Bozma Trenutno uopce vise o tome ne mislim, da ne boli povremeno bi bas skroz zaboravila... necu test, u pon cu betu... Sto bude, biti ce... ne mogu nista utjecati ...
Supergirl tako i tretiram test, prerano je bilo za trodnevne embrije+ popodnevni + nakon sto sam piskila sam drugi put piskila... ali ovi bolovi skroz su isti ko kad imam mengu, ko da bi krenulo da nema progesterona.... zato nemam puno nade...
Marta super, sigurno ce ici cim malo poslozis prehranu i trening 🤞🏻 i ja jedva cekam, nisam ipak trenirala poslje transfera, samo setnje... jedva cekam gym i utege ❤️
Bozma ma to si krivo pročitala 😂😂😂😂
Vita da, znam da oni to bas često rade. Dugo sam vec tu na forumu i mislim da niti jedna cura nije radila prp osim osječkih 😉
Blaky89
Da rade imogu rec da ima dosta trudnoca u Os
Ima i jako dobre biologinje 💪🏻💪🏻💪🏻😀
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Brita čestitam!!!! 👏🏼🎉💓
Pinky uzivajte na zasluženom odmoru 😉🍸 i da, mislim da tvoj dragi ima PMS a ne ti 😉
Čestitam našoj Lilypie na dva mala ❤️❤️
Ike dobro sam, ma vec punom parom se pripremam za novu stimulaciju. Danas vadila hormone. A ono za muza i 130kg 😂 doktor je dobio isti odgovor od mene (moj je 120 🤪)
Bozma mene poslije stimulacije cice ne bole do jedno 6 mjeseci. Tek se onda vrate u normalu. Sjećam se da sam mm sva sretna rekla: Znas sta ima novo?!? Bole me sise!
Avama sto se tiče celulita i ja sam ga pokupila jako puno, a nisam ga imala bas previse. Od danas sad odlučila da sam na malo strožem režimu prehrane 🙈
Slee plačem na 2-3 puta i mogu ja to i bolje 😂😂😂😂😂😂
Nadalice 😂😂😂😂😂 p.s. Pojedi krafnice 😉
Mrva uzorak bez anestezije 🙈😂😂😂
Nala 🐉 😂
Cure nisam vas stigla citati jucer i evo do sada i znaci plačem na ove bisere muževa 😂😂😂😂 koji kraljevi 🙈
Vuky, Mrva i Maki 🤞🍀
Ostalim curama zelim puuuno srece u kojoj god fazi postupka da su… ne mogu sve popamtit 😉😘
I ja pozim sta jedem jel cini se da hormoni rade svoje
Eto ja se nemam na sta zaliti, posla 5 stimulirani postupaka, 5 godina sam u ovim jbn vodama da me prosrtite🤷♀️😂. I kile nisam dobila ni grama celulita.. A svako malo sam do lani bila u nekim od stilulacija.. Nit pazim kad sta jedem nit vježbam...
Ajd bar nest 'dobro' od tog jer su mi uvijek govorili joj vidjet ces kak ces se udebljati od tih hormona.. Ma ista sam kao prije 5 godina🖕😂
Nadalice hvala za recenziju kasine, prenosim odmah muzu!
Monika nemam iskustva i stvarno ne kuzim zasto moras opet vaditi. Pa i s vanmaternicnom raste beta, ali nepravilno. Moja je na 14dpo bila 150.
Ja sam se sad udebljala dosta zbog mirovanja. Jedva cekam pocet se kretati. Ne volim vjezbati, ali volim brzo hodati. Inace se ok hranim, tu i tamo nesto nezdravo, ali sam sad pod stresom zderala samo gluposti. Nisam se vagala od straha, ali bas osjetim.
Prosle godine sad isto tako natukla par kila vise, ali sam ih sredila ketom i brzom hodanjem. Keto mi je super, stvarno brzo odu kile. Pred par godina sam bila skinula 13 kila i evo jos uvijek sam ok iako nisam vise keto. Ne mogu reci ni da sam sad debela, ni da sam bila debela, ali kako sam niska, tih par kila vise mi uvijek smetaju nekako.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Eto ja se nemam na sta zaliti, posla 5 stimulirani postupaka, 5 godina sam u ovim jbn vodama da me prosrtite🤷♀️😂. I kile nisam dobila ni grama celulita.. A svako malo sam do lani bila u nekim od stilulacija.. Nit pazim kad sta jedem nit vježbam…
Ajd bar nest 'dobro' od tog jer su mi uvijek govorili joj vidjet ces kak ces se udebljati od tih hormona.. Ma ista sam kao prije 5 godina🖕😂
Blago tebi 😊, prije sam i ja mogla jest sve i svašta i niiiista se nije primalo... al izgleda me godine polako počinju stizati 😂
Sestra je uvijek imala problema s kg i toliko je bila ljuta na mene. Rekla je da jede ko ja da bi bila ko slon.
Jutro curke. Meni danas po kalendaru dan za M. Od rano u jutro imam grceve, malo dodu malo produ... Tak da mislim da je to to... Ona dolazi... ☹️😔
Jutro curke. Meni danas po kalendaru dan za M. Od rano u jutro imam grceve, malo dodu malo produ… Tak da mislim da je to to… Ona dolazi… ☹️😔
Puj puj puj!
Iako mi same najbolje poznajemo svoje tijelo... al nadam se da te ovaj put vara!
Mrva jutro, kako mislis dan za M? po punkciji ili po tvom ciklusu? neces test ipak? Nadam se da si ipak u krivu... 😕
Meni je jutro mirnije, nocu nije budila bol... ali je stalno ko da cu svaki tren dobiti... meni je po mom ciklusu M tek 26 ili 27.2.
Sortiraj odgovore
Najstariji