Vita26 hvala, bit će sve ok 💪🏻 Sretno, nadam se da je kod tebe implantacija 🥰
Babylovejesam, ali oni dolaze k meni, jer nema šanse da ikud hodam kad mi bude baš koma, mi smo 4 kat bez lifta. Sad mi nije tako strašno, ali ako noć bude, oni već očekuju moj poziv i sve znaju! 😂 Spašava me za sad Ketonal forte i Spasmex + termofor i mirovanje. Najgore mi je kakanje zato molim Boga da ne idem više puta kao inače. Bila sam kod jedne super holistic nutricionistice jučer, napokon netko tko je uzeo u obzir sve moje nalaze zadnjih 12 godina otkako imam endometriozu (ne samo ginekološke već SVE) i sad mi slaže program, prehrana i masaže za endometriozu. Vadit ću i neke dodatne pretrage za koje nisam ni čula još. Kod nje je išla jedna poznanica koja 12 god nije mogla ostati trudna, i sad je trudna 3 mj. Imam baš dobar feeling, I’ll keep you posted. 💜
Sretno Nikitta, kao da slušam sebe 😔😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
VRAPCIC123
Izskreno i slazem se stobom,da i prehrana je jako vazna i da se Moze cudo na pravit..za organizam 😇
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita26 hvala, bit će sve ok 💪🏻 Sretno, nadam se da je kod tebe implantacija 🥰
Babylovejesam, ali oni dolaze k meni, jer nema šanse da ikud hodam kad mi bude baš koma, mi smo 4 kat bez lifta. Sad mi nije tako strašno, ali ako noć bude, oni već očekuju moj poziv i sve znaju! 😂 Spašava me za sad Ketonal forte i Spasmex + termofor i mirovanje. Najgore mi je kakanje zato molim Boga da ne idem više puta kao inače. Bila sam kod jedne super holistic nutricionistice jučer, napokon netko tko je uzeo u obzir sve moje nalaze zadnjih 12 godina otkako imam endometriozu (ne samo ginekološke već SVE) i sad mi slaže program, prehrana i masaže za endometriozu. Vadit ću i neke dodatne pretrage za koje nisam ni čula još. Kod nje je išla jedna poznanica koja 12 god nije mogla ostati trudna, i sad je trudna 3 mj. Imam baš dobar feeling, I’ll keep you posted. 💜
Odlicno i vjerujem da ces napokon dozivjeti neki pomak.. Moras... Jednostavno to znam.... Za sve navijam ali ostalim curkama bez zamjerke ali sigurna sam da je napokon doslo tvoje vrijeme 🙏🤞❤️
MilMiltreci pustaju da sazrije ili? Kada opet ides?
Vitamoguce da je implantacijsko, sretno!
Ma nista mi nije rekla. Niti znam koliki mi je amh niti nista. Tocno mi dodje da odem u neku drugu bolnicu
Sunshine25 nestrpljivo čekam tvoju betu. 😇
Ninna1804 i Jenn ma tako je to kod mene i gotovo. Uživat ću opet tamo negdje iza ovulacije i to je to. 💜❤️
Jenn super za blastice, bit će beba kod vas brzo 😇
MilMil zaista ne znam zašto ti je dala Aspirin, posebno ako nema transfera?
Ja vise nista nerazumijem. A sta aa ovim trecim, mozda bas u njemu bude js. Ahh jako tezak dan za mene i mm
Jenn drzim fige za blastice, biti ce to super.
MilMil jako mi je zao, jeli ti ovo prvi postupak?
Any super je sto ovuliras, uz partnerov uredan spermiogram, uspjeh nece izostati.
Nikita zao mi je sto te boli tako. Pijes li sto za bolove? Ja imam dismenoreju otkad znam za sebe, isto tako prva 24 h dok ne procurim je pakao. Cesto i povracam koliko boli. Jesi probala Nalgesin L, meni bi jedino te tablete ublazile bolove do stanja podnosljivog.
Sunshine25 nestrpljivo čekam tvoju betu. 😇
Ninna1804 i Jenn ma tako je to kod mene i gotovo. Uživat ću opet tamo negdje iza ovulacije i to je to. 💜❤️
Jenn super za blastice, bit će beba kod vas brzo 😇
MilMil zaista ne znam zašto ti je dala Aspirin, posebno ako nema transfera?
Ja vise nista nerazumijem. A sta aa ovim trecim, mozda bas u njemu bude js. Ahh jako tezak dan za mene i mm
Zao mi je da je tako,, mozda je taj 3 puknuo prije punkcije ili nesto jer aspirirali bi i njega.
Jenndrzim fige za blastice, biti ce to super.
MilMiljako mi je zao, jeli ti ovo prvi postupak?
Anysuper je sto ovuliras, uz partnerov uredan spermiogram, uspjeh nece izostati.
Nikita zao mi je sto te boli tako. Pijes li sto za bolove? Ja imam dismenoreju otkad znam za sebe, isto tako prva 24 h dok ne procurim je pakao. Cesto i povracam koliko boli. Jesi probala Nalgesin L, meni bi jedino te tablete ublazile bolove do stanja podnosljivog.
Prvi da. Imala sam 3 inseminacije. Mozda da sad pustim iduci mj tamo do 12 i da se sopam maticnom i vitaminima. Nezzz jos sam pod dojmom
Dobre su vam i menstrual bas za menstrualne bolove,ja kad dobijem mengaa boli uzasno i znala sam na hitnu zavrsiti,E da za zenske probleme koristila sam vam Femisan A kapi na prirodnoj bazi jako su dobri za plodnost i takodjer ima i vrkuta. Caj i macina trava,to je sve na prirodnoj bazi ,Procitaj te malo o tome ,
Ja se nadam da cete svi uzapjeti❤️❤️
I ja se nadam takodjer za sebe da je kod mene implantacije,blastociatice mi jos 6oatale zamrznute.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Yvette meni je Vrčić još 2012 prepisao Nalgesin, meni to nije ništa pomagalo, kao da sam popila Tic-Tac. Jedino mi djeluje KetonaForte100mg i Spasmex 5mg ujutro i navečer prvi i drugi dan. Nekad, kad ni to ne djeluje, zovem hitnu i oni mi daju razna čudesa koja me omame i onesvijeste. Nadam se da neću tome morat pribjegavati ovaj put.
Vrapcic123 stimulacija užasno pogoršava endometriozu, posebno mikrožarišta u zdjelici. Ja sam bila u stimuliranom na proljeće, i još se nisam oporavila. Naravno da su plodni dani sada kriminalno bolniji nego prije, i tako sa svakom stimulacijom. Zato sam sad išla u prirodnjak, i sad pokušavam nešto sanirati prije nego se opet upustim u stimulirani. Bilo kako bilo, to je život, tjera te u novi dan htio ne htio.
Babylove voljela bih to više nego išta, baš mi je dosta svega, iako naravno nije meni najgore, samo mi se svega skupilo. Baš trebam preokret. Vidjet ćemo. Hvala ti ❤️
Ovako i meni. Jedino što se usudim popit je Ketonal Forte. Jednom mi je ginekologica propisala Voltaren u kombinaciji sa Normabelom jer kaže da je Ketonal užasan za želudac, ali nisam niti pokušala, tim više što Normabel ne podnosim(jednom sam ga popila i oduzelo me). Na hitnoj sam bila bezbroj puta. 🙄Samo mene najviše počne bolit onaj moment kad procurim. Moja mama je recimo isto imala užasno bolne menstruacije sve dok nije rodila, pa se nadam da će i meni tako bit. 😅😁
Nikita držim fige da ne bude ovaj put tako 🤞😊
Sortiraj odgovore
Najstariji