Ma znam da sve radimo, prehrana, vitamini ovo ono ali koliko to utječe ne znam. Ja sam isto čula neki doktori kažu to je sve farmacija i njihove gluposti to vitamini.. Jer kad vidim ovim nekima kojima se samo desi... A piju puse i ko zna šta još... Nema pravila... S druge strane ja sama uzimam vit c i omegu i folnu i svašta nešto 🤷♀️... Mislim odmoc ne može... Smanje nekad teško koliko se trudimo sa svime a nema uspjeha... Baš sam išla za vikend kod frendice i frendici mama završila u bolnici... Nije dobro i sve me to vratilo na moju mamu i kad se sjetim teško je... Život nema pravila... Jedan je kratak je, i nepredvidiv... Danas smo tu a sutra... Zato uživajte cure i nadam se da će se svima koji čekamo naše mrve brzo ostvarit i isplatiti ova borba...
P. S čula sam savjet od jedne cure sad ne znam ko vjeruje u to ili ne ali njoj se mama bavi kamenjem i kaže da mjesečev kamen pomaže kod naših slučajeva... Sad kažem ne znam koliko neko vjeruje u to...
Samo da pozdravim svoje bivše suborkinje.
Ja sam rodila u 35. tjednu svoje cure i još smo u bolnici gdje sam već zadnja tri mjeseca.
Bilo je teško ali napokon smo došli do svog cilja.
Nemam vremena citati zaostatke ali Sunshine, Blacky, Mrva k ostale veteranke, kako ste? Ima li sto novog?
Ljubim vas sve i držim fige 😍
Draga cestitam na princezama💞 rodila si na moj rodendan 🥰🤗 ajme kak je to proslo. Sjecam se tebe i kad si ostala trudna. Nadam se da ste dobro. Grlim vas i saljem poljupce🥰💞💓
Ma znam da sve radimo, prehrana, vitamini ovo ono ali koliko to utječe ne znam. Ja sam isto čula neki doktori kažu to je sve farmacija i njihove gluposti to vitamini.. Jer kad vidim ovim nekima kojima se samo desi… A piju puse i ko zna šta još… Nema pravila… S druge strane ja sama uzimam vit c i omegu i folnu i svašta nešto 🤷♀️… Mislim odmoc ne može… Smanje nekad teško koliko se trudimo sa svime a nema uspjeha… Baš sam išla za vikend kod frendice i frendici mama završila u bolnici… Nije dobro i sve me to vratilo na moju mamu i kad se sjetim teško je… Život nema pravila… Jedan je kratak je, i nepredvidiv… Danas smo tu a sutra… Zato uživajte cure i nadam se da će se svima koji čekamo naše mrve brzo ostvarit i isplatiti ova borba…
P. S čula sam savjet od jedne cure sad ne znam ko vjeruje u to ili ne ali njoj se mama bavi kamenjem i kaže da mjesečev kamen pomaže kod naših slučajeva… Sad kažem ne znam koliko neko vjeruje u to…
Jao sad jos i to moram nabavit a nije mi bas usput do mjeseca🙈 Salim se. Ja vjerujem u sve i nista, al vjerujem da bih ko i sve cure ovdje i pojela to kamenje ako treba i ako bi pomoglo
Dobri su vam indijski orascici i sok od ananasa.za endiometrija i implantaciju
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ma znam da sve radimo, prehrana, vitamini ovo ono ali koliko to utječe ne znam. Ja sam isto čula neki doktori kažu to je sve farmacija i njihove gluposti to vitamini.. Jer kad vidim ovim nekima kojima se samo desi… A piju puse i ko zna šta još… Nema pravila… S druge strane ja sama uzimam vit c i omegu i folnu i svašta nešto 🤷♀️… Mislim odmoc ne može… Smanje nekad teško koliko se trudimo sa svime a nema uspjeha… Baš sam išla za vikend kod frendice i frendici mama završila u bolnici… Nije dobro i sve me to vratilo na moju mamu i kad se sjetim teško je… Život nema pravila… Jedan je kratak je, i nepredvidiv… Danas smo tu a sutra… Zato uživajte cure i nadam se da će se svima koji čekamo naše mrve brzo ostvarit i isplatiti ova borba…
P. S čula sam savjet od jedne cure sad ne znam ko vjeruje u to ili ne ali njoj se mama bavi kamenjem i kaže da mjesečev kamen pomaže kod naših slučajeva… Sad kažem ne znam koliko neko vjeruje u to…
Jao sad jos i to moram nabavit a nije mi bas usput do mjeseca🙈 Salim se. Ja vjerujem u sve i nista, al vjerujem da bih ko i sve cure ovdje i pojela to kamenje ako treba i ako bi pomoglo
Ta cura mi je rekla njena mama se bavi time ali nisu tu u Portugalu, i kaže da joj jedna žena kupila cvijeće jer je ostala trudna kad je kupila taj kamen. Ali treba naći pravi priridni9jer ima dosta krivotvorina. Plus na prvi puni mjesec staviti ga van i kasnije ga nositi sa sobom cijeli vrijeme, čak proći i po trbuhu... Zvučim ko neka vještica, ali sve mi se čini da budem po tražila do to ima za kupiti 🤦♀️
Lilypie jos jednom čestitam na curicama ❤️ Kako ste? Jeste dobro? Sve proslo ok? Saljem vam puuuuno 😘😘😘😘😘
Kako se osjecas kao mama dva mala predivna bića? 😍 snovi se ostvaruju ha? 💓💓 uzivajte ❤️
Ta cura mi je rekla njena mama se bavi time ali nisu tu u Portugalu, i kaže da joj jedna žena kupila cvijeće jer je ostala trudna kad je kupila taj kamen. Ali treba naći pravi priridni9jer ima dosta krivotvorina. Plus na prvi puni mjesec staviti ga van i kasnije ga nositi sa sobom cijeli vrijeme, čak proći i po trbuhu… Zvučim ko neka vještica, ali sve mi se čini da budem po tražila do to ima za kupiti 🤦♀️
Ja vec trazim 🙈 a kao ne vjerujem ni u sta 🙈
MakiSt tebi moze biti implantacija mislim, su trodnevni ili? Oprosti, pomjesala sam nas svih :/
Ja sam sad stavila utrogestan i nasla isto smedu zilicu, jos nije izaslo vani, ali muci se menga da krene, tako da je gotovo za mene...
Meni je znalo od utrica smeckasto biti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Maki to kod crinone gela je normalno. Nedavno sam citala prvu temu (opet) i bas naisla na staru clanicu kojoj je tako bilo i nakon par dana testic je bio pozitivan. . Ne zelim ti davati lazne nade i svim srcem zelim da budes trudna al samo da ti malo smirim zivce😉
Dogadja se da ispadaju smeckaste kuglice🤷♀️
Vuky sutra radis betu? Te zilice mi nikad nisu donijele dobro ali sam ih u svjezim transferima povezala da su od punkcije. . Zelim ti srecu😊
Lilypie takodjer se pridruzujem cestitkama! Brz oporavak zelim i da mrvice budu brzo kuci😍
Nala znas sto se meni dogodilo kada sam se vratila na posao nakon spontanog? Bila je sezona vec i neki par je usao u ducan i da ne duljim, na izlasku mi zena tutne nesto u ruku, ja racunam smece da bacim a ona me gleda i govori "za srecu, Gospa iz Buenos Airesa" ja pogledam, magnetic na Gospu, novi, bio je namjenjen za gazdaricu jer su isli u goste i zena mi daje do znanja da sutim da joj muz ne vidi jer se nesto derao na nju i kao da mi ocima govori da ce biti sve u redu. Ja isti tren pocela plakati i nekakva navala emocija me spicila. .
Prvi put vidila te ljude, magnetic mi u torbi uvijek😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji