Iskra idessss🎉🎉🎉🎉
Blackysuper za smrzlice!!!
Bettycestitam na lijepoj brojcici🎉🎉🎉
Sunshine sad samo smireno do pozitivne bete!!!!🙏❤
Ako sam nekog zaboravila, ne zamjerite, trudnicka zaboravnost…🙈😂
Al svejedno svima zelim sreću od ❤ i potpis cim cim prije
🥰🥰🥰🥰🥰
Ufffff draga sad čekanje uzv🙊🙉🙈
Uvik iščekivanje😉
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
MojeSvepredivno 😍💓❤️ Uživaj s malom mrvicom 😁😊
Sunshine janica i Ivica 😂😂😂😂 sretno draga 🍀❤️
Iskra 👏🏼🎊🎉❤️
I hvala vam zenice na lijepim željama 😘
😘😘😘💓
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Pardon Vrapcic123 sad vidim da si napisala da se ispod 90 ne ide u postupak.. svašta, a meni to recimo moja profa u Petrovoj nije rekla, sama sam htjela izvaditi ga. Kad je vidjela nalaz - kaže - da to je nisko, treba biti barem 75. 🙈 Sad kad stvarno ispadne da ću ostat trudna tek nakon kure vit D kao Luca87 i Babylove 😊 Da bar 🥰
Meg026 čestitam na blizićma, sretno do kraja!
Ma mene isto čudi to za vitamin D
Mene je isto vodio prof.Vrčić ja sam mog vadila na proliće,i bio je 45 ( unaprid mi je rečeno da će biti smanjen jer je takvo godišnje doba) dobila sam za piti Vital-D u ampulama,i rečeno mi je da se sunčam i kupam i da će se on podignuti( naravno to mi nije bio problem jer sam na moru),i posli ga više nisam uopće vadila.A išla sam u postupak tako da me to baš čudi,za prof.Vrčića🤷
Ej Iskra, a jeli tebi ostalo bilo sve ok? Nalazi mislim? Mozda ti je drugo sve bio ok, pa to nije bio problem sto ti je bio samo 45? Jer meni ti je situacija bila baš komplicirana, možda je zato mene tražio da toliko povisim….Ja sam izuzetno nizak imala, krenula od 8 i došla skoro do 90 u tri godine. Al mi sa tim obiteljski imamo problem. Inace sto se tice prof. Vrčić meni se jako sviđa njegova pedantnost, koliko sam shvatila on ne pušta u postupak dok sve nalaze ne dovede u red, pa tako i ovo očito… Od koje je vama upalilo? Kada si vadila betu?
Da što se tiče nalaza sve drugo ok.no oću reći da uopće nije toliko kom.taj vitamin D.
Kao ono to je i očekivano bilo …
Ovo je sad u 9 mj bio prvi ivf,betu sam vadila 12dt i 14dt( danas)
Hm, nemam pojma 🤔🤔🤔 Možda ovisi od slučaja do slučaja, tko bi ga znao. Drago mi je da vam je uspjelo 💓💓💓💓 Neka beta raste kako treba i dalje 😊😊😊😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pardon Vrapcic123 sad vidim da si napisala da se ispod 90 ne ide u postupak.. svašta, a meni to recimo moja profa u Petrovoj nije rekla, sama sam htjela izvaditi ga. Kad je vidjela nalaz - kaže - da to je nisko, treba biti barem 75. 🙈 Sad kad stvarno ispadne da ću ostat trudna tek nakon kure vit D kao Luca87 i Babylove 😊 Da bar 🥰
Mene je isto vodio prof.Vrčić ja sam mog vadila na proliće,i bio je 45 ( unaprid mi je rečeno da će biti smanjen jer je takvo godišnje doba) dobila sam za piti Vital-D u ampulama,i rečeno mi je da se sunčam i kupam i da će se on podignuti( naravno to mi nije bio problem jer sam na moru),i posli ga više nisam uopće vadila.A išla sam u postupak tako da me to baš čudi,za prof.Vrčića🤷
Ej Iskra, a jeli tebi ostalo bilo sve ok? Nalazi mislim? Mozda ti je drugo sve bio ok, pa to nije bio problem sto ti je bio samo 45? Jer meni ti je situacija bila baš komplicirana, možda je zato mene tražio da toliko povisim….Ja sam izuzetno nizak imala, krenula od 8 i došla skoro do 90 u tri godine. Al mi sa tim obiteljski imamo problem. Inace sto se tice prof. Vrčić meni se jako sviđa njegova pedantnost, koliko sam shvatila on ne pušta u postupak dok sve nalaze ne dovede u red, pa tako i ovo očito… Od koje je vama upalilo? Kada si vadila betu?
Da što se tiče nalaza sve drugo ok.no oću reći da uopće nije toliko kom.taj vitamin D.
Hm, nemam pojma 🤔🤔🤔 Možda ovisi od slučaja do slučaja, tko bi ga znao. Drago mi je da vam je uspjelo 💓💓💓💓 Neka beta raste kako treba i dalje 😊😊😊😊
Hvala tiii,i tebi svu sreću želim💖
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Evo mene opet,krenila u nove pobjede 🙏🤗
Znaci danas tu u De obavin pregled kod Mpo doktora i iman sta cut.
Prvo se zgrozija kad je vidia slike embrija koji su u St ocijenjeni sa ""odlicnin" kaze mozes zahvalit Bogu sta se ovo i nije primilo
Ono ne da me ostavija bez teksta nego su mi suze krenile,pa sta stvarno nam mogu uvalit price takve kao sve super sve 5 ok uzet ce pare za obavljeno i eto losa sreca kao nije uspilo 🤷♀️
Stvarno nisan imala ni jedne lose rici za obavljeno u St (ok nije uspilo,nista idemo dalje),al sad nakon ovoga eto neznan sta da kazen.
Kaze sam niko ne garantira da ce uspit iz prvog,drugog,treceg puta al isto tako nemoze rec za OVO da su odlicni embriji jer nisu 🙈
Ono neznan,nadan se samo da amo rec misli da on to moze bolje pa kao takav komentar eto.
Mene je to toliko dotuklo danas da je to nesto eto 😭
Nadan se da sad ovde bude vise srece i nista drugo i sigurno da cu trazit i dodatne nalaze,nek naprave sta god oce al dok ne buden imala sve ja mu ne sidan na stol 🤷♀️😂😂😂😂
🙏❤💙
Hvala tiii,i tebi svu sreću želim💖
Hvala Iakra 💓💓💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke meni kaže ivf sestra da se naručim za uzv idući tjedan,to će mi biti 3tjedan od transfera.
Jeli to rano? Vidim da vi kom.da je najbolje ići od 4tt????🤔
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Iskra nije rano. Pa to ćeš već biti u petom tjednu, računa se trudnoća od 1dc.
Aha okiii a ništa nema druge nego se naručit i obavit i to,hvala tiiii.💓
A što se tiče vit.D vjerovatno je to razlog kod mene,jer ostalo je od nalaza sve bilo u redu.
😘
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Betty i sunshine super bete, cestitam 🎉
Blacky bravo za smrzlice 👍👍
Sunshine nadam se da ce se primiti 🤞🍀🤞
Moje sve divno 💕
Uvijek kad krenem citati kako cu sve lijepo iskomentirati ali dok dodjem do zadnje strane pola zaboravim 😬😂😂 nemojte zamjeriti 🙂
Ja sam jos dosta napuhnuta od punkcije, pretpostavljam i da opca anestezija ima udjela u tome i sto je bilo 12js ali vise ne boli. Jucer sam osjetila bol i probadanja i danas malo na poslu ali kasnije se smirilo..nadam se da ce do transfera biti jos bolje stanje..
Cajni_kolutic žao mi je jako radi vaših gubitaka i šokova. Mene zanima jeste li zamrznuli suprugovu spermu prije zračenja ili je savjet liječnika da sada čekate da posljedice zračenja prestanu djelovati na spermije? Za vas bi bio klasični IVF ako je spermiogram dobar, a tvoja zaliha (AMH) isto dobra. Pošto si prirodno ostajala trudna, možda bi vas slali i na inseminacije prvo.
Belaaa pa super rezultat draga, vjeruj u svoje folikule! Ima ih dosta 😍🙏🏼
Lucija987 u ST si bila u bolnici ili privatno u Cito? Baš zanimljiva opaska liječnika, to si bila u Njemačkoj privatnoj klinici jel? Mogu misliti kakav ti je šok. 😕 Svakako učini dodatne pretrage, koje već ranije nisi učinila.
Privatno san bila u St
Da ovde san sad u privtnoj klinici u De.
Pa da ono pita kako? sta?, ja kazem eto da do implatacije nije doslo oba puta iako su embriji ocijenjeni sa "odlicnim" pa da bi neke dodatne pretrage napravila kaze on ovo odlicno 🤔🤔 ja kazem pa tako mi je biologica dole rekla odkud ja znan jeli odlicno ili nije 🤷♀️
Kaze on ovo je sve samo ne odlicno 🙈🙈
Al dobro sta sad idemo dalje 🙏🙏
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji