Jutrooo curkee dali mozete reci meni niko nije rekao kakv mi je endiometrij a otpusno mi nije bilo odma gotovo moram po njega ovi dana!
Dali da pijem ciklu ?
Ima li jos sta za endimoetrij peirodno a da je dobro?
Znam da je on bitan za trudnocu takodjer!
Prativm vas uz kaficuu jutranju!🤗❤
Belaaa za endometrij ti je odlican ananas i sok od ananasa cikla jesti nju i sok meni najvise ananas pomogne a i pivo svaki put sretno
Hvala Snijeska 🤗 ali dali smimo alkohol pivo mislim volim ga casa dvi nebi mozda skodilo , super ananas uzimam odmah draze mi nego ciklu piti nju mogu na salatu sa limunom🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bella ne znam bi li dodatno trebala debljati endometrij s obzirom na to da ne znaš koliki je. Meni je moja MPO rekla da niti predebeo endo nije dobar za implantaciju.
Yvette meni je to plusic 😍 Kad vadiš betu?
Sunshine držim ti fige 🤞🍀 Neka bude treća sreća!
Cure sretno s punkcijama i transferima!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Curke da se javim evo danas rekao dokt alebic 10 folikula ljepih cak iste velicine ni manje ni vise danas stoperica a u srijedu punkcija i onda sve ovisi o oplodnji sve u bozjim rukama e sad imam pitanje posto imamo zamrznute spermije jer mi je suprug u njemackoj a dosao sad na par dana sutra ide jer se smije imati odnosi prije punkcije
Mislim da nebi nista skodilo da imate odnose bar ja tako mislim samo da te ne boli 10 folikula divnoo 🤗 super vijest bravo ❤ nadam se da ce svi 10 biti puni lijepi i dobitni! 💪👏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Da lii je ujutro neka na HR u Rijeci
Da ja sam zasto?
Dok čekamo za malo druženja :)
Pokusavam te skužiti po ovoj slici na forumu ali ne mogu
Ja tek sad ušla u forum.. Sorry.... Siva jaknica sa kožnim rukavima i siva torbica.. Obavila i tu blizu pijem kavu.. Ako si slobodna čekam te :)
Meto, da da, ja sam na fetu 😊
Lilypie 💚
Bela, slobodno čašu dvije dnevno piva 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bella ne znam bi li dodatno trebala debljati endometrij s obzirom na to da ne znaš koliki je. Meni je moja MPO rekla da niti predebeo endo nije dobar za implantaciju.
Yvette meni je to plusic 😍 Kad vadiš betu?
Sunshine držim ti fige 🤞🍀 Neka bude treća sreća!
Cure sretno s punkcijama i transferima!
Hvala Liypie da oticu sutra po otpusno pa cu bas vidit sa sestrama dole🤗
Yvette daj ponovno slikicu nisam je mogla naci i jako i zarko zelim da bude veliki plusic ovi danaa🤗
Sunshine u tebi je treca sreca pa neka nam bude dobitna i meni je treci put inseminaciju ne kontam kao postupak
Meto, da da, ja sam na fetu 😊
Lilypie 💚
Bela, slobodno čašu dvije dnevno piva 😁
Sunshine25 hvala super😁 a ja sinoc natocila sa setrom 2 deca i onda kad sam popila dec prenila uf sta radim dali smim odlicno lijepo je znati da moguu💪🤗😁 hvala curekee
Samo da se javim…jutros prva kontrola, po 15 i 16mm su, ali nije mi rekla koliko ih je samo da su jako buknuli. Valjda od gonala. A ja kak sam sva smusena i preplasena nisam ni pitala🙈 uglavnom sad dodajem 3 injekciju, u sr jos jedna kontrola i u petak punkcija🙏 nadam se da ce sve biti ok
Sretno svim curama koje cekaju crtice i bete💖😍
mamaNina samo bez panike opusteno to su super folikuliciii🤗 svu srecu zelim!!❤👏🙏
Cure vidim da pisete o odnosima. Ak nam je u petak punkcija, kad bi mi trebali imati zadnji? Danas, sutra?
https://imgur.com/a/ZPAG3iJ
Meto ti si isto rano radila test, sto mislis? Ovo je od jutros…
Mamanina sretno 🍀
Yvette😁 naziree se crticaa ali pricekaj jos par danaa mozda ti pre rano ali crtica se vdiii🙏👏❤
Sortiraj odgovore
Najstariji