Je, je vadila je u istome labosu, otprilike u isto vrijeme... Tako je, fige da sve bude ok...
Makist i marijaiva jeste razmisljale mozda da probate ici u Srbiju ili Austriju na ERPeak test (odredjivanje implantacijskog prozora). Ili ispitivanje jajne stanice u Srbiji isto imaju tzv poloskop ispitivanje js. Koliko sam proucavala oni pruze zrelost js i a koristi se i za proucavanje embrija da se vidi dal je ostecen i kakav mu je uopce potencijal. Al za tu poloskopiju bi tamo trebalo ici na na ivf. 🤔
Da stvar je bas u tom da bi onda tamo morala i na postupak... Zato i jesam u dilemi ima li uopce smisla ista pokusavati s mojim stanicama, kad bi to bi bila ceska i PGD ili donacija stanice, a onda opet otkud mogu znat kako bi bilo s donacijom kad mozda je nesto u meni problem i ne mogu iznjet trudnoću do kraja🤦♀️🙄.. Ma ne znam vise nista...
Erpeak test mozes raditi di oces samo se radi ciklus prije FET-a. A u srbiji znam da sam ja gledala da isto imajupgd opciju, barem ta klinika koju sam ja bila proucala neka na J... 😏 Al se ne mogu sjetit imena sad.
Mala1 bolje tako... ovo kod mene je za izludjeti, boli vec 10 dana... inace nemam PMS tako da pizdim....
Emanuel to je visoka beta, ne mora sada biti pravilno duplanje, cestitaj frendici....
Ajme cure moje, nema me 2-3 dana i hrpu toga imam za nadoknaditi 😀😂
Samo_Sanja hvala ti. Uživaj sada! Mirnu i školsku trudnoću ti želim! 😘
Supergirl ajme draga..žao mi je 🙁
Drži se i hrabro u novu borbu! 🍀
PlavaaMK želim ti veliku betu za dva tjedna 🤞🍀
SmileA znam kako ti je... i ja sam prošla isto u zadnjem postupku. Sretno ti i neka bude pozitivan test i velika beta! 🍀🤞
Lady13 i MikicaC dobro nam došle i sretno vam! 🍀
Brita čestitam! Divna beta! ❤️
Avama sretno s bockanjem! 🍀
Nadalica i Slee uvijek me nasmijete s izjavama vaših muževa... 😀😂
Flower93 držim 🤞 da se fulikuli lijepo ujednače
PinkFairydust lijepo se provedi i odmori, napunite baterije 😀🍀
Vita26 očekujem tvoju veliku betu! To mi sve dobro zvuči, nadam se da se radilo o implementaciji! 🤞🍀
Samara sretno! Držim 🤞 za kvalitetne jajne stanice!
Monika6 žao mi je zbog negativne bete 🙁
Vuky ja nekako vjerujem da je kod tebe u pitanju trudnoća! Sretno ti u pon na vađenju bete! 🤞🍀🙏
Mrva1986 puj, puj...nemoj ni misliti o gospođi M... Nadam se da te osjećaj vara i da će beta biti velika! 🙏🤞🍀
Ostale curke sretno sa vađenjem nalaza, pripremama za postupak i čekanjem... Ljubim vas sve ❤️😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Marijaiva znam da to sve puno košta ali ako možete skupiti bolje probati kad već imate želju nego se poslije mučiti da niste sve pokušali. Ja sam izuzetak, nisam dobar primjer 😒 Meni se isto muči od cijene donacije plus PGD koji bi htjela i u tom slučaju, ali mislim da vrijedi probati. Ima paketa koji garantiraju po nekoliko FETa pa valjda bi nešto bilo. Najgore je u moru opcija izabrati pravu.. Ja još ne znam ništa šta ćemo bez nalaza ali već stavljam na stranu jer mi svakako moramo van na nešto. Probaj slati upite u klinike i svoje nalaze, možda ti netko predloži nesto pametno. Iako mislim da na kraju svi imamo više šanse uz donaciju 😏
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Marijaiva znam da to sve puno košta ali ako možete skupiti bolje probati kad već imate želju nego se poslije mučiti da niste sve pokušali. Ja sam izuzetak, nisam dobar primjer 😒 Meni se isto muči od cijene donacije plus PGD koji bi htjela i u tom slučaju, ali mislim da vrijedi probati. Ima paketa koji garantiraju po nekoliko FETa pa valjda bi nešto bilo. Najgore je u moru opcija izabrati pravu.. Ja još ne znam ništa šta ćemo bez nalaza ali već stavljam na stranu jer mi svakako moramo van na nešto. Probaj slati upite u klinike i svoje nalaze, možda ti netko predloži nesto pametno. Iako mislim da na kraju svi imamo više šanse uz donaciju 😏
Da, stvarno nisam ni sama pametna sta napraviti.. Ici tamo na postupak napraviti PGD ili sve preskočiti i na donaciju no opet to mene muci mozda je nesto i u mom tijelu, maternici... Nazalost nikad nisam imala dosta 'ostataka' embrija za citogenetiku jer mi se embriji svaki put sami poceli apsorbirati prije kirataza...
Vuky
Ja se ipak nadam da nece biti menga,da ce bii sve uredu,joooj svi smo vi u tim strahovima🙈🙈🙈🙈
Meni danas jw 4dnt sike mi boli ,ali izcjedka vise nemam samo ona dva dana za redom na vecer imala te malo smedje žilice,ali probadanje imam malo malo🙈🙈
Jutros sam se probudila i bila sam jako gladna.
Mrva
Nadam se i tebi da ti pm simptomi su ipak trudnoca.
A ne mojte da bude negativne bete 😞😞dosta je toga bilo
I
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Viola
Hvala ti puno na podrsku❤️❤️I ja se nadam 💪🏻💪🏻💪🏻
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Malaja mislila da pod terapijom nece krenuti, prosli postupak mi je dosla 3-4dana nakon prestanka utrica i estrofema… sad ne koristim estrofem, znaci mogu ocekivati M i prije prekida terapije?
Ja sam procurila vec prije bete i pod utricima i estrofemima tako da to nije pravilo
Sortiraj odgovore
Najstariji