Mariajiva
Na pisala da je 8dnt
Ali moguce i to sto govoris.
Jer sam imala krvarenj5dnt prvi postupak jer mi je progesteron bio na granici
Sad vidim da… Buduci da je blastica slobodno test ako ikas volje..
Vita26 da tako sami ja prokrvarika vec 5 ili 6 dan nakon transfera blastice i onda Iduci transfer sam dobila te injekcije prolutona..tad nisam taj rano procurila no ni ostala trudna😥🤦♀️..
Joj ma uzas to sve…
Jučer sam radila test. Dakle, 7dnt- bio je negativan, ali nadala sam se da je možda samo još rano...
Sve sto vam mogu rec curke da je to sve kako kaze doktor,kad se ave zvjezde poklopi.mariariva
Kakva vam je diognoza?
jako mi je zao ja se nadam da cete uzspjeti jednom!koj vam je ovaj postupak?ja mogu samo razumjeti vas ,jer prolazim i sama to.
taj taj
imas jos smrzlica? U glavnom svakako terapiju ne moj da prekinis nije jos gotova dol menstruacija ne dodje.
Ja iza sebe imam vec 3pokusaja ovaj mi je četvrti,diognoza nemam,sve uredu i imam vec djecu.prvi put prokrvarila 5dan
Drugi put mi uzasno pogodilo jer sam malo imala smedji 3dnt i 5dnt mi je bio pozitivan test ali ipak onaj osjecaj da nesto nije uredu ,bila je biokemijska .3fet betu vadila na Badnjak nista ,nista nije dogadjalo pa sam odlucila pauzirati.evo sad sam osla i nadam se .borba je to i jako napeto.nekad jednostavno nemas ni skim popricati,jer ne Moze te razumjeti onaj loj to ne prolazi.
I ako ne uzspije ovaj put cure Drzi te se .svaki je neuspjeh ima svoj Zasto.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sve sto vam mogu rec curke da je to sve kako kaze doktor,kad se ave zvjezde poklopi.mariariva
Kakva vam je diognoza?
jako mi je zao ja se nadam da cete uzspjeti jednom!koj vam je ovaj postupak?ja mogu samo razumjeti vas ,jer prolazim i sama to.
taj taj
imas jos smrzlica? U glavnom svakako terapiju ne moj da prekinis nije jos gotova dol menstruacija ne dodje.
Ja iza sebe imam vec 3pokusaja ovaj mi je četvrti,diognoza nemam,sve uredu i imam vec djecu.prvi put prokrvarila 5dan
Drugi put mi uzasno pogodilo jer sam malo imala smedji 3dnt i 5dnt mi je bio pozitivan test ali ipak onaj osjecaj da nesto nije uredu ,bila je biokemijska .3fet betu vadila na Badnjak nista ,nista nije dogadjalo pa sam odlucila pauzirati.evo sad sam osla i nadam se .borba je to i jako napeto.nekad jednostavno nemas ni skim popricati,jer ne Moze te razumjeti onaj loj to ne prolazi.
I ako ne uzspije ovaj put cure Drzi te se .svaki je neuspjeh ima svoj Zasto.
Vita, slažem se. Ne možemo tu ništa. Ovo mi je bio 1. postupak. Imam smrzlice za 4 puta (2 puta po jedna blastica i 2 puta po dvije blastice na istom nosaču). Nemam pojma zašto to ne uspije kad sve je kao u redu. Ja nemam jedan jajovod zbog vanmaternične, ostalo im se sve kao čini ok već godinama. Ne znam kaj reći. Ovu blasticu su ocijenili kao odličnu
Taj taj
U kakav si
Postupak isla ?prirodni ili stimulirani?
Ja sam dva isla prirodna Fet ,jedna et posle punkcije odmah i sad ovaj sam odlucila ful stimulirani ,jer mi menstruacija ne redovita a i ovulacija takodjer..mozda malo onda fulali smo.i dto jos imam uzasno dugacak ciklus ali mi objasnila biologinja da je to navodno zbog toga sto sam plodna,imam puno jaja.😂😂😂
Ja dam dvoje djece prirodno začela.i nazalost na pravila sam jednu glupost ,znog toga jedino trudnocu mogu imati na ovak nacin IVF .i ja sam bila uvjerena da cemo uzspjeti od prve .ali ja zalost pola godine vev borba.
Drzim ti fige svakako ne daj se bice
Taj taj
U kakav si
Postupak isla ?prirodni ili stimulirani?
Ja sam dva isla prirodna Fet ,jedna et posle punkcije odmah i sad ovaj sam odlucila ful stimulirani ,jer mi menstruacija ne redovita a i ovulacija takodjer..mozda malo onda fulali smo.i dto jos imam uzasno dugacak ciklus ali mi objasnila biologinja da je to navodno zbog toga sto sam plodna,imam puno jaja.😂😂😂
Ja dam dvoje djece prirodno začela.i nazalost na pravila sam jednu glupost ,znog toga jedino trudnocu mogu imati na ovak nacin IVF .i ja sam bila uvjerena da cemo uzspjeti od prve .ali ja zalost pola godine vev borba.
Drzim ti fige svakako ne daj se bice
Stimulirani. Imala sam od početka neki čudan osjećaj. Makar je punkcija i sve ovo prije transfera super prošlo, ali na dan transfera sam se čudno osjećala. Kao da mi tijelo nije spremno. I cijeli tjedan ovaj nisam imala dobar osjećaj niti ikakve simptome... Zvat ću sutra polikliniku i pitati mogu li odmah sljedeći ciklus probati sa smrzlicem
Taj taj
Posle punkcije ni meni odmah et nije uzspio
Moj savjet opet bi bio da odmoris jedan ciklus ,neznam meni je izlreno zao sto nisam tada poslusala doktora lad je rekao da ne idem jer mi je od bockanje i posle punkcije jajnike bili ogromni.
Posle toga isto rekao da odmorim ja sam tjela ici i isla u prirodne kad ti prate ovulaciju.
E sad sam pod estrofemima od 2dc ali sam odmorila jedan ciklus.
Vidi sa doktorom sta je za tebe dobro i samo naprjed
Cure moje. Ugledala sam neku krem mrljicu na dnevnom ulosku. Znaci krece brljavljenje i meni. Mislim da je gotovo i s ovom nadom😭😭😭
Možda se to od implementacije zadržalo pa sad krenulo nemoj se uzrujavati… Jel puno ili malo…
Za sad je malo, onako sa iscjetkom od utrica. Al vec sam to vidjela tako da….
Kakvo je stanje jutros??? Želim ti čudo 🤗
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ajme cure sta je ovo ovaj mjesec?!? Uzas!!!
Maki, TajTaj zao mi je 😞
Ovo je bas bezveze! Veljača sucks!
Pozdrav svima :) Prije svega moram da kazem, da ste sve pojedinacno divne! Divno je vidjeti kako se medjusobno podrzavate I savjetujete. Jedno vrijeme sam komentare citala iz pozadine, a sada sam se odlucila I javiti. Zanimaju me isustva zenica Sa Hasimotom I povisenim TSH-om. U oktobru prosle godine smo imali Nas prvi Ivf, nazalost bez uspjeha..pa se pitam da li je TSH (oko 5- 5,5) mogao na to uticati. Doktori su bili prilicno skrti Sa odgovorima. Uskoro planiramo nas drugi pokusaj, ali kad vidim sta ste vi sve od testova radile.. Ja Sam totalno neupucena 🙈🙈 srdacno Vas pozdravljam I zelim svima punooo punooo uspjeha ❤️
Ja uzimam terapiju za regulaciju tsh, i evo me ziva, zdrava, trudna 😂 izvini ali kad sam vidjela tvoj nick nasmijala sam se, mozda je ruzno sto su ovo reci ali ali mi cilj da te uvrijedim, ali mm moju vaginu zove MIKICA to nam je tajni kod hahah
😂😂😂🙈🙈 Kraljice :) Sad Sam se I ja bas lijepo nasmijala 😂..a jel se sjecas koliki je TSH bio kada si pocela sa mpo? Ja cekam danas nalaze, Pa cemo vidjeti jel se sta u ovih zadnjih mjesec dana popravilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji