Cure ja sam jedna od onih bez simptoma a sa neuspjesnim postupkom. Mislim da to nema nikakve veze. Samo sam upamtila jednu curu koja je projavila da je uzimala dosta vitamina (od solgara vitamine, omegu, folate, koenzim) i da je pocela da vjezba. Ja se time vodim pa da vidimo?!goog luck to all
Žao mi je :( i ja planiram opet uvesti vježbe, izbaciti slatko, pojesti tu i tamo kada sam negdje u gostima, jesti više laganiju hranu, više kuhano i tak. Pa ćemo vidjeti. I vjerojatno piti folnu. I otići kod endokrinologa jer mi je TSH bio malo viši nego što treba biti za MPO, ali su me svejedno pustili.
Cure ja sam jedna od onih bez simptoma a sa neuspjesnim postupkom. Mislim da to nema nikakve veze. Samo sam upamtila jednu curu koja je projavila da je uzimala dosta vitamina (od solgara vitamine, omegu, folate, koenzim) i da je pocela da vjezba. Ja se time vodim pa da vidimo?!goog luck to all
E imala sam i ja brdo transfera bez simptoma i bez trudnoće, kod mene sve isto bila trudna ili ne🤷♀️😂😂..
Samo da pozdravim svoje bivše suborkinje.
Ja sam rodila u 35. tjednu svoje cure i još smo u bolnici gdje sam već zadnja tri mjeseca.
Bilo je teško ali napokon smo došli do svog cilja.
Nemam vremena citati zaostatke ali Sunshine, Blacky, Mrva k ostale veteranke, kako ste? Ima li sto novog?
Ljubim vas sve i držim fige 😍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Je imala koja reakciju na Cetrotide? Meni mjesto uboda natekne kao ona guba od komarca, a sve okolo 2 cm sa svih strana crvenilo 😮
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Je imala koja reakciju na Cetrotide? Meni mjesto uboda natekne kao ona guba od komarca, a sve okolo 2 cm sa svih strana crvenilo 😮
Tako jeni meni bilo.
Uf ja se danas pilam drugi dan. Vec malo osjetim jajnike. Sve me strah sta ce biti na kraju. Mislim da ta prva doza gonala od 225 i nije vas slaba stimulacija. Vidim da neke cure i od toga dobe hiper. Ah koje iscekivanje.
Ja isto pazim sto jedem (dobro ponekad i malo cokolade) i pocela sam hodati da malo smanjim taj celulit. Mislila sam pocet opet vozit bicikl, ali to sa odpada.
I napisali su mi doci na folikulomereiju 6,7 ili 8 dan..sad ne znam koji dan da idem. Kad ste vi isle?
Samo da pozdravim svoje bivše suborkinje.
Ja sam rodila u 35. tjednu svoje cure i još smo u bolnici gdje sam već zadnja tri mjeseca.
Bilo je teško ali napokon smo došli do svog cilja.
Nemam vremena citati zaostatke ali Sunshine, Blacky, Mrva k ostale veteranke, kako ste? Ima li sto novog?
Ljubim vas sve i držim fige 😍
Draga koš jednom čestitam ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ kako je kolike su bebe do kad ćete biti u bolnici nadam se da je sve ok da nema značajnih problema. Puse vam šaljem uživajte mazite se i pazite💖💖💖. Jesi prirodno rodila u kojoj si bolnici kakav je porod bio. 🤗😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
I napisali su mi doci na folikulomereiju 6,7 ili 8 dan..sad ne znam koji dan da idem. Kad ste vi isle?
Idi 6-ti, pogotovo ako ima mogucnosti hipera pa da smanje dozu. Ja sam uvijek privi UZV isla 6-ti dan. Cak i u prirodnjacima
Vazno je da jedete orahe i ostalo orasasto voce, banane i pomorandze. Za endo je cvekla br 1. Koja ima mogucnosti neka pije domace mlijeko od krave. Secere - ja npr ne mogu toga da se odreknem nikako ali zato sam kupila plazmu i wellnes keksice da se sa tim zavaravam. Ja inace stalno kuvam i to obozavam da radim. Sve je DOBRO ali bebe nema
volim ispaliti koji cigaru. To mi je jedini porok. Kad pogledam ovaj mjesec - bilo je dosta pozitivnih beta zar ne??? Pa da nam dodju jos bolji i ljepsi mjeseci
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ja sam prvo isla 6.dan i sad u pon idem tad je 9.dan
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji