Blacky89
Dokle ti stigla?
Hvala ti😂ja sam vec toliko razocarala da jednostavno ne ocekujem previse
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Brita 🎊 Čestitam ❤️ ❤️ ❤️
Monika na žalost nisi trudna 😥😥😥😥ja bi prestala sa terapijom... Pinki uživajte golupčići mazite i pazite ❤️❤️i čuvajte se korona virusa 🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
brita, čestitam.
vuky, ima još nade, hoćeš sutra pišnit test?
Blacky89 nikad nisam mislila da će mi ta sisobolja falit, prije me znalo toliko bolit da bi nekad mazala voltarenom da mogu zaspat, ali celulit....ja pazim šta jedem i trčim, vježbam i ločem 2l čajeva dnevno, odem i na masažu ali ne miče se, ne znaam kako se to nagomilalo tako u samo pola godine
Vita, vratila se ti. Koliko još imaš smrznutih? Kad radiš test?
Vita stigla do vadjenja nalaza za 3. stimulaciju (nadam se i treću sreću). Sve sto mi je moglo istec je isteklo tako da sve moram vadit. 🤞 da ce sve bit ok...
Bozma ooo bome i ja čeznem za sisoboljom 😂😂
Ti onda stvarno zdravo živiš... ja sam puna poroka! 🙈🤪
Kave sam smanjila unazad pola godine na 2-3 dnevno, a bila sam na puuuno većoj brojci. Zeleno lisnato povrće jedem svaki dan bar jednu porciju (volim), al sam zato odlučila ubacit vise voca u prehranu (inače jedem samo lubenice a za drugo voće ne znam da postoji 😂, iako je u teoriji i lubenica povrće 😂😂😂) nadam se da cu time bar malo poništit negativan učinak cigareta koji se jos uvijek nisam riješila. Džin tonik volim popit s frendicama (smanjila)... meso i masnoće obožavam!!! Mrzim vježbat! 😂
Pa ja bih trebala promijenit svoj način života i prehrane iz temelja 😂 🙉🙈
Cure, ja cu se vjerojatno sljedecih 2tj malo manje javljati, citat cu vas koliko budem mogla. Dragi i ja idemo sutra na honeymoon🥰🥳✈🌴🐠🐳 (yup, prije braka, jer kod nas bas nista ne moze normalno), tako da ne znam kak cu biti s internetom i vremenom i svim. Potrudila sam se zavrsiti sve dogovore s klinikom tako da tamo cim manje razmisljam, ne nosim sa sobom nista od suplemenata osim D vitamina jer mi je on fini😋 i opcenito se nadam da cu uspjet dobiti malo odmaka od svega😊
Sretno i odmorite i napunite baterije! :*
Bozma
Evo jesam Hahahahha,
Jos imam tri ali nadam se nece mi trebati 😂😂😂
Kako si ti?evo necu test da radim hahaha Beta je 28.2
Blaly89
drzim fige😘
I sad otvorim mail i DM newsletter... “u zdravom tijelu zdrav duh”... i neka fucking mrkva i neki zdravi keks 🤪
Mozda je to neki znak? 😂😂😂😂
Bozma
Evo jesam Hahahahha,
Jos imam tri ali nadam se nece mi trebati 😂😂😂
Kako si ti?evo necu test da radim hahaha Beta je 28.2
Blaly89drzim fige😘
🤞 da smrzlici ne trebaju 🍀🍀🍀🍀
🤞 za veeeliku betu!
Blaky89
Kazu da trebamo zdravo se hraniti i promjeniti nacin zivota ali je dosta tesko,meni su savjetovali da pijem Inofolic ,jedem indijski oraščiće ,sok od cikle i ananasa je dobar za endiometrija .
ja sam isla sad ovaj stimulirani estrofeme ali su mi i radili dva puta PRP.
I evo endiometrija se zadebljana 15mm na dan feta.
20dc su mi vratili.
Prijašnja dva sam isla prirodni ciklus na Fet ovulacija mi je bila uvjik kasno 20dc i vraćali 27dc i nije se primila.ciklusi su mi neredoviti .nadam se ovaj da ipak ce biti dobitni.
Sortiraj odgovore
Najstariji