avama kamo si ti ono u postupku? Meni se cini da oni nas bas nikamo ne slusaju :/
Samo da pozdravim svoje bivše suborkinje.
Ja sam rodila u 35. tjednu svoje cure i još smo u bolnici gdje sam već zadnja tri mjeseca.
Bilo je teško ali napokon smo došli do svog cilja.
Nemam vremena citati zaostatke ali Sunshine, Blacky, Mrva k ostale veteranke, kako ste? Ima li sto novog?
Ljubim vas sve i držim fige 😍
Draga koš jednom čestitam ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ kako je kolike su bebe do kad ćete biti u bolnici nadam se da je sve ok da nema značajnih problema. Puse vam šaljem uživajte mazite se i pazite💖💖💖. Jesi prirodno rodila u kojoj si bolnici kakav je porod bio. 🤗😘
Hvala draga 🥰 Curke su bile 2420 i 2110. Hitan carski rez jer sam se skroz otvorila bez ijednog truda. U Petrovoj sam rodila.
Kako si ti? U kojoj fazi si sada?
A mrvice male 😍😍 kako si ti jel te boli rez jel dojiš...Vjerujem da je sreće kod vas velika jel morate čekati da bebice dobiju na kila i da možete doma,žrlim da što prije dođete doma i da sve bude u najboljem redu... Puse vam i zagrljaj šaljem 😘😘😘😘. Ja sam ti u Siječnju imala opet spontani imamo dvije smrzlice pa ćemo u Travnju ići po jednu u međuvremenu sam radila hematološke pretrage imam neke mutacije čekam sve nalaze pa ćemo vidjeti što će mi reći nadam se da će naći uzrok i da će biti sve ok.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Vuky znaš kako mi je žao baš sam tužna 😢 😢 😢 😢 tako sam se nadala da će biti dobitan. Oftuhuj isplsči se i idemo dalje nema nam druge opcije. Zagrljaj ti šaljem 💕 💕 😘
Vuky bas mi je zao, 😔😔
Lilypie cestitam na bebicama, zelim ti brzi oporavak i da cim prije dodete doma....
SmileA kako si ti? Jel si pocela radit?
Brita cestitam 🤗🤗🤗
Avama znam da te strah hipera i ja sam umirala od straha, ali ovaj postupak mi je bio totalno drugaciji, vjeruje da su doktori oprezni i da ce ti smanjit ili promjenit th .
Svim novim curkama zelim dobrodoslicu 😃😃😃
Meni je 3dt i malo se osjecam napuhano, svako malo me dolje nesto probada i boli.. nadam se da je to sve normalno i da ce se mrvica dobro namjestit 🥰🥰🥰
avamakamo si ti ono u postupku? Meni se cini da oni nas bas nikamo ne slusaju :/
Sv Duh
Vuky žicaj svoju ginekologicu sve moguće pretrage da mene je poslala hematologu i genetičaru ako hoću za sad nisam genetičaru išla ići ću ako ne uspije sad...
Lilypie čestitke na bebicama 💗 Puno zdravlja, srece, svega lijepoga! Lijepo je kad se javite vi koje ste uspjele ❤️
marijaivaonda cu napraviti test da prekinem terapiju…
btw. da li su vam gindali uputnice za imobologa, hematologa i endokrinologa?
Meni je dala moja mpo doktorica preporuku za hematologa, a samu uputnicu mi je ispisala moj dr.opce prakse.. Ali da joj nisam donijela da me traži mpo to ni nebi dobila..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Vuky bas mi je jako zao! Sad odtuguj, odmori i nakon toga smisliti plan za dalje! Nema predaje!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
ZaZa možda te ipak iznenadi beta 🤞
Lilypie čestitam! Želim vam brz oporavak i da što prije dođete kući ❤️😘😘😘
MakiST držim fige da je ipak u pitanju trudnoća 🤞