Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    10. Listopad 2019. 21:53

Vrapčić meni je to bio dobar znak 🤞 Točno se sjećam peti i šesti dan nakon transfera da sam osjetila te menstrualne grčeve i pomislila da je prerano za mengu. Držim fige da je i kod tebe tako. 
    Sunshine, Blacky… cure i vama je vrijeme 😍🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• alokiti
    10. Listopad 2019. 21:54

yvette

Alokitiprogesteron izaziva zatvor, ko zna koliko ga imamo sad kada uzimamo utrice.

Postoji li nešto što smijemo uzimati da malo potaknemo probavu?  čepić? ili barem probiotike? Što vama pomaže?

Lilypie
    10. Listopad 2019. 21:58

alokiti probaj s magnezijom. Dosta cura je pomogao.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

sunshine25
    10. Listopad 2019. 21:58

Ja sam se preporodila od magnezija.. zadnja dva transfera je to bilo strašno, patnja živa, a sad kakam sve u 16 😂 
    Kupila nekakav fini u dm-u u vrećicama, radi svoj posao 👍

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• alokiti
    10. Listopad 2019. 22:07

Ok, joj veselim se tom učinku! hvala vam!

yvette
    10. Listopad 2019. 22:16

Alokiti donekle sam dovela u red kada sam sredila prehranu, puno voca, povrca i vlakana. Zadnjih par dana opet brljam s pecivima pa mi je zadnjih nekoliko dana opet grozno. Pomaze mi dosta Kivilaks sirup koji mogu uzimati trudnice i dojilje i crijeva se ne naviknu. Kosta nekih 60 kn, ali trebam ga uzimati dva jutra za redom da bi se nesto dogodilo. Probala sam s Donat Mg i nema pomoci bas, velike kolicine magnezija nebi unosila jer su cure pisale o stetnosti. A ove normalne doze magnezija ocito ne rade nista za mene.

Vrapčić123
    10. Listopad 2019. 22:16

Lilypie

Vrapčić meni je to bio dobar znak 🤞 Točno se sjećam peti i šesti dan nakon transfera da sam osjetila te menstrualne grčeve i pomislila da je prerano za mengu. Držim fige da je i kod tebe tako.
    Sunshine, Blacky… cure i vama je vrijeme 😍🤞

Lilypie nadam se da si u pravu 💓💓💓

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

10. Listopad 2019. 22:18

anny, moj je androstedion visok, isto oko 13, FSH na prvom nalazu bio oko 16, AMH 3,5. Tada me dr. stavio na Yaz, međutim ništa se nije promijenilo, ostali su isti ti hormoni, čak se androstedion malo i povisio. Prošli tjedan sam ponovila nalaz nakon što sam se šopala svim i svačim, FSH je pao na 10, AMH narastao na 8,8. Androstedion još čekam, kod nas u ST se on čeka 3 tjedna, ali sve mi se čini da bi on mogao i dalje biti visok. Pitala sam dr. znači li to išta što je androstedion visok, rekao je da to ništa ne znači.

Vrapčić123
    10. Listopad 2019. 22:21

Cure meni za poremecenu probavu od utrica pomogla zobena kasa sa zobenim mlijekom i punoo vode, kruh uopce skoro ne jedem, ubijao me kruh u kombinaciji aa utrićima... Uglavnom vodaaa je zakon, ujutro na prazan zeludac dvije velike case i sve ide kak treba 😊😊😊 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sunshine25
    10. Listopad 2019. 22:56

Moj mg je od 400 i ok mi je.
    Vrapčić, super je i lan! Ja ga ubacim kad se sjetim, nakupovala sam tog sjemenja 100 vrsta, pa kak mi što dođe pod ruku, ubacim 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.