Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaM1
    11. Listopad 2019. 16:48

Nikitta

MalaM22uzimam ga uvijek s hranom, ali znam da je to koma za želudac. Ne znam zašto ne izmisle oralni sprej. 😕 Nadam se da će te trudnoća spasiti.
    Snjeskanapravi test! Ne znam je li ti menga probija 😬
    Belaaa sretno! 💜

Mene često zna probudit bol ujutro rano, onda ništa ni ne pojedem nego samo popijem od straha da ne počne bolit jače a tada mi nije ni do hrane ni ničega nego samo trčim natrag leć. 🤷 Samo se bojim da ću jednom postat imuna na njega, onda ne znam šta bi. Nadam se da ću brzo ostat trudna. 😍A nadam se da ćeš i ti ! 🤗
    Yvette baš tako, svi smo različiti. Znam samo da je bitno popit tabletu kad već osjetiš laganu bol, kasnije kad jače boli ništa više ne pomaže. To je moje iskustvo. Mislim da sam zadnji put na hitnoj bila prošle godine jer sam sad već skužila kako funkcioniram. Što se Zaldiara tiče, znam samo da su dosta jake te tablete ali nisam nikad pila. Koliko god ovo ludo zvučalo, al onaj osjećaj na hitnoj kad mi daju injekcije nakon par sati muke šta izduram kući u bolovima, e taj osjećaj obožavam. 😂 Imam osjećaj kao da sam imala trudove pa rodila .🙈 😅

Zaraa
    11. Listopad 2019. 17:03

Pozdrav cure, danas mi je 7 dnt, vracene 2 osmostanicne mrve treci dan. 
    Do tu i tamo bi me boluckalo, al sve nesto nista.
    Medutim, u 2 sata san stavila utrogestan oko 4 me probudila bol u predjelu maternice, bas intezivna bol, nemogu stat na nogama, kad lezin najlakse mi je , a i onda osjecam bol. Bas je neugodna. Koda tocno jednu tocku boli osjecam, koda me neko prstom stisnio i drzi ne pusta. 
    Bas me straj..😓

💞girl💞

• Snjeska
    11. Listopad 2019. 17:37

Vita26

Snjeska
    Moze ti biri i implantacijsko zna se pojaviti i kasnije to
    Tako bi objasnio doktor,

Meni je danas 12 dan od transfera   jucer kao bi trebala menga nastupiti prilikom stavljanja utrogestana imam na prstu njezno roza i smede na dnevnom ulosku mislim ne curi vec kad se brisem imas osjecaj da ces dobiti mengu neznam bas sam tuzna...

Vita26
    11. Listopad 2019. 18:03

Snjezka 
    Potpuno te razumjem na pravi test ti vec 12dan 
    I ja imam taj problem,na ulosku jucer sam imala smedji izcjedak,a danas svjetlo roza a 5dan mi je posle transfera 😟takodjer se bojim da ne procurim,zvala sam i doktora,rekao da se nesikiram ,da uzivam u drugu atu ciklusa,vraćena mi je blastociatica 5tij dan ali svejedno se brinem da nebi menga dosla,tako da te potpuno razumjem 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    11. Listopad 2019. 18:04

Drzi se ,nadamo se da ipak sve ce biti u redu

11. Listopad 2019. 19:12

Snješka jesi radila test?

MalaM1
    11. Listopad 2019. 19:14

Nikitta

Yvette vidi se ponekad na uzv ako se radi o endometriomu na jajniku, ali to je tek vrh ledene sante. Tako da je jedini način dijagnosticiranja laparoskopija. Išla sam 2009. ukloniti miom i onda su našli endometriozu po svuda - doslovno. Dakle 2009. mi je službeno dijagnosticirana, a bolove sam počela osjećati krajem 2007.
    MalaM2 identično kod mene, muž mi donese hranu čim otvorim oči, samo da utrpam komad kruha s nečim. I onda odmah tablete. Kad mi hitna dođe, ajme to je jača doza - blaženstvo. Grozno je to sve skupa, ja bih voljela da mogu skroz bez tableta, nekad izdržim, pa uzmem samo 1 dan, ali to bude opako izdržavanje + termofor i ne znam šta. Većinom moram uzimati tablete protiv bolova puna 2 dana. Mene čak najviše boli dok ne procurim, užas, a onda kad krene, kao da ne znam za sebe, pregažena vlakom, bol, muka, stalno kakanje, ja recimo danas ne dižem se iz kreveta, samo na wc. Sad sam plakala nekih sat vremena jer mislim da nemam budućnosti. I da nikad neću imat obitelj ni djecu i da ću samo statirati pored muža i njegove djece. Baš sam u komi. Dotukle su me neke druge stvari od jučer još, tako da sam baš na koljenima. Još pod utjecajem menge, sve mi teško pada.. nadam se da će idući tjedan biti bolje. Tomorrow is another day.. but today sucks.

Ma nema smisla trpit uopće. Zadnji taj put kad sam otišla na hitnu sam se previjala od 2h ujutro i napokon otišla na hitnu u 6h. Izgledala sam kao duh, rekli su mi tamo da šta nisam prije došla.. a ja kontala proći će.. ako tableta ne počne djelovat nakon pola sata, onda ni neće. 
    Žao mi je da se tako osjećaš 😔 Kad ti se sve nakupi jednostavno pukneš, ali nekad treba i to. Već ćeš sutra bit bolje sigurna sam, makar psihički. I ne daj tim crnim mislima da te preplave, moraš vjerovati! A i sama znaš sigurno koliko je psiha bitna u ovome svemu, da budeš i ostaneš pozitivna. Zamišljaj kako gledaš u pozitivan test, tako ja pa budem sretna .😅 Želim ti svu sreću svjeta kao i svim ostalim curama da sve dođemo do našeg cilja! 😘🤗🤰

MalaM1
    11. Listopad 2019. 19:22

Ps. Nikita, sinoć si mi došla u san. 🤷 I još neke cure sa ovog foruma, negdje smo bile ,nešto čekale (malo mi je u magli) . Pretpostavljam šta smo čekale 😅.  Ali jedino sam tebe baš raspoznala, imala si tamnosmeđu dugu kosu, gornji dio je bio u repu i jako si lijepa .😁 Ne znam jesmo šta dočekale 😂 poslje tih scena sam sanjala da mi je puka zub i škorpiona.. Ne razumim se u snove ali kažu da ako sanjaš nešto ružno, da će ti se u javi dogodit nešto lijepo. Pa eto nadam se tome! 😁

Vita26
    11. Listopad 2019. 19:39

Hahahaha Malena bas si me nasmijala ,naravno da ce biti nesto dobro drugacije ne Moze ni biti 🥰

MalaM1
    11. Listopad 2019. 20:08

Nikitta

MalaM2 sad si me nasmijala, danas čas plačem, čas se smijem - baš pravi rollercoaster. Definitivno nešto skupa svi ovdje čekamo 😂💪🏻 Ja imam crvenu poludugu kosu, hvala ti na komplimentima u snovima, nadam se da mi je to duša tako lijepa.🙈 Inače izgledam kao ovaj moj avatar otprilike, to sam sama sebe napravila neki dan kad su došli novi emojis na iphoneu. 😂 Znam da zube sanjati je bolest, tako da to nije dobro, a škorpiona to ne želim ni znati šta je, već mi zvuči loše 😅 Bad dreams pu-pu. Ja sam sanjala prije 2-3 dana da me neka beba izabrala, da je idem kao usvojiti, da sam pozvana negdje.. ali tu noć sam sanjala još hrpu bolesnih pizdarija, tako da.. The mind is a tricky thing.

Eto barem sam te nasmijala !😂😂 Inače ja sve zamislim, iako tebe nisam zamišljala nego je vjerovatno moja podsvjest sama,  nije baš pogodila .😅
    Inače i ja zadnje dane stalno nešto sanjam 🤷
    Vita26 tako je! 🙌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.