Jel mozda ti je kasnije implantacija bila ne moj gubiti nadu.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Makist,taj tajPa sta je to?joooj
Taj taj jel ti vec vrjeme za mengu?i jel blastice su upitanju?
Jer zna nekom i biti malo kasnije pa je opet trudnoca u pitanju,ja poznam svoje kolegice koje od 5dnt blastice imali su smjedje pa su sad fino trudne .
Osim mirovanje i terapije ne Moze curke nista na praviti
Vita, 1 blastica mi je vraćena 5.dan.
Danas mi je 26dc. Nisam se još nikako nadala mengi,ali ovo pikljanje u cerviksu mi ne miriši na dobro…
Koji ti je danas dan nakon transfera?
Taj taj
Ali ako je samo smedje ,pokusaj se smiriti ,strogo mirovati i nastaviti terapiju
Ma nastavit ću svakako, pa ću vidjeti kako će biti sutra. Ali mislim da ću proći ranije izvadit betu ako ne procurim do jutra, čisto da prekinem ovu agoniju... Ovaj period me uništio
Makist,taj tajPa sta je to?joooj
Taj taj jel ti vec vrjeme za mengu?i jel blastice su upitanju?
Jer zna nekom i biti malo kasnije pa je opet trudnoca u pitanju,ja poznam svoje kolegice koje od 5dnt blastice imali su smjedje pa su sad fino trudne .
Osim mirovanje i terapije ne Moze curke nista na praviti
Vita, 1 blastica mi je vraćena 5.dan.
Danas mi je 26dc. Nisam se još nikako nadala mengi,ali ovo pikljanje u cerviksu mi ne miriši na dobro…
Koji ti je danas dan nakon transfera?
8dnt
Mariajiva
Na pisala da je 8dnt
Ali moguce i to sto govoris.
Jer sam imala krvarenj5dnt prvi postupak jer mi je progesteron bio na granici
Taj taj ti mozes i test sutra ujutro piskiti jer je blastica
PlavaMKzasto tek 6.3?meni su rekli da radim test 02.03. to je ponedjeljak 11 dan nakon transfera 3-dnevnog. Ja sam cak mislila u subotu sad sljedecu pisnut to je 9 dana nakon transfera, tako sam isto prvi put i pokazalo mi je crticu. Hm mada i mene je sve strah, rekla sam si da necu tako unaprijed planirat kad cu sta nego dan po dan, jer do tad svasta moze biti
Tako mi je receno da vadim betu 06.03, test imam spremljen u ladici i sve me strah, vidjet cemo, mozda se odvazim za vikend 😃😃
Aha okic☺️svakako se pratimo sa simptomima!🥰😃🙏🤞🍀😘😘
🌈💙👣🙏
Cure kod mene friška krv sa Crinoneom.. Ne mogu vjerovat, 5 dana prije bete.. sutra test i onda cu prekinut terapiju.. Ja sad vec mislim da ja nikad necu ostati trudna.. dakle sve ove godine i silni postupci i niti jedan plus.. pa to je stvarno vise za poludit..
MakiST bas mi je zao 😭
🌈💙👣🙏
Cure kod mene friška krv sa Crinoneom.. Ne mogu vjerovat, 5 dana prije bete.. sutra test i onda cu prekinut terapiju.. Ja sad vec mislim da ja nikad necu ostati trudna.. dakle sve ove godine i silni postupci i niti jedan plus.. pa to je stvarno vise za poludit..
MakiST bas mi je zao 😭 saljem zagrljaj🤗
🌈💙👣🙏
Mariajiva
Na pisala da je 8dnt
Ali moguce i to sto govoris.
Jer sam imala krvarenj5dnt prvi postupak jer mi je progesteron bio na granici
Sad vidim da... Buduci da je blastica slobodno test ako ikas volje..
Vita26 da tako sami ja prokrvarika vec 5 ili 6 dan nakon transfera blastice i onda Iduci transfer sam dobila te injekcije prolutona..tad nisam taj rano procurila no ni ostala trudna😥🤦♀️..
Joj ma uzas to sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji