Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    24. Veljača 2020. 11:58

Rita2101

Lucija987

Rita2101

Bok zene, nije me dugo bilo.. vidim na prvu ne vlada neko veselje.. nije ni kod mene veselo.. od postupka u 12mj, menga neuobicajna i kasnila svaki ciklus sto kod mene nije obicaj… Cesi me prije novog transfera traze histeroskopiju sa biopsijom.. nisam bila sretna, al sta cu nego slusati… sutra idem, a vec danas imam proljev od straha… jel bio netko od vas?

Ja sam je obavila ima 2 ipo miseca
    Pod opcom anestezijom tako da ne brini nista
    Brzo gotovo probudis se u sobi na krevetu😉🤗
    Meni su cak nasli neko cudo (ostatak od upale kaze doktor) koji su odma i skinili,poslan je na analizu i hvala Bogu nalaz je dosa uredan
    Mpo je uvjeren da je to smetalo pri implataciji i da smo sad u ozujku na dobitnom postuku
    Bogu u ruke sta bude 🤗❤🙏

Idem i ja pod opcu anes. (u betaplus ce mi napravit) pa, sto kazes u Bozije ruke

Nista se ne sekiraj kratko to traje meni je eto malo duze sa skidanjem toga 
    Al neka bude sve u redu i nek nam uspije pa lako cemo za ostalo 🤗🤗

🙏❤💙

vuky
    24. Veljača 2020. 12:20

Mrva nisam ni isla, pitala sam dr dal treba, kaze da ne treba, da samo prekinem terapiju! Pitala za pretrage ako trebam, ako ne kad najprije mogu ponovo?

flower93
    24. Veljača 2020. 12:43

Djevojke da li je kojoj od vas na jedan dan prekinuta stimulacija? Zvali me iz Petrove da nek si danas ne dajem injekciju Menopura i sutra opet uzv. Sestra naravno nista drugo ne zna nego kaj mi je rekla.. Sve se bojim kaj sad to znaci. Mozda da sprijeci hiper? 

• brita
    24. Veljača 2020. 12:47

Druga beta 1190 😃❤

Lucija987
    24. Veljača 2020. 12:53

brita

Druga beta 1190 😃❤

Cestitammmmm 🤗😍😘

🙏❤💙

• Blacky89
    24. Veljača 2020. 12:55

Brita čestitam!!! 
    Flower nisam to jos cula al moze bit... ti si koliko se sjećam rekla da imas nesto jaaako puno folikula 

• Blacky89
    24. Veljača 2020. 12:56

Rita dobro dosla natrag... nije te bilo dugo 😉

Vita26
    24. Veljača 2020. 12:58

Rita 
    Cestitam❤️
    Vuky ipak nista od bete?jel ti prestao smedji izcjedak?
    Mrva kod tebe?kakvo je stanje?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    24. Veljača 2020. 13:03

Izkreno tako sam se raztuzila čitajući sve ovo negativno🥺🥺🥺
    Ima li trudnica ovde ,?malo da prica svoje simptome🥰 malo nađe da ulije u one koje su krenule tek,ili koje cekaju Betu.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Mrva1986
    24. Veljača 2020. 13:18

Vita26

Rita
    Cestitam❤️
    Vuky ipak nista od bete?jel ti prestao smedji izcjedak?
    Mrva kod tebe?kakvo je stanje?

A meni mrljocka polako. Ja cu izvadit sutra u jutro i odtulit pa u srijedu na posao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.