Babylove, baš to..svaki put identični simptomi. Prvi put mi je bilo ajmeee što se dižem noću mokra, imam lude snove, kao sigurno je to to 😂 ovaj put me čak toliko (.Y.) ni ne bole, ali me zato glava rastura od transfera.
Jenn, sretnoooo 🍀🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
mens clinic springs 0823944506 penis enlargement cream/pills in benoni/boksburg
Cure,evo mene sa konzultacija. Doktorica traži da ponovimo sve nalaze jer amh ne odgovara onome što je ona vidjela na ultrazvuku. Vidi da je bila i ovulacija. Moram napraviti i papu i briseve ponovno i nakon tog idemo na prohodnost jajovoda.
Cure moje od 3 folikula dva mi je punktirala 8 obadva su prazna bila. Sta sad? Sta ce bit s ovim trecim? Sta da pijem od vitamina i sta je dobro za proizvodnju jajnih stanica. Evo u soku sam, ovo nisam ocekivala bas😭
Pozdrav cure,danima citam forume,i moram
Vam rec da sam vec luuda😟😟
Evo moja prica,ja imam 33g imam iza sebe tei trudnoce na carski rez,(dvoje dječice) posle trećeg carskog sam podvezala jajovode,mislila sam da nikad necu tjeti vise imati djece,ali imam drugog partnera,pa smo odlucili ixi na ivf postupak.
Imala sam 16folikule ,oplođene 11,preživjele 7.
Transfer bio 5dan..
6.10.,betu vadim 16.10
Ali danas 5dan nakon transfera mi je pojavio se roskaati izcjedak,jako se bojim da bi mogla procuriti 😟😟😟
Dali itko
Ima slična izkustva?inace nikakve zdrasvene probleme nemam,sve je u redu.
Ostalim
Zenama zelim punoo srece i puno plusova,NESTRPLJIVO CEKAM ODGOVOR
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Jennsretnooooo. 🙏🏼
Anny pa i moj nalaz uzv ne odgovara nalazu AMH, nije to nikakva novost da AMH zna biti nizak, a jajnici normalno rade. Pitanje je koje su kvalitete stanice, kod mene nikad baš odlične. Kod koga si to bila na konzultacijama? Već i ptice na grani znaju da je AMH šetajući hormon koji ne daje komplentu sliku, nego se uzima prvenstveno nalaz uzv na 3dc, ostali spolni hormoni na 3dc i AMH. Meni neozbiljno da te opet šalje vadit sve još jednom, šta točno time dobija, ali ajd dobro. Idete nakon toga raditi hsg? Dakle, prvo misli ići na inseminacije?
Milmilajme baš koma. Žao mi je. Koliko si rekla da ti je AMH? Ovaj treći ništa, ako ga nije punktirala, vjerojatno nije bio zreo, možda pukne kasnije, ali male su šanse da išta bude od toga prirodnim putem, ako si na to mislila. Za js najbolje se meni pokazala matična mliječ, ali cure tu pišu i q10, vit D, dhea..
Uzet cu q10 odmah. Rekla je aspirin da pocnem piti veceras. Jel to zbog punkcije
Pitala sam i doktora ,kaze da se nesikiram,da u zivam u drugoj fazi ciklusa da sam i sad dobra,nisam bas njwga najbolje razumjela sta misli na to,pa sam obratila se i ovde da cujem vase misljenje😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nikitta a bemti, pa zar niti jedna M ne moze proci da se ne patis....vjerujem da si vec naviknula zivjeti s boli, ali zato sto ljepse iskoristi razdoblje kad je sve ok cvrsto vjerujem da uskoro dolazi tvojih pet minuta, bas im se radujem
Jenn sretno draga na transferu!!!!
Pozdrav cure,danima citam forume,i moram
Vam rec da sam vec luuda😟😟
Evo moja prica,ja imam 33g imam iza sebe tei trudnoce na carski rez,(dvoje dječice) posle trećeg carskog sam podvezala jajovode,mislila sam da nikad necu tjeti vise imati djece,ali imam drugog partnera,pa smo odlucili ixi na ivf postupak.
Imala sam 16folikule ,oplođene 11,preživjele 7.
Transfer bio 5dan..
6.10.,betu vadim 16.10
Ali danas 5dan nakon transfera mi je pojavio se roskaati izcjedak,jako se bojim da bi mogla procuriti 😟😟😟
Dali itko
Ima slična izkustva?inace nikakve zdrasvene probleme nemam,sve je u redu.
Ostalim
Zenama zelim punoo srece i puno plusova,NESTRPLJIVO CEKAM ODGOVOR
Moguće da je implatacijsko krvarenje 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji