MamaNina, a jebemu.. žao mi je :( nadam se da ćeš se uskoro riješiti te grozne beštije.
Ena, onda te neću ni tješiti, svaka čast na hrabrosti 💚
Anny, dobrodošla i plivači su vam super 😁
Ja cijeli dan kunjam i žderem..ne jedem, doslovno žderem. Blaženi utrići i čips od luka iz lida 😂
Blacky, pa mi se pratimo, sad sam skužila 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Milijunpitanja možeš svakako betu ili test. Držim 🤞 da nije menga.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Blacky89, hvala ali ja se već pripremila psihički čitajući vaše listove da će ovo biti dugi proces. 🙂
Sunshine25, hvala ti. Bar me to tješi 🙂
Anny vidim da ti je AMH nizak, tu baš nema pomoći, tako je kako je, meni je isto nizak, treba malo bildat js, recimo uzimati matičnu mliječ 3 mjeseca - pa onda u postupak i vrtit postupke dok se ne pogodi dobra stanica. Fsh se spustit može prehranom, tipa sir i laneno ulje, a meni je pomogao recimo vitex, jer je jedno vrijeme moj FSH bio 12, a sad je oko 8 već dugo. Za ovaj treći hormon koji ti je povišen - za to nemam iskustva. Sretno na konzultacijama!
Blacky89 baš čudno, meni ti Kinezi nisu baš pouzdani testovi, nisam ih nikad koristila, ali znam da bude svega 😂
MamaNina iskreno, nemam ni ja love, ali nešto bih probala štediti, pa tamo iza Nove godine da probam. Hvala ti na lijepim željama, tebi želim brz oporavak!
Baš ću istražiti to za prehranu i fsh. A vidjet ću što će reći dr sutra! I moram nabaviti matičnu mlijec definitivno
Curke jel normalno 5.dan od transfera da ponekad imam osjecaj kao da cu dobiti menstruaciju? Tek bi oko 18.10 inace trebala dobiti. Ne vjerujem bas u one neke simptome i tako to niti to pratim baš, no nadam se da ovo nebi trebao biti neki los znak... Nije mi osjecaj cijelo vrijeme takav, nego ponekad... Što vi mislite?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Anny vidim da ti je AMH nizak, tu baš nema pomoći, tako je kako je, meni je isto nizak, treba malo bildat js, recimo uzimati matičnu mliječ 3 mjeseca - pa onda u postupak i vrtit postupke dok se ne pogodi dobra stanica. Fsh se spustit može prehranom, tipa sir i laneno ulje, a meni je pomogao recimo vitex, jer je jedno vrijeme moj FSH bio 12, a sad je oko 8 već dugo. Za ovaj treći hormon koji ti je povišen - za to nemam iskustva. Sretno na konzultacijama
Da se nadovezem na tvoj post jer je kod mene povisen ovaj 3.hormon odnosno androstendion.
Anny on je u mom slucaju znacio policisticne jajnike uz blagu inverziju lh i fsh, inace su ciklusi uredni i tocni, ali na folikulometriji smo otkrili da moji folikuli ne pucaju i ne ovuliram. Ja sam 4 mjeseca pred postupak bila na kontracepciji, nisam nakon toga vadila hormone, ali valjda je malo uravnotezilo.
Milijunpitanja nadam se da se radi o implantaciji 🙏🏻
Vrapcic moguce da te boli zbog stimulacije, dosta nas je imalo te menstrualne bolove. Ja ih imam cijelo vrijeme, a nakon plusa su se pogorsali 10 puta. I sad ne znam jeli se to maternica siri, ili je od utrogestana i zatvora ili me to jos uvijek bole jajnici koji se nisu vratili na svoje.
Vrapcic držim 🤞 da je to dobar znak... “menga” bolovi znaju često bit medju ranim znakovima t, ali i posljedica utrica... a jos malo pa mozes piškit testic 😁🍀💓
Sunshine aha, nas dvije se pratimo i Vrapcic je tu s nama. Ajmo nastavit pozitivan niz 🎉🎊🙏👏🏼🍀
Anny vidim da ti je AMH nizak, tu baš nema pomoći, tako je kako je, meni je isto nizak, treba malo bildat js, recimo uzimati matičnu mliječ 3 mjeseca - pa onda u postupak i vrtit postupke dok se ne pogodi dobra stanica. Fsh se spustit može prehranom, tipa sir i laneno ulje, a meni je pomogao recimo vitex, jer je jedno vrijeme moj FSH bio 12, a sad je oko 8 već dugo. Za ovaj treći hormon koji ti je povišen - za to nemam iskustva. Sretno na konzultacijama
Da se nadovezem na tvoj post jer je kod mene povisen ovaj 3.hormon odnosno androstendion.
Annyon je u mom slucaju znacio policisticne jajnike uz blagu inverziju lh i fsh, inace su ciklusi uredni i tocni, ali na folikulometriji smo otkrili da moji folikuli ne pucaju i ne ovuliram. Ja sam 4 mjeseca pred postupak bila na kontracepciji, nisam nakon toga vadila hormone, ali valjda je malo uravnotezilo.
Nikad mi nisu rekli da imam policisticne jajnike na redovnim pregledima. Uvijek su jajnici potpuno čisti. A na folikulometriji nisam nikad bila. Mene je moja ginekologica odmah uputila na mpo zbog amh. I ja imam potpuno uredne i točne u dan cikluse.
Sortiraj odgovore
Najstariji