Belaa pa to je super za 8.dan, tako su i moji bili otprilike i na kraju 12js, ne znam zasto na 8.dan daju takve izjave kad ima dosta vremena za rast i poboljsanje!
Evo mene opet,krenila u nove pobjede 🙏🤗
Znaci danas tu u De obavin pregled kod Mpo doktora i iman sta cut.
Prvo se zgrozija kad je vidia slike embrija koji su u St ocijenjeni sa ""odlicnin" kaze mozes zahvalit Bogu sta se ovo i nije primilo
Ono ne da me ostavija bez teksta nego su mi suze krenile,pa sta stvarno nam mogu uvalit price takve kao sve super sve 5 ok uzet ce pare za obavljeno i eto losa sreca kao nije uspilo 🤷♀️
Stvarno nisan imala ni jedne lose rici za obavljeno u St (ok nije uspilo,nista idemo dalje),al sad nakon ovoga eto neznan sta da kazen.
Kaze sam niko ne garantira da ce uspit iz prvog,drugog,treceg puta al isto tako nemoze rec za OVO da su odlicni embriji jer nisu 🙈
Ono neznan,nadan se samo da amo rec misli da on to moze bolje pa kao takav komentar eto.
Mene je to toliko dotuklo danas da je to nesto eto 😭
Nadan se da sad ovde bude vise srece i nista drugo i sigurno da cu trazit i dodatne nalaze,nek naprave sta god oce al dok ne buden imala sve ja mu ne sidan na stol 🤷♀️😂😂😂😂
Di si bila u St u postupku?
Nikitta.. sad sam se sjetila da kosa može otpadati i zbog zuba; meni je jednom bio u liječenju (malo se odužilo mojom krivicom) i nakon sto je popravljen, kosa je prestala padati.
I imam pitanjce. Naime, ja sam si možda napravila malo s***e. Naime, nisam se bas dobro informirala i počela sam piti vrkutu koji tjedan prije terapije Estrofemom. I popila sam 4 tablete istovremeno s niim jer mi nije bilo ni na kraj pameti da se ne bi bas smjelo kombinirati.
A i nisam znala da ću na ovom zadnjem pregledu dobiti terapiju. Ugl. Sad me muci da sam si napravila vise štete nego koristi.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Betty 😂😂 idem ga onda dizati 🙈
Gelica ja sam sebi screenshotala taj post kad si napisala za Sideral folic, ali onda me zabrinulo što si rekla da sadrži i folnu kiselinu koju ja ne smijem, ja bih radi MTHFR mutacije trebala uzimat čisti folat. Zato se nećkam, jer nisam ziher je li to aktivna folna kao folat ili “pasivna” kao folna kiselina? S Kenduralom C sam digla željezo u krvi prošle godine, ali ne i rezervu. Smatram da bi željezo trebalo mjesecima biti dobro u krvi, da bi ga onda tijelo počelo skladištiti… iskraVrapcic123 sasvim sigurna sam da nama radi endometrioze su zalihe raznih vitamina i minerala iscrpljene konstantno, možda i vitamin D. On sudjeluje u diobi js, a kako endometrioza već ionako narušava kvalitetu js, kod nas je to očito nužno potreban vitamin. Šteta da nisam još prošle jeseni ga vadila, ali šta je tu je - better late than never. Iskra pošto ti nemaš takvu dijagnozu, možda je prof. tako ocijenio
Joj pa i ja isto, ali to nisam znala prije nego si mi ti rekla.. e ne znam kakva je folna u sastavu. Ali znam da imaš isti preparat Sideral ali bez folne ali sa vitaminim C i još nekim drugim dodacima. :) Pitaj u ljekarni.
Snjeska isto kod mene, mislim si - idem opet jednom platiti privatno s parama koje ću izmislit, a onda opet ostaje mi 3 postupka prek HZZO (1 prirodni i 2 stimulirana), ali sve više uviđam da tamo nemaju vremena za mene i moju kompleksnu dijagnozu. To me frustrira. Nije da štede na meni i lijekovima, to sam zadovoljna, ali nema kopanja detaljnije, sve moram sama, eto sad taj vit D recimo, pa onda feritin, pa pizde materine. Nemaju oni vremena biti tako detaljni. Sad kad sam došla po otpusno pismo - profa mi je rekla da je ona jako zadovoljna s prirodnjakom kod mene, iako smo prerano napravili aspiraciju, da je vidjela da imam kvalitetan prirodni LH, i da bi onda ona sa mnom samo prirodnjake još vrtila. Rekla sam da preskačemo ovaj mjesec, pa se vidimo u studenom kad se vratim od Kecksteina iz Austrije za endometriozu. Najradije bih da mi se čudo dogodi kod Alebića do tad 😅
Hoce draga vjerujmi meni isto dosta bolnica idu oni sa laksim ljekovima nemaju ti ljekovi ucinaka dobrih snasim dijagnozama mi moramo same kopati i pitati i ja sam takva al alebic nije promasaj kaze iskreno sve bit ce sve oke bog ce dati..😍😍
Evo mene opet,krenila u nove pobjede 🙏🤗
Znaci danas tu u De obavin pregled kod Mpo doktora i iman sta cut.
Prvo se zgrozija kad je vidia slike embrija koji su u St ocijenjeni sa ""odlicnin" kaze mozes zahvalit Bogu sta se ovo i nije primilo
Ono ne da me ostavija bez teksta nego su mi suze krenile,pa sta stvarno nam mogu uvalit price takve kao sve super sve 5 ok uzet ce pare za obavljeno i eto losa sreca kao nije uspilo 🤷♀️
Stvarno nisan imala ni jedne lose rici za obavljeno u St (ok nije uspilo,nista idemo dalje),al sad nakon ovoga eto neznan sta da kazen.
Kaze sam niko ne garantira da ce uspit iz prvog,drugog,treceg puta al isto tako nemoze rec za OVO da su odlicni embriji jer nisu 🙈
Ono neznan,nadan se samo da amo rec misli da on to moze bolje pa kao takav komentar eto.
Mene je to toliko dotuklo danas da je to nesto eto 😭
Nadan se da sad ovde bude vise srece i nista drugo i sigurno da cu trazit i dodatne nalaze,nek naprave sta god oce al dok ne buden imala sve ja mu ne sidan na stol 🤷♀️😂😂😂😂
Di si bila u St u postupku?
Cito
🙏❤💙
Cajni_kolutic najbolje bi ti bilo da odete na neke konzultacije pa ce vam liječnici reci. Nadovezujem se na Nikittino pitanje. Jel vam nisu smrznuli spermu? Sogor je imao isto rak testisa i prije zračenja su ih pitali hoce zamrznuti spermu( iako oni vec imaju dvoje odrasle djece i 40+ godina).
Betty 😂😂 idem ga onda dizati 🙈
Gelica ja sam sebi screenshotala taj post kad si napisala za Sideral folic, ali onda me zabrinulo što si rekla da sadrži i folnu kiselinu koju ja ne smijem, ja bih radi MTHFR mutacije trebala uzimat čisti folat. Zato se nećkam, jer nisam ziher je li to aktivna folna kao folat ili “pasivna” kao folna kiselina? S Kenduralom C sam digla željezo u krvi prošle godine, ali ne i rezervu. Smatram da bi željezo trebalo mjesecima biti dobro u krvi, da bi ga onda tijelo počelo skladištiti… iskraVrapcic123 sasvim sigurna sam da nama radi endometrioze su zalihe raznih vitamina i minerala iscrpljene konstantno, možda i vitamin D. On sudjeluje u diobi js, a kako endometrioza već ionako narušava kvalitetu js, kod nas je to očito nužno potreban vitamin. Šteta da nisam još prošle jeseni ga vadila, ali šta je tu je - better late than never. Iskra pošto ti nemaš takvu dijagnozu, možda je prof. tako ocijenio
Da Nikitta, mislim da si u pravu 😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke meni kaže ivf sestra da se naručim za uzv idući tjedan,to će mi biti 3tjedan od transfera.
Jeli to rano? Vidim da vi kom.da je najbolje ići od 4tt????🤔
I mene je tako narucila (Petrova), 13.dana nakon transfera sam vadila betu, odmah tjedan nakon 1.uzv (vidjele su se samo gestacijske i zumancane vrecice) i onda nakon tjedan dana novi uzv (tad sam vidjela srca kako kucaju).
Cajni_kolutic, vjerujem da cete morati pauzirati dok prodje utjecaj kemoterapije, moja prijateljica je nakon zracenja i kemo zbog raka dojke morala cekati (mislim) 2 godine dok se ocisti od svih tih otrova, nakon toga je dobila zdravu bebicu.
Slazem se s curama, vjerojatno cete na pocetku ici na insemenaciju, ivf je kasnija opcija. Samo polako i strpljivo, usredotocite se na ozdravljenje pa ce doci i bebice.
Raspisale ste se pa dok sve pohvatam :) Hvala svima na lijepim zeljama!
Trudnicama zelim skolsku trudnocu, a trudilicama neka jesen bude uspjesna!
Cestitam svima na betama ☺i svima u postupku zelim sto vece bete 🤗 i ja se spremam na fet krecem u petak na folikumetriju,pa me zanima kako sad to ide,imam 4 smrzlica iz 8 mj,tanak enometrij pa nismo vracali
Sortiraj odgovore
Najstariji