Mikica tsh mi je bio oko 3, sada je 1.5, uzimam euthyrox 50mg..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Cure moje. Ugledala sam neku krem mrljicu na dnevnom ulosku. Znaci krece brljavljenje i meni. Mislim da je gotovo i s ovom nadom😭😭😭
Možda se to od implementacije zadržalo pa sad krenulo nemoj se uzrujavati… Jel puno ili malo…
Za sad je malo, onako sa iscjetkom od utrica. Al vec sam to vidjela tako da….
Kakvo je stanje jutros??? Želim ti čudo 🤗
Jutros nema za sad nista. Sutra vadim betubpa sta bude. Uzet cu si slobodni dan da mogu odtugovati. Sve nade su potonule. Bas je krenulo lose, ima nas dosta sad. Uzas
Mrva zasto danas ne izvadis? Ni ja jos nisam procurila, sad ce me to zezati... sad vise nemam ni menstrualne bolove.... 🙁
A bas nam se zaredalo 😞
Cure moje. Ugledala sam neku krem mrljicu na dnevnom ulosku. Znaci krece brljavljenje i meni. Mislim da je gotovo i s ovom nadom😭😭😭
Možda se to od implementacije zadržalo pa sad krenulo nemoj se uzrujavati… Jel puno ili malo…
Za sad je malo, onako sa iscjetkom od utrica. Al vec sam to vidjela tako da….
Kakvo je stanje jutros??? Želim ti čudo 🤗
Jutros nema za sad nista. Sutra vadim betubpa sta bude. Uzet cu si slobodni dan da mogu odtugovati. Sve nade su potonule. Bas je krenulo lose, ima nas dosta sad. Uzas
Mrva, držim palčeve 🤞🤞🍀 Meni gotove nade. Baš krenula menga...
Meni danas 13dc, opet uzv kod prof Vrčić - 22 folikula, nesto malo su se ujednacili (od 12 do 15mm), nema cervikalne sluzi, endometrij pao sa 9mm na 8.8mm (ako se tih 0,2mm moze gledati kao neki pad) i poslao me na vađenje krvi - estradiol i magnezij. Na pitanje sta sad dalje, naravno nema odgovora nego bit cemo pametniji nakon nalaza :( bas sam neka preplasena da nesto ne stima.. I jos k tome, kad sam isla vadit krv, zapeo mi lift. Skoro sam srcani dobila kad sam osjetila udarac od lifta kad je zapel. Hvala Bogu pa se pokrenuo nakon par minuta.
Sad sam zvala polikliniku. Rekli su mi da ne moram vadit betu ako je m krenula... Pitala sam za smrzlice, pa su mi rekli da definitivno odmorim mjesec dana i da se čujemo onda za 4.mjesec... Baš sam se nadala da ću možda već odmah sljedeći mjesec moći.
Cure zao mi je slee ja sam isto dobila oba puta posle par dana. I bilo je baaaas bolno! Meni su tako i rekli u bolnici da treba. Sledeca menga ce doci normalno
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
TajTaj zao mi je,bas nesto se zaredalo 😞...A mozda ti se sada cini da bi odmah... sve mi to osjetimo, ali pusti, dobro je da odmoris, tjelesno i psihicki...stres je ovo jaki za nas....
Vuky ne znam, jednostavno njegov pristup je bio neki cudan. Strasno sam ljuta na sebe kaj zablokiram skroz i ne znam vise kaj da ga pitam, a on samo suti i maltene da vec ne zove drugu pacijenticu kad sam jos na onom stolcu. Plasim se jako sporog rasta folikula, a di god da citam o izostanku cervikalne sluzi pise da taj ciklus izostane ovulacija.
Jel se koja susrela sa slicnom situacijom?
Drage sve, strasno mi je tesko citati o negativnim betama :( ali znam da ce svaka od vas pronaci u sebi snagu za dalje, iako misli da toga vise nema. Mi zene smo strasno snazne!
Sortiraj odgovore
Najstariji