Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    23. Veljača 2020. 22:34

Jel mozda ti je kasnije implantacija bila ne moj gubiti nadu.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

23. Veljača 2020. 22:34

TajTaj

Vita26

Makist,taj tajPa sta je to?joooj
    Taj taj jel ti vec vrjeme za mengu?i jel blastice su upitanju?
    Jer zna nekom i biti malo kasnije pa je opet trudnoca u pitanju,ja poznam svoje kolegice koje od 5dnt blastice imali su smjedje pa su sad fino trudne .
    Osim mirovanje i terapije ne Moze curke nista na praviti

Vita, 1 blastica mi je vraćena 5.dan.
    Danas mi je 26dc. Nisam se još nikako nadala mengi,ali ovo pikljanje u cerviksu mi ne miriši na dobro…

Koji ti je danas dan nakon transfera? 

23. Veljača 2020. 22:36

Vita26

Taj taj
    Ali ako je samo smedje ,pokusaj se smiriti ,strogo mirovati i nastaviti terapiju

Ma nastavit ću svakako, pa ću vidjeti kako će biti sutra. Ali mislim da ću proći ranije izvadit betu ako ne procurim do jutra, čisto da prekinem ovu agoniju... Ovaj period me uništio 

23. Veljača 2020. 22:37

marijaiva

TajTaj

Vita26

Makist,taj tajPa sta je to?joooj
    Taj taj jel ti vec vrjeme za mengu?i jel blastice su upitanju?
    Jer zna nekom i biti malo kasnije pa je opet trudnoca u pitanju,ja poznam svoje kolegice koje od 5dnt blastice imali su smjedje pa su sad fino trudne .
    Osim mirovanje i terapije ne Moze curke nista na praviti

Vita, 1 blastica mi je vraćena 5.dan.
    Danas mi je 26dc. Nisam se još nikako nadala mengi,ali ovo pikljanje u cerviksu mi ne miriši na dobro…

Koji ti je danas dan nakon transfera?

8dnt

Vita26
    23. Veljača 2020. 22:38

Mariajiva
    Na pisala da je 8dnt 
    Ali moguce i to sto govoris.
    Jer sam imala krvarenj5dnt prvi postupak jer mi je progesteron bio na granici

Vita26
    23. Veljača 2020. 22:40

Taj taj ti mozes i test sutra ujutro piskiti jer je blastica

• SmileA
    23. Veljača 2020. 22:43

PlavaaMK

SmileA

PlavaMKzasto tek 6.3?meni su rekli da radim test 02.03. to je ponedjeljak 11 dan nakon transfera 3-dnevnog. Ja sam cak mislila u subotu sad sljedecu pisnut to je 9 dana nakon transfera, tako sam isto prvi put i pokazalo mi je crticu. Hm mada i mene je sve strah, rekla sam si da necu tako unaprijed planirat kad cu sta nego dan po dan, jer do tad svasta moze biti

Tako mi je receno da vadim betu 06.03, test imam spremljen u ladici i sve me strah, vidjet cemo, mozda se odvazim za vikend 😃😃

Aha okic☺️svakako se pratimo sa simptomima!🥰😃🙏🤞🍀😘😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    23. Veljača 2020. 22:44

MakiST

Cure kod mene friška krv sa Crinoneom.. Ne mogu vjerovat, 5 dana prije bete.. sutra test i onda cu prekinut terapiju.. Ja sad vec mislim da ja nikad necu ostati trudna.. dakle sve ove godine i silni postupci i niti jedan plus.. pa to je stvarno vise za poludit..

MakiST bas mi je zao 😭

🌈💙👣🙏

• SmileA
    23. Veljača 2020. 22:45

SmileA

MakiST

Cure kod mene friška krv sa Crinoneom.. Ne mogu vjerovat, 5 dana prije bete.. sutra test i onda cu prekinut terapiju.. Ja sad vec mislim da ja nikad necu ostati trudna.. dakle sve ove godine i silni postupci i niti jedan plus.. pa to je stvarno vise za poludit..

MakiST bas mi je zao 😭 saljem zagrljaj🤗

🌈💙👣🙏

23. Veljača 2020. 22:47

Vita26

Mariajiva
    Na pisala da je 8dnt
    Ali moguce i to sto govoris.
    Jer sam imala krvarenj5dnt prvi postupak jer mi je progesteron bio na granici

Sad vidim da... Buduci da je blastica slobodno test ako ikas volje..
    Vita26 da tako sami ja prokrvarika vec 5 ili 6 dan nakon transfera blastice i onda Iduci transfer sam dobila te injekcije prolutona..tad nisam taj rano procurila no ni ostala trudna😥🤦‍♀️.. 
    Joj ma uzas to sve... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.