Bok zene, nije me dugo bilo.. vidim na prvu ne vlada neko veselje.. nije ni kod mene veselo.. od postupka u 12mj, menga neuobicajna i kasnila svaki ciklus sto kod mene nije obicaj… Cesi me prije novog transfera traze histeroskopiju sa biopsijom.. nisam bila sretna, al sta cu nego slusati… sutra idem, a vec danas imam proljev od straha… jel bio netko od vas?
Ja sam je obavila ima 2 ipo miseca
Pod opcom anestezijom tako da ne brini nista
Brzo gotovo probudis se u sobi na krevetu😉🤗
Meni su cak nasli neko cudo (ostatak od upale kaze doktor) koji su odma i skinili,poslan je na analizu i hvala Bogu nalaz je dosa uredan
Mpo je uvjeren da je to smetalo pri implataciji i da smo sad u ozujku na dobitnom postuku
Bogu u ruke sta bude 🤗❤🙏
Idem i ja pod opcu anes. (u betaplus ce mi napravit) pa, sto kazes u Bozije ruke
Nista se ne sekiraj kratko to traje meni je eto malo duze sa skidanjem toga
Al neka bude sve u redu i nek nam uspije pa lako cemo za ostalo 🤗🤗
🙏❤💙
Mrva nisam ni isla, pitala sam dr dal treba, kaze da ne treba, da samo prekinem terapiju! Pitala za pretrage ako trebam, ako ne kad najprije mogu ponovo?
Djevojke da li je kojoj od vas na jedan dan prekinuta stimulacija? Zvali me iz Petrove da nek si danas ne dajem injekciju Menopura i sutra opet uzv. Sestra naravno nista drugo ne zna nego kaj mi je rekla.. Sve se bojim kaj sad to znaci. Mozda da sprijeci hiper?
Brita čestitam!!!
Flower nisam to jos cula al moze bit... ti si koliko se sjećam rekla da imas nesto jaaako puno folikula
Rita
Cestitam❤️
Vuky ipak nista od bete?jel ti prestao smedji izcjedak?
Mrva kod tebe?kakvo je stanje?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Izkreno tako sam se raztuzila čitajući sve ovo negativno🥺🥺🥺
Ima li trudnica ovde ,?malo da prica svoje simptome🥰 malo nađe da ulije u one koje su krenule tek,ili koje cekaju Betu.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Rita
Cestitam❤️
Vuky ipak nista od bete?jel ti prestao smedji izcjedak?
Mrva kod tebe?kakvo je stanje?
A meni mrljocka polako. Ja cu izvadit sutra u jutro i odtulit pa u srijedu na posao
Sortiraj odgovore
Najstariji