Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 17:35

En@

Jucer iza pregleda smede znaci stize menga napravila test da ne stavljam vise utrog i naravno negativan.zvala st i kazu da moram vadit betu i doc na pregled 🙄

Nemoj prekidat dok ne napraviš betu. Nego zašto nećeš po smrzliće prije 3,4mj.?  

yvette
    10. Listopad 2019. 17:49

Budite oprezni s vit C pogotovo megadozama, ja sam do sada uzimala Bio C 500 od Dietpharma, i pise ne uzimati u trudnoci. Onda sam istrazivala zasto i nasla da visoke doze C vitamina crpe bakar, koji je tkd bitan za zeljezo.

Ena1989
    10. Listopad 2019. 17:57

Evo da se i ja javim!
    Prvo čestitke svim trudnicama! ♥️
     Ne pišem često al vas čitam svaki dan.
     Nakon uklanjanja polipa, hsg-a kojim se utvrdilo da imam prohodne jajovode al je doslo do komplikacija pa su mi jajnici otekli, neuspješnog aiha u 6 mj ponovno ja krenula s pretragama jer se nadala da će na Vuku konačno krenut s postupcima al još ništa 😭 danas dobila nalaz krvi i željezo mi je 2.6, e sad pošto sam ga intravenozno dobivala prošle godine al naravno stanje je dobro 2-3 mj zanima me čime ga podići pošto tablete ne dolaze u obzir zbog gastritisa. Mislila sam kupit Floradix o kom se i tu piše, al čekam sutra još ostale rezultate šta se tiče vitamina i štitnjače i razgovor kod doktora da vidimo šta on veli.
    Svima vama koje ste u postupcima i čekate betu držim fige za uspijeh♥️

En@
    10. Listopad 2019. 17:57

Hvala cure al ja nisam tuzna,nisam ni ocekivala, vise ja tjesim prijateljice one su bile i ovaj put bile uvjerene.
    Zelim da mi se jajnici oporave,a i moj muz koji se uplasio kako me boli od punkcije pa i dalje sad  rekao je da nece nista vise potpisat 😂
    U 3 mj idem na putovanje sa sekama tako da lijepo kad se vratim cila i odmorna idem po njih

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

sierrav
    10. Listopad 2019. 18:32

yvette

Ja sam placala 130 kn i trebat ce mi jos jedna boca ovaj mjesec, ako ne i jedna i pol. Drzim se preporucenih doza. Kad bi pila 60-70 ml, to bi bilo 8 ili 9 boca mjesecno po 130 kuna. Skup sport. Mislim da nema potrebe za prekoracenjem doza, 20 ml podijeljeno u 2 doze po 10 ml sadrzi ukupno 14 mg zeljeza, jos ako uzimas Novalac prenatal koji isto ima 14 mg, vec unosis duplo.
    Meni ne pada tesko na zeludac, ali meni recimo ni ostala zeljeza ne padaju tesko. Ali zatvor imam i sa Floradixom. Nije nista bolja situacija.

Meni je seka sve donjela s obzirom da radi za atlantic koji to uvozi cini mi se.
    Ja sam sad na novalacu pa cu pojacat kad izvadim krv,ovisno o stanju.

• anny
    10. Listopad 2019. 19:23

Pozdrav svima! MM je danas radio spermiogram pa bih zamolila za mišljenje. 

Apstinencija:  3 dan
    Izgled: zuckast
    Viskoznost: uredna
    Likvefakcija: uredna
    Ph:8,2
    Volumen: 4.2
    Analiza spermija
    Ukupan broj: 121.8
    Koncentracija: 29
    Ukupno pokretnih: 48.28
    Progresivno pokretnih: 37.93
    Pokretni neprogresivno: 10.34
    Nepokretni: 51.72
    Vitalnost živih spermija: 73.33
    Urednih morfoloskih oblika: 18.03
    Okrugle stanice: 0.5
    Dijagnoza: normozoospermia 

Sutra imam konzultacije pa da znam što me čeka.  Ja imam nizak amh 2.6,povisen androstendion 13.98(normalno do 10.47) i povišeni fsh 13.3(normalno do 12.5)

Unaprijed hvala svima i čestitam svim trudnicama. Daj Bože da vam se i mi ostale ubrzo pridružimo! 😘

• Blacky89
    10. Listopad 2019. 19:28

MamaNina joj draga bas si onda svašta prosla. Cuj, moze bit svašta. I od bolnice a i da si ju imala u sebi pa se uslijed stimulacije pokrenula i podivljala. To je tebi bilo brzo nakon punkcije a E.Coli sumnjam da bi u tako kratkom roku napravila toliki urnebes. Al ajd ga sad znaj... sad je bitno da se dobro oporavis i riješiš te beštije. ❤️💪🤞🍀
    En@ ❤️
    Ja evo 3dnt bas i nemam neke simptome. Standard (sise, ziganje i probadanje, napuhnutost, zarenje u jajnicima/maternici). Jos sam primila prekjucer brevactid jucer decapeptyl. Jucer sam bila napuhana ko zaba, danas vec malo bolje. Jos danas mirujem radi prijetećeg hipera i to je to. Ucrvala sam se. Eee da i nesanica ajme. Jutros se u pola 5 probudila. A kak cu i spavat kad odmaram cijele dane. I btw, popisam ja danas test da vidim kak izgledaju te dvije crte, trebaju bit radi brevactida od prekjucer kao ono opet nista! Pa jebote ja ih ne mogu vidit ni kad sam nasopana hCG-om (jest da je to onaj kinez kojih imam hrpu doma al opet). 😂

• avama
    10. Listopad 2019. 19:29

Ajme cure ja se upravo piknula. Jedvaaaa, u ruku, nikog nije bilo da mi pomogne!!! 

10. Listopad 2019. 19:32

Dobro dosla anny. Nadam se da se neces dugo zadrzati tu. Koliko imas godina, gdje idete na konzultacije? Tvoji hormoni su dosta slicni mom prvom nalazu. Bas me zanima sto ce ti dr.sutra reci na konzultacijama

• anny
    10. Listopad 2019. 19:36

Nikitta, puno hvala na odgovoru 🙂 s obzirom što čitam već neko vrijeme ovaj forum i znam da jako puno znate o tome a meni je to sve još nove, pretpostavljaš li možda što mene čeka s obzirom na moj nalaz? Da napomene također da sam ja operirala štitnjaču prije 10 godina i pod terapijom sam. I imam 32 godine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.