Curke ako mi je vitamin D 46 da li mislite da trebam uzimati dodatke obzirom da u 12 mj planiram na postupak.
Nikitaa meni je dala moja ginekologica socijalan tako da traži nju privatno sam gledala košta oko 160kn a zašto trošiti barem na tim pretragama.
Snješkani ja nisam imala baš neke simptome pa sam bila trudna jesi radial testić.
MamaNinatako mi je žao draga u kojoj si bolnici radila punkciju očito je njihova greška pa stvarno nisu normalni kako se može dogoditi tako nešto.
A na duhu gore. Kazu da se dogadja, da sam dio statistike. Doduse dogadja se u manje od 1% slucajeva. Pa onda, kud bas ja....Mislim nekako ne zelim vjerovati da je njihova krivica, stvarno su svi bili uzasnuti i empaticni sa svime sto mi se dogodilo. Mozda mi jednostavno toliko padne imunitet pa udari gdje sam najslabija...ne znam, tjesim se 😩😩
Ali mi je feritin bio 11 i to je rekao da je lose, da za trudnocu mora biti veci i da pijem zeljezo. Uzela sam od Solgara i pijem vise od pola godine ali se to nista nije maklo.i dalje je 11, tako da od tog solgara nista. Koje zeljezo da uzmem, a da mi ne padne tesko na zeludac? Vidim da spominjete Kendural C, moze li on bez recepta?
Pozdrav,
Ja sam probala sve od zeljeza,heferol,ferum,legofer,kendural,od nw,solgara sa svakim problem tezina proljev ili zatvor i povracanje i svaki drugi dan cak isla na infuzije sa ferlecitom.
Ja probala floradix tonik ,imas u ljekarnama i zeljezo mi je bilo 17 nakon mjesec dana to su 3 boce bile. Inace mi je u zivotu zeljezo najvise bilo 3.s tim da sam ja sebi odokativno natocila a ne 25 ml kao sta pise,mislim da sam oko 60 70 ml pila
Sierav ja upravo pijem Floradix, pije se 2x10 ml, a bocica je 250 ml. Ako si pila tolike kolicine dnevno, onda bi ti 3 bocice ili 750 ml trajale 10ak dana a ne mjesec?
Nikita evo sam jos nesto novo saznala od tebe,m a to je da se Kendural pije nataste, -a ja ga vec mjesecima pijem sat-dva iza rucka,s obzirom na gomilu lijekova sta dnevno popijem ne znam vise di ugurati koju tabletu-
Nataste pijem euthyrok za stitnjacu, nakon dorucka i vecere po1 Glucophage(tablete za secer,a ja ih pijem za PCOS) , Inofolic-folnu kiselinu, isto ujutro i navecer, vitamin D, Novalac i Kendural C.
Uz to sada pijem i Estrofem jer na iducim stvarima napokon ide 1.postupak 💛
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Drage moje nisam jucer bila na forumu jer sam morala neplanirano za Zg.. I dok sam sad sve procitala sve mi se doslovno izmjesalo... Nadam se da se ne ljutite...
Zapamtila sam za mamaNina kako je prosla i zbilja mi je zao nadam se da ce uskoro zavrsiti i da ces moci hrabro dalje..
Nikitta jesi ti danas bila kod Alebica ili sam pobrkala..
Ena zao mi je draga
Meto nadam se da se sve proci kako treba, drzim vam fige ❤️🙏🤞
Cure svima vam zelim sve najbolje od sveg ❤️
Ja sam morala za zg po preporuku za heparin... Doktor me odlucio i pregledati iako sam 21. Trebala tek na uzv... Jos se nista ne vidi ali ja sam u hiperu i prepisao mi je mirovanje, dao fragmin 5000, i u ponedjeljak me narucio na novi uzv i rekao da ce mi tamo ponovno izvaditi betu... Zacudio se je kad je vidoo stanje da normalno funkcioniram... Iako mislim ja sam vam ko balon napuhana kao da sam u 5 mj trudnoce... Nadam se se najboljem
Sierav ja upravo pijem Floradix, pije se 2x10 ml, a bocica je 250 ml. Ako si pila tolike kolicine dnevno, onda bi ti 3 bocice ili 750 ml trajale 10ak dana a ne mjesec?
Sadq cekam prvi utz u srijedu sto ce reci pa i krvna slika vjerojatno cu morati opet piti.
Treba li recept za njega? koliko košta? meni sve teško padne, osim ovog Solgarovog.....ali izgleda da ni nema neke koristi od njega. A sad kad promislim, nisam pila vitamin C uz njega, pa možda zato. Ajme koliko tableta dnevno popijem
Treba li recept za njega? koliko košta? meni sve teško padne, osim ovog Solgarovog…..ali izgleda da ni nema neke koristi od njega. A sad kad promislim, nisam pila vitamin C uz njega, pa možda zato. Ajme koliko tableta dnevno popijem
Ne,kupuje se.
Stotinjak kn cini mi se
cure,pozdrav! :)
citam kako je vas puno vadilo vit.D. ja sam ga htjela vaditi ali sam u to vrijeme pila prenatale koji u sebi imaju 500IU. neko vrijeme sam pila dodatnih 1000IU jer se ovo ljeto stvarno nisam dovoljno suncala, ali nakon transfera sam odlucila uzimati samo prenatal s tih 500IU. voljela bih provjeriti razinu vit.D ali, koliko sam citala, ga minimalno tjedan dana ne bih smjela piti, a ne zelim izbacit prenatal zbog folne ali i ostalih vitamina.
ima li smisla da ga vadim dok to pijem?
Ja sam placala 130 kn i trebat ce mi jos jedna boca ovaj mjesec, ako ne i jedna i pol. Drzim se preporucenih doza. Kad bi pila 60-70 ml, to bi bilo 8 ili 9 boca mjesecno po 130 kuna. Skup sport. Mislim da nema potrebe za prekoracenjem doza, 20 ml podijeljeno u 2 doze po 10 ml sadrzi ukupno 14 mg zeljeza, jos ako uzimas Novalac prenatal koji isto ima 14 mg, vec unosis duplo.
Meni ne pada tesko na zeludac, ali meni recimo ni ostala zeljeza ne padaju tesko. Ali zatvor imam i sa Floradixom. Nije nista bolja situacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji