Mrva jutro, kakomislis dan za M? po punkciji ili po tvom ciklusu? neces test ipak? Nadam se da si ipak u krivu… 😕
Meni je jutro mirnije, nocu nije budila bol… ali je stalno ko da cu svaki tren dobiti… meni je po mom ciklusu M tek 26 ili 27.2.
Po mom ciklusu. Ja imam kratke cikluse, 25-27 dana, nekad i manje. Danas je 27.
Stvarno se nadam da se varas 🤞🏻 Iako kuzim sto zelis reci, ja isto tako osjecam ko ti... od 5dt ... nadam se da se obje varamo....
Stvarno se nadam da se varas 🤞🏻 Iako kuzim sto zelis reci, ja isto tako osjecam ko ti… od 5dt … nadam se da se obje varamo….
Ti si definitivno odlucila cekati betu? Ja jesam.
E a naravno da sam prevrnula cijeli net sa simptomima i vidim da cure prate polozaj cerviksa. Moj kad stavljam utrice stalno sece, neki pit je gore, neki put dole, (pod uvjetom da pipam pravu stvar). Neznam imate li kakva iskustva s tim?
Da, definitivno zelim bar jos malo se nadati do pon, koliko god to glupo zvučalo!
Ja to ne znam pipati .... ujutro prije nuzde mi malo teze staviti utrice, popodne i navecer ih stavim valjda skroz u uterus ( takav feeling imam ) sve je nekako mekse ... prepostavljam da to progesteron radi....ali stvarno ne kuzim sto to one pipaju 🤣
Da, definitivno zelim bar jos malo se nadati do pon, koliko god to glupo zvučalo!
Ja to ne znam pipati …. ujutro prije nuzde mi malo teze staviti utrice, popodne i navecer ih stavim valjda skroz u uterus ( takav feeling imam ) sve je nekako mekse … prepostavljam da to progesteron radi….ali stvarno ne kuzim sto to one pipaju 🤣
Tako se i meni cini😂
marijaiva, nisam se ni ja udebljala, cak smrsavila, ali te rupetine po nogama i guzici 🙈 mozda je to s godinama doslo a ne sa stimulacijom.
Vuky i Mrva, ja kad mi dodje vrijeme M bas osjetim da ne mogu vise ugurat utrogestan onako duboko, nekako kao da nema mjesta 🙈. Divim vam se na strpljenju, ja bi vjerojatno do sad ispisala citavu posiljku kineza i jos 10-tak komada iz ljekarne
Bozma a ocekujem -, sa malo nade... ako ga popiskim je nada gotova... pa eto 🙂
Ja mislim da mi M ne moze doci dok ne prestanem sa utricima? ili se varam?
marijaiva strasno mi tesko bude procitati da ai toliko dugo u ovim vodama... zelim ti cim prije da se ostvari trudnoca! Dobro je sto nemas promhenu u kilazi... ali opet bi se sve mi rado podebljale zbog pravog cilja ❤️
Ja sam uzasno sklona debljini, velika sam, volim i pojesti i bas moram puno paziti na to, zato vec godinama zdravo jedem i treniram....i opet nikad nisam mrsava....:/
marijaiva, nisam se ni ja udebljala, cak smrsavila, ali te rupetine po nogama i guzici 🙈 mozda je to s godinama doslo a ne sa stimulacijom.
Vuky i Mrva, ja kad mi dodje vrijeme M bas osjetim da ne mogu vise ugurat utrogestan onako duboko, nekako kao da nema mjesta 🙈. Divim vam se na strpljenju, ja bi vjerojatno do sad ispisala citavu posiljku kineza i jos 10-tak komada iz ljekarne
Oooo da, pisala bi 3 put dnevno a betu vadila ono jos jucer bi mi bilo kasno😂😂😂😂
Vuky ja sam svaki put dobila pod utricima M.... 14-ti dan od punkcije, evo je, prvo kap, onda krene :(
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Eto ja se nemam na sta zaliti, posla 5 stimulirani postupaka, 5 godina sam u ovim jbn vodama da me prosrtite🤷♀️😂. I kile nisam dobila ni grama celulita.. A svako malo sam do lani bila u nekim od stilulacija.. Nit pazim kad sta jedem nit vježbam…
Ajd bar nest 'dobro' od tog jer su mi uvijek govorili joj vidjet ces kak ces se udebljati od tih hormona.. Ma ista sam kao prije 5 godina🖕😂
Blago tebi 😊, prije sam i ja mogla jest sve i svašta i niiiista se nije primalo… al izgleda me godine polako počinju stizati 😂
Sestra je uvijek imala problema s kg i toliko je bila ljuta na mene. Rekla je da jede ko ja da bi bila ko slon.
O pa nisam ni ja u cvijet u mladosti, ako ti je 89 godina rodjenja jos si mladja od mene, ja imam 35🤦♀️.. Ne znam stvarno nisam nikad imala problema s kilama nit sam pazila sta jedem no ima tu i genetike moji su svi takvi...
Ali nista se ni s brdo simulacija nije promijenilo
Sortiraj odgovore
Najstariji