Vrapcic123 hvala mila na savjestima, svjesna samja svega, prehrana, suplementi, masaže, bpa u plastici, estrogeni i xenoestrogeni…pošto dugo imam tu bolest znam sve o prehrani i čudesima, a vjeruj mi pisala sam već tu da sam zadnje 2 godine bila na sirovom, smoothijima, nisam jela gluten, meso, mlijeko, mliječne, gmo, msg, soju, kukuruz, ma čudesa, ali meni to nije ništa pomoglo. Plus - srozalo mi se zdravlje na tom protokolu, kile silne otpade, kosa beživotna, energija nula, ma moje tijelo treba meso i masnoće i to sam naučila na teži način Kod mene prehrana baš ne pomaže koliko bi trebala. Endometrioza je kompleksna bolest, spoj raznih faktora, prvenstveno genetike, jedinistvenog spoja virusa, bakterija, teških metala u tijelu te niz fizioloških procesa koji se odvijaju u tijelu + emocije i traume (što je kod mene nažalost dominantno). Zato svaka žena koja boluje od ove bolesti ima različite simptome i različite stvari pomognu ili ne pomognu. Za sad uzimam kukrumu i čini se da pomaže, crijeva mi toliko ne luduju kao inače. Pisala sam maločas da opet isprobavam neki novi pristup s holističkog aspekta, prehrana, ali i fizikalna pa ćemo vidjeti. Također, uključila sam se u studiju kliničkog istraživanja učinka osteopatskih tretmana na endometrriozu, pa ću u naredna 2 mjeseca dobiti 5 besplatnih tretmana, a u studenom imam i pregled i konzultacije u Austriji, kod stručnjaka za moju dijagnozu, pa mi je operacija uvijek last resort. Vidjet ćemo.. hvala na podršci, i suosjećanju.. Mi koje imamo tu bolest se najviše razumijemo, ali i ovdje cure koje je nemaju, su mi nevjerojatna podrška. Neplodnost nas je sve učinila osjetljivima i empatičnima za druge u boli. Zahvalna sam na tome. Tebi želim od srca trudnoću da se barem na kratko spasiš od bolesti, a i da ostvariš se kao majka. Možda je to najveća pobjeda ove bolesti, barem bi bila za mene. 💜
Sretno draga, želim to da nađeš barem nekakvo riješenje za svoje probleme! Sretno u Austriji, ali također i sa holističkim pristupom. Slažem se da je kod svih žena endometrioza različita i odražava se različito. A da smo si ovdje prava podrška, zaista jesmo. Da mi je netko rekao da će mi nepoznate osobe sa nekog foruma biti podrška u ovim teškim trenutcima, zaista ne bih vjerovala. Stoga i tebi i ostalim ženama ovdje jos jednom želim svi sreću, da sve u konačnici dođemo do onoga što doista želimo 💓💓💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kraj za mene sigurno do jucer nikakvih simptoma evo jucer kad sam stavljala utrogestane malo blago smedi obrisi na papiru i danas jos malo vise al opet obrisi 12 dan od transfera .. nastavljam sa utrogestanima kakve au mi sanse jel to menga pomagajte
Cure dragee nikako vas poprait od nekidan jucee u zurbi obavezama prija mi se udaje pa djevojacka pa roba itdd🎉🎉😍
Uglavnom svima zelim srecu najvecuuu❤😘
Moj vitamin D je bija u 4 mjesec 31.3 mislim da je dosta nisko to pa cu ici iduci tjedan vaditi i onda viditi sa njom!
A jutros ultrazvuk i imamo 4 folikula lijepa veca i dva mrvicu manja sutra treba opet jer da vidi kad ce stopericuu jer i ovi da ce mozda narast 😁 to bi bilo6🎉🎉 a ja cu biti sretna i sa ova 4 jer nikad toliko nisam imala samo da budu lijepiii2❤🤗🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jenndrzim fige za blastice, biti ce to super.
MilMiljako mi je zao, jeli ti ovo prvi postupak?
Anysuper je sto ovuliras, uz partnerov uredan spermiogram, uspjeh nece izostati.
Nikita zao mi je sto te boli tako. Pijes li sto za bolove? Ja imam dismenoreju otkad znam za sebe, isto tako prva 24 h dok ne procurim je pakao. Cesto i povracam koliko boli. Jesi probala Nalgesin L, meni bi jedino te tablete ublazile bolove do stanja podnosljivog.
Nadam se da će sve to biti dobro!
Nikita i MalaM22 bas gledam kako smo svi razliciti, ja sam Ketonale gutala u nenormalnim kolicinama prva 3 dana uz nikakav uspjeh, sa Nalgesinom prodem mjesecnicu s ukupno 3-4 tablete. Sjecam se da mi je i Zaldiar pomogao jednom kada me zabolilo, popila 2 od puta i prespavala 12 sati. Bol kao rukom odnesena, ali sam bila drogsi i sljedeci dan.
Nikita kako su ti dijagnosticirali endometriozu, ona se ne vidi na obicnom uzv?
MalaM22uzimam ga uvijek s hranom, ali znam da je to koma za želudac. Ne znam zašto ne izmisle oralni sprej. 😕 Nadam se da će te trudnoća spasiti.
Snjeskanapravi test! Ne znam je li ti menga probija 😬
Belaaa sretno! 💜
Neznam ima na obrisima papira smede i njezno roza bas sam koma al rekao mi embriolog ako bude krvarenje smedi iscjedak da nastavljam sa terapijom sve do bete neznam vise
Pozzic,
5 tj.trudnoce beta pon 548 sri1488
Maloprije zateze nes u jajnicima i pogledam smeckasti iscjedak,dr.alebic rekao da sam pretjerala sa aktivnostima ili ako ga nisam poslusala u vezi odnosa,a niti jedno niti drugo nisam prakticirala.Ako se pogorsa da odem na hitnu.
Posto radim do 8,jel ikome bio kad smeckasti iscjedak pa da je bilo sve ok na kraju? Jako me strah😢😢
Snjeska
Moze ti biri i implantacijsko zna se pojaviti i kasnije to
Tako bi objasnio doktor,
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja sam 5dan nakon transfera i kod mene se pojavila svjetlo roza izcjedak ali mi doktor rekao da to je implantacija ako ne bude vise krvarenje pa se ja tjesim a ti na pravi test
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji