Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    09. Listopad 2019. 15:10

13.dan ( moj ciklus traje 26 dana). Pa reci zubaru za punkciju, pa da to uradi koji dan prije ili poslije

Ma odgoditi cu kad bude otprilike znala koji bude to dan. 
    U papirima mi pise na folikulometriju doci 6.,7.,i 8. dan? Idem vec 6.?

Vrapčić123
    09. Listopad 2019. 15:12

hope1234

Vezano za pijenje cikle🤣🤣🤣,ovih dana će mi na nos izaći.Meni danas zadnji dan bio uzv,fet će biti u utorak.Da li ciklu pijem svo to vrijeme ili da imam pauzu.?

Vezano za ciklu, meni je ona grozna svježa i u soku, pa sam otkrila najbolju stvar ikad: organska cikla u prahu, stavi se žličica u smothie i tako svaki dan. Ne osjeti se uopce i uživam! Kupujem je u Tvornici zdrave hrane. Pa ako kog zanima... 😉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Iskra💞

Nikitta

Pardon Vrapcic123 sad vidim da si napisala da se ispod 90 ne ide u postupak.. svašta, a meni to recimo moja profa u Petrovoj nije rekla, sama sam htjela izvaditi ga. Kad je vidjela nalaz - kaže - da to je nisko, treba biti barem 75. 🙈 Sad kad stvarno ispadne da ću ostat trudna tek nakon kure vit D kao Luca87 i Babylove 😊 Da bar 🥰
    Meg026 čestitam na blizićma, sretno do kraja!

Ma mene isto čudi to za vitamin D
    Mene je isto vodio prof.Vrčić ja sam mog vadila na proliće,i bio je 45 ( unaprid mi je rečeno da će biti smanjen jer je takvo godišnje doba) dobila sam za piti Vital-D u ampulama,i rečeno mi je da se sunčam i kupam i da će se on podignuti( naravno to mi nije bio problem jer sam na moru),i posli ga više nisam uopće vadila.A išla sam u postupak tako da me to baš čudi,za prof.Vrčića🤷

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Gelica

Vi cure koje idete kod Alebića, kakav je tamo biolog? Ja sam naručena kod Šimunića i cijelo vrijeme mislim da mu je i dalje biolog Patrik Stanić kojeg jako hvale kad ono danas skuzim da je on u Repromed a Danko Dobro kod Šimunića. Jel znate je li on dobar? 

• cajni_kolutic_1812
    09. Listopad 2019. 15:16

Pozdrav! 
    Prvi put sam na ovoj temi. 
    Molila bi, ako netko zna, da mi pomogne, posto znam da ima vise vrsta potpomognute.
    Moj muz je prije 3 mjeseca operiran, imao je rak testisa, mi smo mladi imamo 26 godina...
    Primio je u 9 mjesecu jednu dozu kemoterapije...
    E sada, ja sam prije 3 godine izgubila bebu u 7 mjesecu trudnoce, te prije nego je muz primio kemoterapiju ostala sam trudna i imala spontani u 7 tjednu...
    Sada, mene zanima, posto su nam doktori rekli da za prirodno zaceti trebamo cekati 2-5 godina otprilike, kako ide ako se mi odlucimo za potpomognutu....?
    Koliko puta imam pravo preko hzzo-a, znam da ima vise vrsta, (samnom je sve ok osim sto imam trombofiliju ), koja vrsta potpomognute bi bila u mom slucaju?
    Npr ja sam iz Dubrovnika, a najblize nam je poci u Split, koliko dana je potrebno za taj postupak?
    Vjerujte mi, zbunjena sam, jos sam u soku, i sve me strah iskreno da nikada necu imati bebu :(

Vrapčić123
    09. Listopad 2019. 15:21

Nikitta

Pardon Vrapcic123 sad vidim da si napisala da se ispod 90 ne ide u postupak.. svašta, a meni to recimo moja profa u Petrovoj nije rekla, sama sam htjela izvaditi ga. Kad je vidjela nalaz - kaže - da to je nisko, treba biti barem 75. 🙈 Sad kad stvarno ispadne da ću ostat trudna tek nakon kure vit D kao Luca87 i Babylove 😊 Da bar 🥰

Drzim fige da bude to problem, da nakon brdo vitamin d ostanes trudna😊😊😊 Ja samo znam da sam imala fobije od vitamina d jer mi je bio los. I to mi je dao da vadim odmah, uz prve one pripremne nalaze prije svega, jos prije godinu dana. 

• alokiti
    09. Listopad 2019. 15:27

avama

13.dan ( moj ciklus traje 26 dana). Pa reci zubaru za punkciju, pa da to uradi koji dan prije ili poslije

Ma odgoditi cu kad bude otprilike znala koji bude to dan.
    U papirima mi pise na folikulometriju doci 6.,7.,i 8. dan? Idem vec 6.?

Da dolaziš 6.dan, ako to pada na subotu, onda u petak 5.dan ideš. A onda ti dr kaže kad da opet dođeš. Sretno!

Vrapčić123
    09. Listopad 2019. 15:29

Iskra💞

Nikitta

Mene je isto vodio prof.Vrčić ja sam mog vadila na proliće,i bio je 45 ( unaprid mi je rečeno da će biti smanjen jer je takvo godišnje doba) dobila sam za piti Vital-D u ampulama,i rečeno mi je da se sunčam i kupam i da će se on podignuti( naravno to mi nije bio problem jer sam na moru),i posli ga više nisam uopće vadila.A išla sam u postupak tako da me to baš čudi,za prof.Vrčića🤷

Ej Iskra, a jeli tebi ostalo bilo sve ok? Nalazi mislim? Mozda ti je drugo sve bio ok, pa to nije bio problem sto ti je bio samo 45? Jer meni ti je situacija bila baš komplicirana, možda je zato mene tražio da toliko povisim....Ja sam izuzetno nizak imala, krenula od 8 i došla skoro do 90 u tri godine. Al mi sa tim obiteljski imamo problem. Inace sto se tice prof. Vrčić meni se jako sviđa njegova pedantnost, koliko sam shvatila on ne pušta u postupak dok sve nalaze ne dovede u red, pa tako i ovo očito... Od koje je vama upalilo? Kada si vadila betu? 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    09. Listopad 2019. 15:41

Cureee pozdrav svim cekalicama zelim debeli plusic i veliku beticuuu 🤗❤🙏 
    Mojim trudnicima urednu trudnocuu🤗❤
    Da vam javim 8 dan uzv tri folikula od 13mm , 12mm i 11mm i 6 folikula od 10mm povecala mmi bemfolu mslo me neka mi bila ubila u pojam ka ova tri da ovo nezna oce li ras bla bla a kad sam dosla na terapiju kaze sestra ma sta vidila sam da ih imas pun Bog sta nikad nisi i ovi su od 10mm bili manji i narasli su i kaze tek jw 8 dan rast ce to eto nadam se jer nisam ocekivala nikad ih ovoliko nije bilo i nadam se bar 2 da ce bit i ostat dobraa🤗🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Iskra💞
    09. Listopad 2019. 15:44

Vrapcic123

Iskra💞

Nikitta

Ej Iskra, a jeli tebi ostalo bilo sve ok? Nalazi mislim? Mozda ti je drugo sve bio ok, pa to nije bio problem sto ti je bio samo 45? Jer meni ti je situacija bila baš komplicirana, možda je zato mene tražio da toliko povisim….Ja sam izuzetno nizak imala, krenula od 8 i došla skoro do 90 u tri godine. Al mi sa tim obiteljski imamo problem. Inace sto se tice prof. Vrčić meni se jako sviđa njegova pedantnost, koliko sam shvatila on ne pušta u postupak dok sve nalaze ne dovede u red, pa tako i ovo očito… Od koje je vama upalilo? Kada si vadila betu?

Da što se tiče nalaza sve drugo ok.no oću reći da uopće nije toliko kom.taj vitamin D.
    Kao ono to je i očekivano bilo ...
    Ovo je sad u 9 mj bio prvi ivf,betu sam vadila 12dt i 14dt( danas)

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.