda (kao i meni).
Bas smo zapele u nekom depra razdoblju, gdje su nam trudnice da nam donesu malo pozitive i svojih prica
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meto da, bas iz tog razloga bi im i sama rekla samo da me ne ispituju.
Evo me prije posla pijem kavu, cekam muzev spermio i tresem se od straha i nervoze.
Uzasno mi je tesko gledati sve vas s negativnom betom. I citati kako se vec godinama mucite vi kojima je prakticki sve ok osim jajovoda (kao i meni).
Bas smo zapele u nekom depra razdoblju, gdje su nam trudnice da nam donesu malo pozitive i svojih prica
Slee, meni je ovo bio 1. postupak, a s obzirom na dijagnozu bila sam uvjerena da će to od prve biti riješeno. Već dvije godine me pregledavaju ginekolozi u čude se kako sve to dobro radi, problema nema, a gle 😏 Ja nemam jednog jajovoda zbog vanmaternične. Iako mi je svojedobno hsg pokazao prohodnost oba jajovoda... Vidim da su tebi odstranili oba kod vanmaternične. Kako to?
P.S. Ja sam isto kod Škvorca u postupcima
Bok zene, nije me dugo bilo.. vidim na prvu ne vlada neko veselje.. nije ni kod mene veselo.. od postupka u 12mj, menga neuobicajna i kasnila svaki ciklus sto kod mene nije obicaj… Cesi me prije novog transfera traze histeroskopiju sa biopsijom.. nisam bila sretna, al sta cu nego slusati… sutra idem, a vec danas imam proljev od straha… jel bio netko od vas?
Ja sam je obavila ima 2 ipo miseca
Pod opcom anestezijom tako da ne brini nista
Brzo gotovo probudis se u sobi na krevetu😉🤗
Meni su cak nasli neko cudo (ostatak od upale kaze doktor) koji su odma i skinili,poslan je na analizu i hvala Bogu nalaz je dosa uredan
Mpo je uvjeren da je to smetalo pri implataciji i da smo sad u ozujku na dobitnom postuku
Bogu u ruke sta bude 🤗❤🙏
🙏❤💙
Bok zene, nije me dugo bilo.. vidim na prvu ne vlada neko veselje.. nije ni kod mene veselo.. od postupka u 12mj, menga neuobicajna i kasnila svaki ciklus sto kod mene nije obicaj… Cesi me prije novog transfera traze histeroskopiju sa biopsijom.. nisam bila sretna, al sta cu nego slusati… sutra idem, a vec danas imam proljev od straha… jel bio netko od vas?
Rita jesi ti bila u Beti plus ako se ne varam... Kaj si sad u Češkoj u kojoj klinici ste sretno 😊 😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Vuky jesi izvadila betu? Meni poceli i menga bolovi vec dobro znani tako da objavljujem definitivni poraz. Sad sve vise ramzisljam da onda baba sa posmrtnom pripomoci i nije bezveze nazvala
Vuky jesi izvadila betu? Meni poceli i menga bolovi vec dobro znani tako da objavljujem definitivni poraz. Sad sve vise ramzisljam da onda baba sa posmrtnom pripomoci i nije bezveze nazvala
Mrva 😂😂😂😂😂 ovo je samo za babu da se razumimo 🙈
A stvarno mi je za zbog neuspjeha😔😔,al zivot je borba idemo dalje 😘😘
🙏❤💙
Ja sam je obavila ima 2 ipo miseca
Pod opcom anestezijom tako da ne brini nista
Brzo gotovo probudis se u sobi na krevetu😉🤗
Meni su cak nasli neko cudo (ostatak od upale kaze doktor) koji su odma i skinili,poslan je na analizu i hvala Bogu nalaz je dosa uredan
Mpo je uvjeren da je to smetalo pri implataciji i da smo sad u ozujku na dobitnom postuku
Bogu u ruke sta bude 🤗❤🙏
Idem i ja pod opcu anes. (u betaplus ce mi napravit) pa, sto kazes u Bozije ruke
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Rita jesi ti bila u Beti plus ako se ne varam… Kaj si sad u Češkoj u kojoj klinici ste sretno 😊 😊
Ja sam radila 1 ivf (2 vracena) i 2 feta u betaplusu, a sad sam u pronatalu (uzela sve nadstandarno sto ima) a sve sto trebam ovdje radim u betaplusu... imam 4 smrzlica u pronatalu pa se spremam na fet
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️