Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    24. Veljača 2020. 09:00

Taj taj a draga žao mi je odmori sad malo pa idemo dalje. Pratimo se u Travnju 💕

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Meto
    24. Veljača 2020. 09:06

Ajme cure zao mi je❤️ Bas ruzno doba minusa, grlim sve😘
    Blacky trebala bih dobiti pocetkom mj pa pocinjem sa estrofemom, ne bude li gdjica kasnila oko 19.03 bude transfer, sve sam izracunala 🙈 Al kad gledam ovaj period minusa bome se bojim i mislim kako bi mogla odgoditi, a opet zelja je jaca🤷‍♀️
    Nesto sam razmisljala, ako sad ne uspije da pitam da mi naprave histeroskopiju il nesto, prije 5g sam operirala slijepo crijevo laparo i jedan rezic je tocno na lijevoj preponi, tko zna sta je unutra😅
    Slee pitanja ce biti, i meni je muka bilo vratiti se na posao jos je moja luda sefica medju sefovima rekla razlog mog odsustva i sve kolege su saznali i tad mi je bilo grozno a sad je svima neugodno nesto me pitati i samo me pitaju kako sam i okrenu glavu, meni odgovara😁 A ima i onih koji kada pocmu razg i imaju u obitelji nekog tko se bori kao i mi i shvatis zapravo koliko se parova oko tebe bori s istim problemom samo o tom nitko ne prica, jos je to sve tabu tema. 
    Ja se zezam sa mm da se barem mozemo keksati koliko hocemo 🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Simba 1989
    24. Veljača 2020. 09:12

Cure ponavljam pitanje... Što sve uzimate za bolju kvalitetu jajnih stanica???? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Meto
    24. Veljača 2020. 09:12

Marta odlucila si se za travanj ipak? 🤞🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Vita26
    24. Veljača 2020. 09:18

Ovo je uzas bas mi je zao🥺🥺

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

24. Veljača 2020. 09:22

Marta...

Taj taj a draga žao mi je odmori sad malo pa idemo dalje. Pratimo se u Travnju 💕

Hvala. Teško mi je baš. Nadala sam se da se neću puno mučiti 😕😥

• Mrva1986
    24. Veljača 2020. 09:32

Ja ne vadim betu danas jer ja nadobudna nisam uputnicu izvadila a dr mi danas radi popodne. 
    E sad jos ko slag na tortu me zove neka baba na mobitel i nudi mi posmrtnu pripomoc, jer sad je kao pravo vrijeme za to🤦‍♀️ 

Marta...
    24. Veljača 2020. 09:34

Meto

Marta odlucila si se za travanj ipak? 🤞🤞

Hej mila, jesam da nekako mi je to prihvatljivije još ću malo trenirati i možda skinuti koju kg a i taj rad posložiti... obaviti i hematologa prije i mirne duše krenuti dalje. Ti ćeš sad u Ožujku početkom ili krajem... 

Marta...
    24. Veljača 2020. 09:36

Mrva1986

Ja ne vadim betu danas jer ja nadobudna nisam uputnicu izvadila a dr mi danas radi popodne.
    E sad jos ko slag na tortu me zove neka baba na mobitel i nudi mi posmrtnu pripomoc, jer sad je kao pravo vrijeme za to🤦‍♀️

Hahahaha evo si me i nasmijala😂😂😂😂baba je luda. Možeš privatno izvaditi i za dva sata nalaz gotov a ako se možeš strpiti do sutra isto ok🤗. 

• Mrva1986
    24. Veljača 2020. 09:40

Marta...

Mrva1986

Hahahaha evo si me i nasmijala😂😂😂😂baba je luda. Možeš privatno izvaditi i za dva sata nalaz gotov a ako se možeš strpiti do sutra isto ok🤗.

Ma strpit cu se. Neda mi se evo nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.