Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    21. Veljača 2020. 20:23

Blaky to je znak garant 😂😂😂 a svi imamo poroke neke.Ja sam kavu izbacila skroz ujutro kad dođem na posao krenem sa čajem od vrkute popijem dva pa jedan od maslačka ,oko 11 sok to radim sama od voća i povrća i super je,kad dođem doma idem trčati i onda tek jesti ne znam da li je to ok ali eto tako mi paše 🤔i porok mi je slatko kad krenem to je strašnooo i pivica u zadnje vtijeme me privlači 😂😂😂😂.ja se fakat brzo debljam i čim ne treniram u tjedan dana natučem fo 3 kg ono užas 😎i trebala bi skinuti kg imam baš šlauf i ogromne cicke 😿. Sad sam si zadala do kraja 3 mj skinuti 7 kg taman prije feta 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    21. Veljača 2020. 20:26

Vita26

Blaky89
    Kazu da trebamo zdravo se hraniti i promjeniti nacin zivota ali je dosta tesko,meni su savjetovali da pijem Inofolic ,jedem indijski oraščiće ,sok od cikle i ananasa je dobar za endiometrija .
    ja sam isla sad ovaj stimulirani estrofeme ali su mi i radili dva puta PRP.
    I evo endiometrija se zadebljana 15mm na dan feta.
    20dc su mi vratili.
    Prijašnja dva sam isla prirodni ciklus na Fet ovulacija mi je bila uvjik kasno 20dc i vraćali 27dc i nije se primila.ciklusi su mi neredoviti .nadam se ovaj da ipak ce biti dobitni.

Vita gdje di u postupku

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Vita26
    21. Veljača 2020. 20:36

Marta 
    Ja sam Os

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Supergirl
    21. Veljača 2020. 20:42

Brita, cestitam ❤ brojka je prekrasna
    Vuky, test koji si radila mozes smatrati da ga sluzbeno nisi radila i obrisi ga iz pamcenja! Ja jos mislim da nema razloga da beta ne bude super 😊
    Pink, lijepo odmori sa dragim i uzivajte 😘😘

Supergirl
    21. Veljača 2020. 20:44

Ja sam terapiju koristila do danas, trece vađenje bete ovaj tjedan...nisam nist ispitivala zasto, samo sam slijedila upute.. nadala sam se prije treceg vađenja krvi da je drugu betu netko zaj.. u labosu i da treca bude velika, al nazalost nije tako bilo ☹

• Blacky89
    21. Veljača 2020. 21:00

Vita zab sam da si u Os, al dok si napisala PRP znala sam da si tamo 😉 kod koga si? A ili P? 
    Marta vjerujem da ces uspjet doći do cilja i riješiti višak kg iako mislim da bi ti samo izbacivanje slatkiša riješilo problem. I da pivicu zamijeniš sa crnim vinom? 😊

• Blacky89
    21. Veljača 2020. 21:01

Supergirl zao mi je 😞 zelim ti veeeliku betu idući puta... nema gubljenja nade 😘

• brita
    21. Veljača 2020. 21:08

Hvala cure 🤗❤ sa vama je sve lakse proci,sad cekanje do pon dal ce se duplati,nisam se nadala ni ovome,al sam si poslozila u glavi sta bude 😇 

21. Veljača 2020. 21:14

Blacky89

I sad otvorim mail i DM newsletter… “u zdravom tijelu zdrav duh”… i neka fucking mrkva i neki zdravi keks 🤪
    Mozda je to neki znak? 😂😂😂😂

I ja sam kavu smanjila, mislim da sam je na litre pila, sad dvije prave i jednu od cikorije, od poroka jedino pivo, 
    Možda su nas sise rasturale od kave, negdje sam davno izguglala da za ublažit te bolove treba smanjit kavu 

Vita26
    21. Veljača 2020. 21:20

Blaky89
    Kako si znala da sam OS?zbog prp??kod P 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.