Dobro dosla anny. Nadam se da se neces dugo zadrzati tu. Koliko imas godina, gdje idete na konzultacije? Tvoji hormoni su dosta slicni mom prvom nalazu. Bas me zanima sto ce ti dr.sutra reci na konzultacijama
Imam 32 godine. Idemo na vv sad za početak. I mene jako zanima što će mi reći. I ja se nadam da se neću dugo zadržati iako koliko pratim ovaj forum, vidim da je to dug i trnovit put ali sa prekrasnim ciljem ❤
Any dobrodosla i jos brze otisla na trudnice. 🍀
Hvala, a tebi čestitke na trudnoći! 🤗
MamaNina po meni sv. Duh je prilično loš izbor, tako sam čula od više cura, iako sam išla tamo na jedne konzultacije kod Tikvice Luetić, ona mi je bila okej, rekla da dođem kod nje na idući postupak, da bi ona pokušala s Femarom. Meni to nekako nije neki novi pristup i odustala sam od prelaska iz Petrove. Iskreno, ne znam uopće koja bolnica je dobar izbor, sve ovisi o dijagnozi. Cure idu u Petrovu, na Vuk Vrhovec najviše i na Sv. Duh i kod Škvorca preko HZZO. Meni samo Petrova za sad dolazi u obzir preko HZZO, ali sad idući tjedan idem privatno u Podobnik na konzultacije, pa ću odlučit što ću dalje. Svaki zahvat bilo gdje, a posebno u bolnicama, je izlaganje riziku raznih infekcija i upala, tako da nažalost netko na kraju uvijek najebe. 😕
Da, tako i ja sad mislim nakon svega sto sam proala. Mislim da cu kad odlucim otixi kod skvorca i u beta plus pa vidjeti tko ce mi vise sjesti. Nemam love za privatno. Tebi zelim svu srecu, zasluzila si nakon svega 😍😍😘😘
MamaNina joj draga bas si onda svašta prosla. Cuj, moze bit svašta. I od bolnice a i da si ju imala u sebi pa se uslijed stimulacije pokrenula i podivljala. To je tebi bilo brzo nakon punkcije a E.Coli sumnjam da bi u tako kratkom roku napravila toliki urnebes. Al ajd ga sad znaj… sad je bitno da se dobro oporavis i riješiš te beštije. ❤️💪🤞🍀
En@ ❤️
Ja evo 3dnt bas i nemam neke simptome. Standard (sise, ziganje i probadanje, napuhnutost, zarenje u jajnicima/maternici). Jos sam primila prekjucer brevactid jucer decapeptyl. Jucer sam bila napuhana ko zaba, danas vec malo bolje. Jos danas mirujem radi prijetećeg hipera i to je to. Ucrvala sam se. Eee da i nesanica ajme. Jutros se u pola 5 probudila. A kak cu i spavat kad odmaram cijele dane. I btw, popisam ja danas test da vidim kak izgledaju te dvije crte, trebaju bit radi brevactida od prekjucer kao ono opet nista! Pa jebote ja ih ne mogu vidit ni kad sam nasopana hCG-om (jest da je to onaj kinez kojih imam hrpu doma al opet). 😂
Hvala....nemam sad ni nekog izbora osim lijecit se. 🙏🙏
Tebi ok ide vidim, samo odmaraj....sretno💖💖🙏🙏
Babylove lezi i odmaraj. Čitam tvoj post i ne mogu pronaći sta je rekao dr jel se vidi mrvica na uzv? ❤️🍀💓
Anny dobro dosla i čim prije nas napustila 😊
Nikitta eto vidiš... Davnih dana sam ja rekla da je moj organizam jedan veeeliki filter. On to sve nabrzinu pročisti 😂 Ili oni kinezi štede na reagensu 😂
Babylove pročitala malo bolje... skuzila da si napisala sa se jos nista ne vidi... malo sam tupava ovih dana 😂🙈
Pozdrav svima. Nova sam u svemu ovome, ovo mi je prvi IVF i imam 33 godine. :) citam vasa iskustva i donekle su mi pomogla da se smirim ali nisam naisla da je netko imao moju situaciju. :) znaci... 27.9.sam imala punkciju a transfer embrija 27.9. betu trebam ici vaditi 16.10. doktorica mi je dala da koristim crinone gel navecer (od njega sam dobila jaki svrbež tako da niš od njega), zvala sam je jucer da kazem za simptome i dala mi je da sad koristim utrogestan 3x2. s tim sam pocela jucer a danas malo prokrvarila (lagano smećkasto) sa svim simpomima mjesečnice (jajnici me bole kao kad je imam). ne znam da li sam prokrvarila jer IVF nije uspio ili zbog promjene ovih lijekova. sutra ću ići u bolnicu sa i njih pitam i ne znam da li da odmah sutra vadim betu ili pišem propalo? :/
Sortiraj odgovore
Najstariji