Bozmaa ocekujem -, sa malo nade… ako ga popiskim je nada gotova… pa eto 🙂
Ja mislim da mi M ne moze doci dok ne prestanem sa utricima? ili se varam?
marijaivastrasno mi tesko bude procitati da ai toliko dugo u ovim vodama… zelim ti cim prije da se ostvari trudnoca! Dobro je sto nemas promhenu u kilazi… ali opet bi se sve mi rado podebljale zbog pravog cilja ❤️
Ja sam uzasno sklona debljini, velika sam, volim i pojesti i bas moram puno paziti na to, zato vec godinama zdravo jedem i treniram….i opet nikad nisam mrsava….:/
Hvala... Da strasno je no ja sam se vec tako 'naviknula' na ovo da bi mi bilo cudno da je drugačije.. Da mi je ovo netko rekao prije 5 godina (kad sam im svima bila 'slucaj to ce vama od prve eventualno druge uspjeti' 🤦♀️) rekla bih mu da je lud... Eto godine prodju ni ne snadjes se.. Uzas
Meni da je netko pred 2 godine rekao da cu sve ovo prolaziti, rekla bi mu, nema sanse... uopce nisam mislila da cu toliko htjeti dijete, dok nisam upoznala mog muza... i eto mi sada.... ponekad mislim da cu se probuditi iz ove nocne more, ali budenja nema... no tu smo, di smo... nitko ne moze proci ovaj put za nas!
Mala ja mislila da pod terapijom nece krenuti, prosli postupak mi je dosla 3-4dana nakon prestanka utrica i estrofema… sad ne koristim estrofem, znaci mogu ocekivati M i prije prekida terapije?
marijaiva jeste razmišljali sto dalje?
Ma jesmo naravno, muz bi isao opet a ja ne znam ni sama, najradije bi ako bi Isli u Cesku i na PGD iako me muci ta hrpetina love koju nememo a nikakve garancije nema..Razmisljala sam cak i o donaciju jajne onda si mislim opet dat toliku hrpu love a tko zna dal' ja mogu iznjet trudnoću do kraja s obzirom na spontane.. Ma uzas... Muz bi ovdje pokusao 'jos jednom'.. To kao narkic kad se skida s droge 'jos samo jednom'..
Nakon negdje 6 transfera sam rekla da vise NIKAD necu ic a eto.. No sad sam uzela malo duzu pauzu iako godine mi idu nije da postajem mladja no mislim si ionak mi ocito jajca nisu ni s 30 valjala pa inace bi bila trudna 🤦♀️...
MakiSt zasto si vec otpisala postupak? Pa tek je par dana od transfera?
marijaiva ako vam kariogrami nisu pokazali nikakve greske, zasto bi isli na pgd? mozes i ovdje dobit lijepe blastice sigurno, problem je ocito kao i kod mene - u implantaciji koju nitko ziv na ovom svijetu ne moze objasnit
Pa eto to su mi rekli s obzirom da nema nikakve dijagnoze a sve je 'u redu' da pikusamo PGD.. A onda se odmah sjetim Lemon i eto, nije ni to garancija...
Kod mene je doslo i do T ali sam imala spontane..
Dobijem ja 'lijepe' blastice no tko zna jesu li one kromosomski zdrave sto PGD pokazuje...
Makist i marijaiva jeste razmisljale mozda da probate ici u Srbiju ili Austriju na ERPeak test (odredjivanje implantacijskog prozora). Ili ispitivanje jajne stanice u Srbiji isto imaju tzv poloskop ispitivanje js. Koliko sam proucavala oni pruze zrelost js i a koristi se i za proucavanje embrija da se vidi dal je ostecen i kakav mu je uopce potencijal. Al za tu poloskopiju bi tamo trebalo ici na na ivf. 🤔
Cure moje,
Clanica sam foruma ali na drugim temama...
Prijateljica mi je u drami, vec dugo radi na bebi I na 19 dpo izvadi betu koja iznosi 1807., na 21 dpo iznosi 3357.8..
Mozda mi mozete pomoci s info da se nekome beta hcg nije duplala a da je iznesena uredna trudnoca...
Mozda sam na krivoj temi ali znam da imate iskustva sa betama...
Hvala vam cure moje I zelim vam puno srece I da sve docekate bebice u svojoj stomi, a hocete I morate! Hrabre zene I lavice! Ljubim vas I saljem svoje molitve!
Malaja mislila da pod terapijom nece krenuti, prosli postupak mi je dosla 3-4dana nakon prestanka utrica i estrofema… sad ne koristim estrofem, znaci mogu ocekivati M i prije prekida terapije?
Neke dobiju, neke ne.
Ja sam "sretnica" koja dobije i odmah zna na cemu je......
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Cure moje,
Clanica sam foruma ali na drugim temama…
Prijateljica mi je u drami, vec dugo radi na bebi I na 19 dpo izvadi betu koja iznosi 1807., na 21 dpo iznosi 3357.8..
Mozda mi mozete pomoci s info da se nekome beta hcg nije duplala a da je iznesena uredna trudnoca…
Mozda sam na krivoj temi ali znam da imate iskustva sa betama…
Hvala vam cure moje I zelim vam puno srece I da sve docekate bebice u svojoj stomi, a hocete I morate! Hrabre zene I lavice! Ljubim vas I saljem svoje molitve!
Nakon 1000 beta se ne mora duplat po sistemu da je duplo veca nakon 2 dana. Drugo bitno isto dal je vadila u istom labosu jer i oni mogu imti razlicite rezultate. Sretno frendici. Nazalost po tomw me moze znat ni dal je ni dal nije uspjesna trudnoca, al svakao 🤞 da bude sretno do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji