MakiSt tebi moze biti implantacija mislim, su trodnevni ili? Oprosti, pomjesala sam nas svih :/
Ja sam sad stavila utrogestan i nasla isto smedu zilicu, jos nije izaslo vani, ali muci se menga da krene, tako da je gotovo za mene…
Nije gotovo dok menga ne dodje. Držim fige ❤️🤞
Vuky i Maki ma kakva menga... iš crne misli! 🍀
Meto kad nam ti krećeš u postupak?
Meto znam, gotovo je ovo...: sutra beta reda radi, a nisam sigurna dal da nastavim terapiju ili pustim da krene M...
Samo da pozdravim svoje bivše suborkinje.
Ja sam rodila u 35. tjednu svoje cure i još smo u bolnici gdje sam već zadnja tri mjeseca.
Bilo je teško ali napokon smo došli do svog cilja.
Nemam vremena citati zaostatke ali Sunshine, Blacky, Mrva k ostale veteranke, kako ste? Ima li sto novog?
Ljubim vas sve i držim fige 😍
Draga koš jednom čestitam ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ kako je kolike su bebe do kad ćete biti u bolnici nadam se da je sve ok da nema značajnih problema. Puse vam šaljem uživajte mazite se i pazite💖💖💖. Jesi prirodno rodila u kojoj si bolnici kakav je porod bio. 🤗😘
Hvala draga 🥰 Curke su bile 2420 i 2110. Hitan carski rez jer sam se skroz otvorila bez ijednog truda. U Petrovoj sam rodila.
Kako si ti? U kojoj fazi si sada?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Metoznam, gotovo je ovo…: sutra beta reda radi, a nisam sigurna dal da nastavim terapiju ili pustim da krene M…
Nemoj prekidati terapiju prije nego bar danas ponovis test, danas bi ti trebao pokazat tocno stanje.. Ili se strpi do bete.. Sretno
Lilypie čestitke na bebicama 💗 Puno zdravlja, srece, svega lijepoga! Lijepo je kad se javite vi koje ste uspjele ❤️
marijaiva onda cu napraviti test da prekinem terapiju...
btw. da li su vam gindali uputnice za imobologa, hematologa i endokrinologa?
Lilypie čestitke na bebicama 💗 Puno zdravlja, srece, svega lijepoga! Lijepo je kad se javite vi koje ste uspjele ❤️
marijaivaonda cu napraviti test da prekinem terapiju…
btw. da li su vam gindali uputnice za imobologa, hematologa i endokrinologa?
Vuky nadam se da nije menga. Pa probaj pisnuti test ako ga imas. Bar se neces muciti. Meni tako kasno smedarenje na zalost nije donijelo nist dobro, al citala sam svasta. Kod tebe me tjesi ona flekica 5dt tako da vjerujem da si trudana. Kod mene jos nista.
Evo, napravila sam test, negativan je... prekinuti cu onda terapiju! Sutra moram betu! A sto cemo dalje, najprije cu morati sebe dovesti u red ocito... odraditi te neke pretrage, kamo ici ponovno u postupak, bas ne znam kamo....
Mrva drzim ti fige da bude kod tebe + .... nemam pojma sto je ono bilo 5dt, ali nije bila implantacija....
Evo mene nakon druge injekcije, osjetim vc jajnike, sve me strah kako ce biti na kraju tek. Kad se sjetim boli hipera.
Izgleda da je i ovo prejaka stimulacija za mene. Vise stvarno ne znam, lijepo sam rekla da bi bilo bolje da dobijemo manje stanica, a kvalitetnije i izgleda opet isto.
Sortiraj odgovore
Najstariji