Taj taj a draga žao mi je odmori sad malo pa idemo dalje. Pratimo se u Travnju 💕
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ajme cure zao mi je❤️ Bas ruzno doba minusa, grlim sve😘
Blacky trebala bih dobiti pocetkom mj pa pocinjem sa estrofemom, ne bude li gdjica kasnila oko 19.03 bude transfer, sve sam izracunala 🙈 Al kad gledam ovaj period minusa bome se bojim i mislim kako bi mogla odgoditi, a opet zelja je jaca🤷♀️
Nesto sam razmisljala, ako sad ne uspije da pitam da mi naprave histeroskopiju il nesto, prije 5g sam operirala slijepo crijevo laparo i jedan rezic je tocno na lijevoj preponi, tko zna sta je unutra😅
Slee pitanja ce biti, i meni je muka bilo vratiti se na posao jos je moja luda sefica medju sefovima rekla razlog mog odsustva i sve kolege su saznali i tad mi je bilo grozno a sad je svima neugodno nesto me pitati i samo me pitaju kako sam i okrenu glavu, meni odgovara😁 A ima i onih koji kada pocmu razg i imaju u obitelji nekog tko se bori kao i mi i shvatis zapravo koliko se parova oko tebe bori s istim problemom samo o tom nitko ne prica, jos je to sve tabu tema.
Ja se zezam sa mm da se barem mozemo keksati koliko hocemo 🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure ponavljam pitanje... Što sve uzimate za bolju kvalitetu jajnih stanica????
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Marta odlucila si se za travanj ipak? 🤞🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Taj taj a draga žao mi je odmori sad malo pa idemo dalje. Pratimo se u Travnju 💕
Hvala. Teško mi je baš. Nadala sam se da se neću puno mučiti 😕😥
Ja ne vadim betu danas jer ja nadobudna nisam uputnicu izvadila a dr mi danas radi popodne.
E sad jos ko slag na tortu me zove neka baba na mobitel i nudi mi posmrtnu pripomoc, jer sad je kao pravo vrijeme za to🤦♀️
Marta odlucila si se za travanj ipak? 🤞🤞
Hej mila, jesam da nekako mi je to prihvatljivije još ću malo trenirati i možda skinuti koju kg a i taj rad posložiti... obaviti i hematologa prije i mirne duše krenuti dalje. Ti ćeš sad u Ožujku početkom ili krajem...
Ja ne vadim betu danas jer ja nadobudna nisam uputnicu izvadila a dr mi danas radi popodne.
E sad jos ko slag na tortu me zove neka baba na mobitel i nudi mi posmrtnu pripomoc, jer sad je kao pravo vrijeme za to🤦♀️
Hahahaha evo si me i nasmijala😂😂😂😂baba je luda. Možeš privatno izvaditi i za dva sata nalaz gotov a ako se možeš strpiti do sutra isto ok🤗.
Hahahaha evo si me i nasmijala😂😂😂😂baba je luda. Možeš privatno izvaditi i za dva sata nalaz gotov a ako se možeš strpiti do sutra isto ok🤗.
Ma strpit cu se. Neda mi se evo nista
Sortiraj odgovore
Najstariji