Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    22. Veljača 2020. 11:58

Mrva 
    I ja sam jedno procurila pod ljekove

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Blacky89
    22. Veljača 2020. 12:02

Vuky ja pod utricima uvijek procurim al kad imam estrofem onda ne. Tek 5 dana nakon sto ga prestanem koristit. Al daj, kakva menga kod tebe... nema je 😉
    Marijaiva pretpostavljam kako ti je... mi smo isto bili takav slučaj... prvi drugi put sigurno uspjeva... ahaaaa... vise ne vjerujem ikom... iako ja nemam nalaza ko ti... nadam se da ce mi sad krenut radit pretrage jer ovako nema smisla... 
    a kod tebe, ako postoji i malo zrno zelje da jos nesto probaš, mozda bolje da i to obaviš da si, kako kaze Lemon, ne bi kasnije mislila da nisi sve probala... 

22. Veljača 2020. 12:26

Blacky89

Vuky ja pod utricima uvijek procurim al kad imam estrofem onda ne. Tek 5 dana nakon sto ga prestanem koristit. Al daj, kakva menga kod tebe… nema je 😉
    Marijaiva pretpostavljam kako ti je… mi smo isto bili takav slučaj… prvi drugi put sigurno uspjeva… ahaaaa… vise ne vjerujem ikom… iako ja nemam nalaza ko ti… nadam se da ce mi sad krenut radit pretrage jer ovako nema smisla…
    a kod tebe, ako postoji i malo zrno zelje da jos nesto probaš, mozda bolje da i to obaviš da si, kako kaze Lemon, ne bi kasnije mislila da nisi sve probala…

Da samo nazalost zbilja nemamo te novce, 30000kn smo ostavili za jedan postupak sad mi zao sto nismo jos nadodali i odmah Isli u cesku no sad je gotovo.. 
    Lemon koliko bi mene uopce kostao postupak znaci sa svim, postupak, lijekovi i PGD? A tek donacija jajne koliko tek kosta negdje, pa put, smjestaj, ajmeee... 
    I onda budi opusten jos uz to sve jel, bez stresa🤦‍♀️😂😂

sunshine25
    22. Veljača 2020. 12:45

Marijaiva, užas.. meni je najgori osjećaj nemoći, kad znaš da ne možeš utjecati na ishod. A navikla sam sve imati pod kontrolom, koliko toliko 😂 da imamo garanciju, ma prodala bi stan čovječe i ajmo.. ovako, dati tolike novce bez garancije.. baš što kažeš, stres najgori neprijatelj u ovom svemu, a nezaobilazan je pratitelj 🙄

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Mrva1986
    22. Veljača 2020. 12:59

Cure drage, ja u krevetu, gorim. Mjerim temperaturu 37.2. Samo mi to jos fali. Nije valjda korona virus🙈🙉🤦‍♀️

22. Veljača 2020. 13:01

sunshine25

Marijaiva, užas.. meni je najgori osjećaj nemoći, kad znaš da ne možeš utjecati na ishod. A navikla sam sve imati pod kontrolom, koliko toliko 😂 da imamo garanciju, ma prodala bi stan čovječe i ajmo.. ovako, dati tolike novce bez garancije.. baš što kažeš, stres najgori neprijatelj u ovom svemu, a nezaobilazan je pratitelj 🙄

Bas tako, da znam da ce uspjet prodali bi i kucu i auto i bili podstanari i otisli na postupak i  na kraj svijeta da treba, a Ovako.. Znam ako ne probas ne znas ali opet.. Do sada smo toliko tog zrvovali, i ja svoje zdravlje i novce i posao sam izgubila jer sam stalno bila na bolovanju, sad radim za crkavicu od place muz ajde ima hvala Bogu bolja primanja no nikako da bi sad mogu opet iskesirat ma ono grubo 10000eura za cesku... Uzas uzas... 

Simba 1989
    22. Veljača 2020. 13:02

Mrva1986

Cure drage, ja u krevetu, gorim. Mjerim temperaturu 37.2. Samo mi to jos fali. Nije valjda korona virus🙈🙉🤦‍♀️

Možda je to zapravo dobro 🤗 pritom ne mislim na Korona virus 🤣🤣🤣

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    22. Veljača 2020. 13:07

marijaiva

sunshine25

Bas tako, da znam da ce uspjet prodali bi i kucu i auto i bili podstanari i otisli na postupak i na kraj svijeta da treba, a Ovako.. Znam ako ne probas ne znas ali opet.. Do sada smo toliko tog zrvovali, i ja svoje zdravlje i novce i posao sam izgubila jer sam stalno bila na bolovanju, sad radim za crkavicu od place muz ajde ima hvala Bogu bolja primanja no nikako da bi sad mogu opet iskesirat ma ono grubo 10000eura za cesku… Uzas uzas…

Baš zbog toga mi smo odustali od privatnika.. Odlučili smo još jedan stimulirani i jedan prirodni ispucati i ići na donaciju spermija, ako misle da mi nije jajna stanica kvalitetna neka bude i donacija i toga.. Donacija je 600 e pa jeftinije od injekcija svih 🤣🤣🤣uglavnom znamo da smo spremni na donaciju.. Jer radije bi dala 70000 pa valjda jarcu bude onda bebolino 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Lemon
    22. Veljača 2020. 13:18

Marijaiva šteta u tome svemu da se ni jednom nije mogla raditi analiza na plodu, možda kad već kod tebe nisu ništa našli, tako bi.. Belgija je dosta skupa ako zavod ne pokriva, mislim da je puna cijena oko 7.000 EUR i ne znam jesu lijekovi u tome. 4.500 je icsi, 2.400 PGD i još konzult.
    Eh da bar postoji garancija, mi smo mislili da je beligija naše rješenje, još zavod većinu pokriva oni će napraviti što treba i zato smo se tako lako i odlučili, a sad smo opet na početku..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

22. Veljača 2020. 13:26

Lemon

Marijaiva šteta u tome svemu da se ni jednom nije mogla raditi analiza na plodu, možda kad već kod tebe nisu ništa našli, tako bi.. Belgija je dosta skupa ako zavod ne pokriva, mislim da je puna cijena oko 7.000 EUR i ne znam jesu lijekovi u tome. 4.500 je icsi, 2.400 PGD i još konzult.
    Eh da bar postoji garancija, mi smo mislili da je beligija naše rješenje, još zavod većinu pokriva oni će napraviti što treba i zato smo se tako lako i odlučili, a sad smo opet na početku..

Mi smo sve iskoristili preko hzzoa tako da nama nigdje nista ne bi ni pokrili a pogotovo jer su nam i kariogrami uredni... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.