Marijaiva šteta u tome svemu da se ni jednom nije mogla raditi analiza na plodu, možda kad već kod tebe nisu ništa našli, tako bi.. Belgija je dosta skupa ako zavod ne pokriva, mislim da je puna cijena oko 7.000 EUR i ne znam jesu lijekovi u tome. 4.500 je icsi, 2.400 PGD i još konzult.
Eh da bar postoji garancija, mi smo mislili da je beligija naše rješenje, još zavod većinu pokriva oni će napraviti što treba i zato smo se tako lako i odlučili, a sad smo opet na početku..
Djizussss koje cijene.. Pa ni 10000eura nam ne bi bilo dosta, gdje je tu jos put, smjestaj, zivot(da smo i na paste ti i kruhu tamo🤷♀️) , pa uvijek iskrsnu jos neki troskovi🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Curke, i ja mislim da ću dobiti M. U srijedu vadim betu. Od transfera imam stalno neke simptome. Znači niti jedan dan nije prošao, da me nešto nije zabolilo, štrecnulo itd. Ali od jučer me baš uhvatilo. Cijelu noć me trbuh bolio, donji dio leđa me rasturio. Danas se malo sve smirilo, peglala sam i sad poslijepodne budem brisala prašinu i oprala kupaonicu. Sve me strah što će biti večeras. Ali kod mene je jedan simptom (kada me bole noge) za koji znam da cu sigurno dobiti. Osluškujemo sve simptome. Ne možeš da to ne radiš. I vjerojatno su svi ti simptomi preslični i od hormona, ali mislim da ipak neke stvari možemo prepoznati. :(
Čestitam svima pozitivnim betama. Za ostale dolazi ljepše vrijeme. 🙏❤
Zaza
Ja uvijek mislim da se nešto drugačije, neuobičajeno mora osjetiti... pogotovo kad je MPO u potanju i kad se pažljivo osluškujemo . Druga stvar je kad žene spontano zatrudne pa ne vode računa o simptomima i tek kad izostane mjesečnica zamisle se.
Baš mislim da bi nešto trebala osjetiti i jedva to čekam...😕
Zaza
Ja uvijek mislim da se nešto drugačije, neuobičajeno mora osjetiti… pogotovo kad je MPO u potanju i kad se pažljivo osluškujemo . Druga stvar je kad žene spontano zatrudne pa ne vode računa o simptomima i tek kad izostane mjesečnica zamisle se.
Baš mislim da bi nešto trebala osjetiti i jedva to čekam…😕
I ja se slažem s tobom. :( Meni M inače uvijek kasni. Nikad nije točna. Ali sada mi se čini da će zbog hormona i svega biti točna kao urica.
Cure uopce mi nije bilo nista drugačije kad sam zatrudila i kad nije uspjeli, i ja sam bila uvjerena da cu nesto osjetiti ali zbilja nisam...
Cure uopce mi nije bilo nista drugačije kad sam zatrudila i kad nije uspjeli, i ja sam bila uvjerena da cu nesto osjetiti ali zbilja nisam…
Baš sam neki dan pisala da većina vas koja je zatrudnila, nije imala nikakvih simptoma, a onima kojima je beta bila negativna, osjetile sve živo i neživo.
Marijaiva šteta u tome svemu da se ni jednom nije mogla raditi analiza na plodu, možda kad već kod tebe nisu ništa našli, tako bi.. Belgija je dosta skupa ako zavod ne pokriva, mislim da je puna cijena oko 7.000 EUR i ne znam jesu lijekovi u tome. 4.500 je icsi, 2.400 PGD i još konzult.
Eh da bar postoji garancija, mi smo mislili da je beligija naše rješenje, još zavod većinu pokriva oni će napraviti što treba i zato smo se tako lako i odlučili, a sad smo opet na početku..
Djizussss koje cijene.. Pa ni 10000eura nam ne bi bilo dosta, gdje je tu jos put, smjestaj, zivot(da smo i na paste ti i kruhu tamo🤷♀️) , pa uvijek iskrsnu jos neki troskovi🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Idu cijene u nebo, mislim da je prag ipak povoljniji, i postupak sa pgdom i put i smještaj. Nama je jedan put let bio za oboje tisuću eura jer nije bilo ništa drugo jeftinije, užas
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure uopce mi nije bilo nista drugačije kad sam zatrudila i kad nije uspjeli, i ja sam bila uvjerena da cu nesto osjetiti ali zbilja nisam…
Baš sam neki dan pisala da većina vas koja je zatrudnila, nije imala nikakvih simptoma, a onima kojima je beta bila negativna, osjetile sve živo i neživo.
I ja sam primijetila da vise 'simptoma' imaju one koje nazalost na kraju nisu trudne, ok gdje koja bude i sa simptomima ali vecinom bez..
Nešto vas moram pitati što uopće nema veze sa ovom temom, ali sam malo u čudu... Bila mi je ovulacija 18.2.a danas opet imam cervukalnu sluz.. Pa kako?????? 🤣🤣🤣🤣😱
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure ja sam jedna od onih bez simptoma a sa neuspjesnim postupkom. Mislim da to nema nikakve veze. Samo sam upamtila jednu curu koja je projavila da je uzimala dosta vitamina (od solgara vitamine, omegu, folate, koenzim) i da je pocela da vjezba. Ja se time vodim pa da vidimo?! goog luck to all
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji