Milijunpitanjanadam se da se radi o implantaciji 🙏🏻
Vrapcicmoguce da te boli zbog stimulacije, dosta nas je imalo te menstrualne bolove. Ja ih imam cijelo vrijeme, a nakon plusa su se pogorsali 10 puta. I sad ne znam jeli se to maternica siri, ili je od utrogestana i zatvora ili me to jos uvijek bole jajnici koji se nisu vratili na svoje.
Ok hvala na odgovoru draga 💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Drage žene, sutar idem na transfer, pa vas molim za savjet jel bolje da i večerašnje utrogestan kuglice popijem umjesto da ih stavim vaginalno. Ne mogu se sjetit jel sestra rekla samo jutarnju dozu da uzmem oralno ili i večernju. Hvala.
Dosta me strah toga sutra, nadam se da će me doktorica pregledati prije transfera i odlučiti dal pauziramo ako je hiper ili ne... Oće se hiper vidjeti uzv-om??
MamaNina, jako mi je žao da ti se to dogodilo i želim ti brz i potpun oporavak. I ja sam u toj bolnici...
Vrapcicdržim 🤞 da je to dobar znak… “menga” bolovi znaju često bit medju ranim znakovima t, ali i posljedica utrica… a jos malo pa mozes piškit testic 😁🍀💓
Sunshine aha, nas dvije se pratimo i Vrapcic je tu s nama. Ajmo nastavit pozitivan niz 🎉🎊🙏👏🏼🍀
Blacky89 hvala na odgovoru 😊 Nadam se da cemo doista nastaviti pozitivan niz.. 😍😍😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Milijunpitanjanadam se da se radi o implantaciji 🙏🏻
Vrapcicmoguce da te boli zbog stimulacije, dosta nas je imalo te menstrualne bolove. Ja ih imam cijelo vrijeme, a nakon plusa su se pogorsali 10 puta. I sad ne znam jeli se to maternica siri, ili je od utrogestana i zatvora ili me to jos uvijek bole jajnici koji se nisu vratili na svoje.
hej Yvette, znači od utrogestana može biti zatvor? Ja mislim da mene od toga jako boli trbuh (a ne od hipera). Pratila sam i čini mi se da sve što popijem i izmokrim, urin mi je skroz proziran.
Amy nije ni meni nikad niko rekao na uzv, jos godinama idem kod ginekologa koji je na glasu kao "dobar", nakon njega sam isla kod mpo doktora koji tkd nista, i tek kad sam se prebacila kod drugog mpo doktora mi je rekao to, sto smo i dokazali na folikulometriji. Odnosno onaj dio da ne ovuliram. Ne znaci da je ista dijagnoza tebi, samo sam htjela reci da su meni muski hormoni poviseni zbog pcosa uz blagu inverziju lh i fsh.
Hjooooj, pa da, i vrapčić 🍀🍀🍀🍀
Alokiti, normalno stavi utrić, višak će isprati na stolu, ne brini. Poslije transfera će ti dr. staviti utrić tak da ne moraš
Što se tiče hipera, pogledat će te prvo na uzv naravno, bez brige. Držim ti 🤞🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
*ne moraš prije transfera staviti utrić
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Alokiti progesteron izaziva zatvor, ko zna koliko ga imamo sad kada uzimamo utrice.
Hjooooj, pa da, i vrapčić 🍀🍀🍀🍀
Alokiti, normalno stavi utrić, višak će isprati na stolu, ne brini. Poslije transfera će ti dr. staviti utrić tak da ne moraš
Što se tiče hipera, pogledat će te prvo na uzv naravno, bez brige. Držim ti 🤞🤞🤞🤞🤞
Hvala ti!
Alokiti meni su rekli da utrice stavim navecer normalno, ali ujutro ne nego da ih donesem pa ce mi ih oni staviti nakon transfera
Sortiraj odgovore
Najstariji