Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    09. Listopad 2019. 12:57

Betty, čestitam na super beti!! 💚💚💚
    Blacky, ma ooooodlično, bit će bebača 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    09. Listopad 2019. 13:06

Dva, Janicu i Ivicu Kostelića 😁 
    Ha, tjedan dana štrikanja kaputića za moje skijaše 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• MilMil
    09. Listopad 2019. 13:08

Nikitta

MalaM22zato što sve same moramo istraživati, zato ti nitko nije spominjao. Vit D je važan za mnoge procese u tijelu, a posebno u folikulogenezi i diobi js.Luca87sad si me iznenadila, uzela si odjednom toliku dozu? Pod nadzorom liječnika? Ili si krivo napisala? Inače se uzima 2.500 i.j., ne 25.000 i.j.? Toliko mislim da nije ni za konje ni za ljude 😂 koji si to brand uzimala i kako? Sprej?
    MilMil ja sam svog taj dan natjerala da ne bude 9 dana, pauza, misleći da će aspiracija biti za dva dana, a na kraju punkcija bila već sutradan, pa je apstinencija bila ni 24 sata, a plivači super 😂

Utjesila si me sad. Hvalaa. Srecom sam uvijek pozitivna pa cu tako i ovaj put 

• MilMil
    09. Listopad 2019. 13:11

Grizli

Betty ti si u Ri ako sam dobro zapamtila. Kad dobis betu nalaz posaljes na mail nalaz i oni ti daju termin prvog pregleda kad budes negdje u 7tt. Tako da odmah provjere gdje je beba smjestena i sigurni su s otkucajima jer sve ranije moze biti da ih nema jer je rano, pa ti je onda samo jos veci stres.
    MilMil ja sam inace kod profe pacjentica. Meni je ona super posebno na punkcijama i transferima. Cesto uz nju bude onaj specijalizant visok tip neki pa zna i on obaviti sto treba obaviti al ona sve nadgleda i objasni i ako bi nedaj boze nesto zastekalo onda isti moment preuzima. Inace zna galamiti bezveze al najcesce galamdjiju dobe cure koje joj previse filozofiraju i drame oko nicega. Inace meni kad je ona radila punkciju ja nisam ni osjetila nis osim blagog uboda. A ET kad sam imala kod nje ona je bas okrenula ekran prema meni i sve objasnila di je sad mrvica, sve mi objasnila, smirila me itd. Tako da s mog stajalista samo cu rec ne brini.

Ma samnom nece imat onda problem ahah. Ja cutim i slusam

Grizli
    09. Listopad 2019. 13:16

Sunshine super endo! Neka sad ti fino strikas kapute skijasima samo ako tako brzo strikas mozes i mojoj bebi jedan. 😉🤞💕
    MilMil ne brini sve ce biti super, u dobrim si rukama. Cak i kad specijalizanti rade, rade kako treba. Meni je neka specijalizantica radila FET. Prvi transfer uopce u zivotu koji je zena ikad napravila i nama donio srecu. 

Iskra💞
    09. Listopad 2019. 13:20

Curke danas sam ponovila betu,14dt ona iznosi 910.4☺️
    I sad ultrazvuk za tjedan dana😁

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Marta...
    09. Listopad 2019. 13:28

Nikitta

Luca87koliko ti je iznosio deficit vit D? Meni se ne čini nizak, moj je 49, sumnjam da će mi dati uopće terapiju. Zato mislim privatno kupit danas vit D 3000 iu za svaki dan primjena kroz usta. Kako se zovu tvoje kapi? Koliko jedinica? 25 000 iu - koliko kapi ide? Voljela bih dobiti recept, toliko novaca trošim na suplemente, a moram štediti za postupak.
    Martami imamo slične nalaze, monociti su mi uvijek lagano povišeni radi endometrioze, kao to je stalna upala u organizmu. Željezo isto tako bilo prošle jeseni, pa sam uzela Kendural C, a vit D sam već sve bila pisala. Pregled mi je tek kad dobijem mengu, pa 7 ili 8 dc, a mengu još nisam dobila, sutra bi po rasporedu 14 dana od aspiracije trebala doći. 😱
    Sunshine25 ajme divote! Vratili ste jedan ili dva? Mislim da sam upamtila da vraćate preostala 2 smrzlića? Stvarno prekrasan endo - sad čekanje tjedan dana😇

Da  ja sam  isto  gotovo  stalno na  Kenduralu, proljetos sam  kombinirala i sirovi  kakao  i to  mi je  dosta  očito  pomoglo, a sad sam  i na matičnoj mljieči.A za upalu  ne znam  kaj  bi  bilo  kod mene .

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• MilMil
    09. Listopad 2019. 13:35

Grizli

Sunshine super endo! Neka sad ti fino strikas kapute skijasima samo ako tako brzo strikas mozes i mojoj bebi jedan. 😉🤞💕
    MilMil ne brini sve ce biti super, u dobrim si rukama. Cak i kad specijalizanti rade, rade kako treba. Meni je neka specijalizantica radila FET. Prvi transfer uopce u zivotu koji je zena ikad napravila i nama donio srecu.

Pa ja sam nekako pozitivna skroz. Iako mi je prvi ivf, nadam se i zadnji🤔. 

peyton
    09. Listopad 2019. 13:38

Nikitta

Yvette ti si nam trudnica, mislim da je bolje da to pitanje postaviš na temu trudnica, jer ovdje nemamo baš puno iskustva s vježbanjem u trudnoći niti s trudnoćama 🙈 Kad je ostvarim ne mislim vježbat nema šanse 😂
    Peyton imaš li inače suhu kožu? Kakav je šampon teksture? Koji su mu sastojci? Meni mlada kosa isto jako puno raste, uzimala sam godinu dana suplement od čiste koprive, a i željezo, valjda radi toga, a kad i ispadne toliko kose - pa očekivano mi je da krene rast nova, najbolje da ostanem polućelava 😂

Nemam, inače mi je koza mješovita. Sastajke uopće nisam proučavala, ali evo slika deklaracije. Oko ovog šampona se zapravo  malo i lome koplja jer su ljudi skeptični oko tog sto je za i konje, nekima ne djeluje, nekima se to čini kao čisti marketing... 
    meni je djelovao i kosa mi je počela rasti od njega. I znam da je on “krivac” jer je to jedini novitet koji sam uvela u rutinu.

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

• avama
    09. Listopad 2019. 13:41

Alokiti 
    Ma narzcena sam zubaru na osttak vadjenja zivca. Nadam se da bece biti bas taj dan. Koji dan si ti imala aspiraciju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.